- פותח/ת השרשור
ממש לא. רק אפדרין.תום נראה לי קצת יותר בכיוון של פרופ וt3 מאשר קלן או אפדרין
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ממש לא. רק אפדרין.תום נראה לי קצת יותר בכיוון של פרופ וt3 מאשר קלן או אפדרין
אני לא מרגיש כמעט שינוי. נראה לי כמעט אותו דבר, רק עם 5kg פחות.ממש רואים שינוי !
עוד 3% שומן מטה וזה יהיה ממש מפלצתי!
תגיד , אתה נעזר בשורפי שומן ... (קלן , אפדרין) ?
בהצלחה - לא להפסיק!!!
מה קרה שהפסקת לעדכן?:ם
צלם תמונה מלאה נורמלית כל הגוף ורק פלג גוף עליון שיהיה למה להשוות כרגע התמונות חובבניות מינוס.אני לא מרגיש כמעט שינוי. נראה לי כמעט אותו דבר, רק עם 5kg פחות.
השומן במתניים ירד במידה מסויימת וכמובן שקצת שריר ברח...😃
וואלה,התגעגעתי.סוד כמוס לפרה ולסוס 🤭
שמע, לפחות יודעים שאתה חי.סוד כמוס לפרה ולסוס 🤭
מחתרת.עכשיו מה לגביי התמונות?:<
אני חובבן, לכן התמונות חובבניות. כזה אני, מגיע למכון, זורק ברזלים על הבנץ', לוחץ עד שאי-אפשר יותר, עובר לצעצוע אחר וחותך. מוגבל ל-45 דקות. קוראים לזה תחביב.צלם תמונה מלאה נורמלית כל הגוף ורק פלג גוף עליון שיהיה למה להשוות כרגע התמונות חובבניות מינוס.
המעמד מחייב...בכל זאת מנהל בפורום תשקיע בתמונה עוד קצת אנרגיה שיהיה מה לראות ולהשוות לתמונות עתידיות. ועוד משהו אתה לא מפצל אימונים רחמנא ניצלאן...אני חובבן, לכן התמונות חובבניות. כזה אני, מגיע למכון, זורק ברזלים על הבנץ', לוחץ עד שאי-אפשר יותר, עובר לצעצוע אחר וחותך. מוגבל ל-45 דקות. קוראים לזה תחביב.
אני משקיע בך מספיק... 😉המעמד מחייב...בכל זאת מנהל בפורום תשקיע בתמונה עוד קצת אנרגיה שיהיה מה לראות ולהשוות לתמונות עתידיות. ועוד משהו אתה לא מפצל אימונים רחמנא ניצלאן...
הפוטנציאל שלך גבוה בהרבה משלי. כוון גבוה יותר... 😉עכשיו אני בערך יודע מה הגוף מטרה שלי ,קיצר הולך גם לזרוק מאות שעות על הבנץ 😃
😆נזכרתי עכשיו חחח הגוף שלך כמו של bolo yeung
בוא להתחרות !🕴🕴חייבים לעדכן... 😉
אחרי תקופה די קשה של דלות פחמימה וגירעון קלורי, שהביאה לירידה משמעותית (יחסית) בא"ש וזרקה אותי למשקל גוף (נדיר) של 87Kg, הגיע השעה לחזור למציאות...
מי שחשב שיופיעו 14 קוביות, כנראה לא מכיר אותי מספיק טוב. מה שמניע אותי יותר מכל הוא מספר הפלטות על ה-bar (ולהיות הכי גדול 🕴)...
אז חוזרים לגדילה...
המסע החל מחזרה לביצוע של דדליפט "כבד" (מאז פריצת הדיסק ניתן לספור את מספר המשיכות באמצעות אצבעות הידיים), עליית נפח משמעותית בעצימות גבוהה וכמובן, כל מה שיכול להביא אותי להתאוששות מהירה (כמו ש-... טוב נו... רק אני יכול לבנות... 😉).
כרגע נשקל 90Kg~, כלומר עלייה של 3Kg בשבוע וחצי. אחוז השומן עדיין דומה (גם בחיטוב לא שמתי לב לשינוי ויזואלי משמעותי).
לאחר סוכות מתוכנן .Smolov Jr לבנץ'.
תמונות יועלו בימים הקרובים...
בגדילה הכוונה היא למסת שריר, אז כן...😃זהו אתה חוזר למסה ?