הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מרגיש מתיחה בסקוואט

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
אני עושה סקוואט HB ואני לא מרגיש מתיחה בהאמסטרינג וגם אין לי באונס , מה הבעיה ? להעלות סרטון שרואים מהצד ?

בחזרה הראשונה יש באק ווינט כי ירדתי עמוק מידי

בוא נתחיל מאמת פשוטה - זה לא HB, המוט ממוקם HB, אתה גם נטוי מידי וגם קורס בתחתית, אין שום החזקה של הגב.
לא הייתי נסחף וקורא לזה HB עם תנועה של LB, יותר לכיוון HB מקולקל. כמה זה -

נראה לך דומה למה שאתה עושה? (ותתעלם מהפאוז)

• פותח/ת השרשור
בוא נתחיל מאמת פשוטה - זה לא HB, המוט ממוקם HB, אתה גם נטוי מידי וגם קורס בתחתית, אין שום החזקה של הגב.
לא הייתי נסחף וקורא לזה HB עם תנועה של LB, יותר לכיוון HB מקולקל. כמה זה -

נראה לך דומה למה שאתה עושה? (ותתעלם מהפאוז)

איך לסדר את זה שיראה כמו הסרטון שצירפת ? פשוט להשתדל שהגב לא יקרוס ? במצב הזה המשקל על העקבים , ככה זה אמור להיות ?

איך לסדר את זה שיראה כמו הסרטון שצירפת ? פשוט להשתדל שהגב לא יקרוס ? במצב הזה המשקל על העקבים , ככה זה אמור להיות ?
משקל על העקב, חזה מורם, מרפקים מורמים - גב מוחזק.

אני עושה היי באר, להתחיל את התנועה מהברכיים?
יש גישה כזאת, אני לא חובב שלה, סקווט צריך להיות תוך שמירה על מתח על ההמסטרינגס גם בהיי באר וגם בלואו באר

אז איך בדיוק מתחילים את התנועה? כל אחד אומר משהו שונה
יש גישה שאומרת שהתנועה צריכה להתחיל מהברכיים.
אני לא שייך אליה, ההמסטרינגס חייב להיות אקטיבי לאורך כל התנועה ולכן כמו בלואו באר, התנועה מתחילה אחורה ולמטה בו זמנית

יש גישה שאומרת שהתנועה צריכה להתחיל מהברכיים.
אני לא שייך אליה, ההמסטרינגס חייב להיות אקטיבי לאורך כל התנועה ולכן כמו בלואו באר, התנועה מתחילה אחורה ולמטה בו זמנית
ומה יותר אפקטיבי? אני בSS

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית