נק' מוניטין:
231
- 1,425
- 188
אני עושה סקוואט HB ואני לא מרגיש מתיחה בהאמסטרינג וגם אין לי באונס , מה הבעיה ? להעלות סרטון שרואים מהצד ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תעלה סרטון, כנראה לא גמיש או לא יורד מספיק נמוך..
קורס עם הגב = זווית גדולה מידי של הגב ?קורס עם הגב ולדעתי עומד ריב מדי לHB וזה לא מאפשר לך באונס
ולמה זה יכול לגרום ?אתה ממקם HB ועושה טכניקה של LB.
בחזרה הראשונה יש באק ווינט כי ירדתי עמוק מידי
בחזרה הראשונה יש באק ווינט כי ירדתי עמוק מידי
בוא נתחיל מאמת פשוטה - זה לא HB, המוט ממוקם HB, אתה גם נטוי מידי וגם קורס בתחתית, אין שום החזקה של הגב.
לא הייתי נסחף וקורא לזה HB עם תנועה של LB, יותר לכיוון HB מקולקל. כמה זה -
נראה לך דומה למה שאתה עושה? (ותתעלם מהפאוז)
משקל על העקב, חזה מורם, מרפקים מורמים - גב מוחזק.איך לסדר את זה שיראה כמו הסרטון שצירפת ? פשוט להשתדל שהגב לא יקרוס ? במצב הזה המשקל על העקבים , ככה זה אמור להיות ?
איך בדיוק שמים את המשקל על העקב?משקל על העקב, חזה מורם, מרפקים מורמים - גב מוחזק.
תרים קצת אצבעות בנעל, אתה תבין איךאיך בדיוק שמים את המשקל על העקב?
אני עושה היי באר, להתחיל את התנועה מהברכיים?תרים קצת אצבעות בנעל, אתה תבין איך
יש גישה כזאת, אני לא חובב שלה, סקווט צריך להיות תוך שמירה על מתח על ההמסטרינגס גם בהיי באר וגם בלואו באראני עושה היי באר, להתחיל את התנועה מהברכיים?
אז איך בדיוק מתחילים את התנועה? כל אחד אומר משהו שונהיש גישה כזאת, אני לא חובב שלה, סקווט צריך להיות תוך שמירה על מתח על ההמסטרינגס גם בהיי באר וגם בלואו באר
יש גישה שאומרת שהתנועה צריכה להתחיל מהברכיים.אז איך בדיוק מתחילים את התנועה? כל אחד אומר משהו שונה
ומה יותר אפקטיבי? אני בSSיש גישה שאומרת שהתנועה צריכה להתחיל מהברכיים.
אני לא שייך אליה, ההמסטרינגס חייב להיות אקטיבי לאורך כל התנועה ולכן כמו בלואו באר, התנועה מתחילה אחורה ולמטה בו זמנית
אין דבר כזה אפקטיבי. יש היי באר ולואו באר, תבחר אחד ותשתפר בו.ומה יותר אפקטיבי? אני בSS