הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה המנהל שחיטב (קצת) חוזר לגדילה

• פותח/ת השרשור Tom
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
ממש רואים שינוי !
עוד 3% שומן מטה וזה יהיה ממש מפלצתי!
תגיד , אתה נעזר בשורפי שומן ... (קלן , אפדרין) ?
בהצלחה - לא להפסיק!!!
אני לא מרגיש כמעט שינוי. נראה לי כמעט אותו דבר, רק עם 5kg פחות.
השומן במתניים ירד במידה מסויימת וכמובן שקצת שריר ברח...😃

אייל , דע לך שפעילי הפורום מפרישי הורמוני סקרנות וזה לא בסדר שאתה לא מעדכן אותנו .
יש מחקרים שעודף הורמוני סקרנות עוברים ארומטיזציה לאסטרוגן ....
לפני שאנחנו מתחילים לבלוע סקרנותבלוקרס' - זרוק לנו עצם

אני לא מרגיש כמעט שינוי. נראה לי כמעט אותו דבר, רק עם 5kg פחות.
השומן במתניים ירד במידה מסויימת וכמובן שקצת שריר ברח...😃
צלם תמונה מלאה נורמלית כל הגוף ורק פלג גוף עליון שיהיה למה להשוות כרגע התמונות חובבניות מינוס.

• פותח/ת השרשור
צלם תמונה מלאה נורמלית כל הגוף ורק פלג גוף עליון שיהיה למה להשוות כרגע התמונות חובבניות מינוס.
אני חובבן, לכן התמונות חובבניות. כזה אני, מגיע למכון, זורק ברזלים על הבנץ', לוחץ עד שאי-אפשר יותר, עובר לצעצוע אחר וחותך. מוגבל ל-45 דקות. קוראים לזה תחביב.

אני חובבן, לכן התמונות חובבניות. כזה אני, מגיע למכון, זורק ברזלים על הבנץ', לוחץ עד שאי-אפשר יותר, עובר לצעצוע אחר וחותך. מוגבל ל-45 דקות. קוראים לזה תחביב.
המעמד מחייב...בכל זאת מנהל בפורום תשקיע בתמונה עוד קצת אנרגיה שיהיה מה לראות ולהשוות לתמונות עתידיות. ועוד משהו אתה לא מפצל אימונים רחמנא ניצלאן...

• פותח/ת השרשור
המעמד מחייב...בכל זאת מנהל בפורום תשקיע בתמונה עוד קצת אנרגיה שיהיה מה לראות ולהשוות לתמונות עתידיות. ועוד משהו אתה לא מפצל אימונים רחמנא ניצלאן...
אני משקיע בך מספיק... 😉

עכשיו אני בערך יודע מה הגוף מטרה שלי ,קיצר הולך גם לזרוק מאות שעות על הבנץ 😃

וואי איזה תותח....אצלך לא צריך חיטוב אני מוכן להיות ככה כל השנה

עריכה

נזכרתי עכשיו חחח הגוף שלך כמו של bolo yeung

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חייבים לעדכן... 😉

אחרי תקופה די קשה של דלות פחמימה וגירעון קלורי, שהביאה לירידה משמעותית (יחסית) בא"ש וזרקה אותי למשקל גוף (נדיר) של 87Kg, הגיע השעה לחזור למציאות...
מי שחשב שיופיעו 14 קוביות, כנראה לא מכיר אותי מספיק טוב. מה שמניע אותי יותר מכל הוא מספר הפלטות על ה-bar (ולהיות הכי גדול 🕴)...

אז חוזרים לגדילה...

המסע החל מחזרה לביצוע של דדליפט "כבד" (מאז פריצת הדיסק ניתן לספור את מספר המשיכות באמצעות אצבעות הידיים), עליית נפח משמעותית בעצימות גבוהה וכמובן, כל מה שיכול להביא אותי להתאוששות מהירה (כמו ש-... טוב נו... רק אני יכול לבנות... 😉).
כרגע נשקל 90Kg~, כלומר עלייה של 3Kg בשבוע וחצי. אחוז השומן עדיין דומה (גם בחיטוב לא שמתי לב לשינוי ויזואלי משמעותי).
לאחר סוכות מתוכנן .Smolov Jr לבנץ'.

תמונות יועלו בימים הקרובים...

חייבים לעדכן... 😉

אחרי תקופה די קשה של דלות פחמימה וגירעון קלורי, שהביאה לירידה משמעותית (יחסית) בא"ש וזרקה אותי למשקל גוף (נדיר) של 87Kg, הגיע השעה לחזור למציאות...
מי שחשב שיופיעו 14 קוביות, כנראה לא מכיר אותי מספיק טוב. מה שמניע אותי יותר מכל הוא מספר הפלטות על ה-bar (ולהיות הכי גדול 🕴)...

אז חוזרים לגדילה...

המסע החל מחזרה לביצוע של דדליפט "כבד" (מאז פריצת הדיסק ניתן לספור את מספר המשיכות באמצעות אצבעות הידיים), עליית נפח משמעותית בעצימות גבוהה וכמובן, כל מה שיכול להביא אותי להתאוששות מהירה (כמו ש-... טוב נו... רק אני יכול לבנות... 😉).
כרגע נשקל 90Kg~, כלומר עלייה של 3Kg בשבוע וחצי. אחוז השומן עדיין דומה (גם בחיטוב לא שמתי לב לשינוי ויזואלי משמעותי).
לאחר סוכות מתוכנן .Smolov Jr לבנץ'.

תמונות יועלו בימים הקרובים...
בוא להתחרות !🕴🕴

• פותח/ת השרשור
זהו אתה חוזר למסה ?
בגדילה הכוונה היא למסת שריר, אז כן...😃
אני לא מחשב קלוריות ולא עובד עם תפריט מסודר, אבל מניח שאני בפלוס קלורי. הרבה ג'אנק אני לא אוכל כך או כך.
בסופו של דבר מבחן התוצאה הוא ויזואלי, משקל הגוף ומשקלי העבודה.

תגיד יש לך ג'ינו? אתה מתכוון לטפל בזה?
זה תוצאה מסייקל או היה לפני?

דרך אגב, אתה מסיבי ביותר ונראה מצויין
ומטורף שלא חיטבת בכלל ואתה ממש חטוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית