תמונה המנהל שחיטב (קצת) חוזר לגדילה

• פותח/ת השרשור Tom
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
תגיד יש לך ג'ינו? אתה מתכוון לטפל בזה?
זה תוצאה מסייקל או היה לפני?

דרך אגב, אתה מסיבי ביותר ונראה מצויין
אין לי ג'ינו, לא היה לי ואין לי מה לטפל במה שלא קיים... 😃
אני מסביר הרבה בתת-הפורום היעודי שג'ינו אינו נפוץ עד כדי כך שכל פעילות אסטרוגנית מוגברת שעלולה להתרחש עקב ארומטיזציה תוביל אליו ולא כל רגישות בריקמת השד היא בהכרח ג'ינו.
יחד עם זאת יש לדאוג טרם שימוש ב-nor19 או במינוני טסט שידועים מראש למשתמש כגבוהים עבורו, להחזיק anchilaries מתאימים וכמובן לשמור על א"ש סביר בכל זמן השימוש בחומרים גם כשהמטרה היא גדילה.

• פותח/ת השרשור
לא רע, אבל השאלה האמיתית היא כמה אתה לוחץ
ה-PR הוא 160Kg על משקל גוף של 94Kg בערך (אולי קצת יותר). כרגע אני מאוד מקווה שעולה 150Kg... 😃
אני מרגיש שהתחזקתי בתקופה הקצרצרה שחזרתי לאכול ולהתאמן בצורה יותר מוכוונת מטרה. אימון אחרון היה 5x5x127.5 על משקל גוף 89-90Kg (תלוי אם האימון מקדים חירבון או הפוך 🤩).

ה-PR הוא 160Kg על משקל גוף של 94Kg בערך (אולי קצת יותר). כרגע אני מאוד מקווה שעולה 150Kg... 😃
אני מרגיש שהתחזקתי בתקופה הקצרצרה שחזרתי לאכול ולהתאמן בצורה יותר מוכוונת מטרה. אימון אחרון היה 5x5x127.5 על משקל גוף 89-90Kg (תלוי אם האימון מקדים חירבון או הפוך 🤩).
רק קילו? ילדה.

אין לי ג'ינו, לא היה לי ואין לי מה לטפל במה שלא קיים... 😃
אני מסביר הרבה בתת-הפורום היעודי שג'ינו אינו נפוץ עד כדי כך שכל פעילות אסטרוגנית מוגברת שעלולה להתרחש עקב ארומטיזציה תוביל אליו ולא כל רגישות בריקמת השד היא בהכרח ג'ינו.
יחד עם זאת יש לדאוג טרם שימוש ב-nor19 או במינוני טסט שידועים מראש למשתמש כגבוהים עבורו, להחזיק anchilaries מתאימים וכמובן לשמור על א"ש סביר בכל זמן השימוש בחומרים גם כשהמטרה היא גדילה.

מהו הא"ש המקסימלי לדעתך שיענו לא מומלץ לעבור?

• פותח/ת השרשור
פעמיים בשבוע קרוספיט (קרוספיט שמשון בכוכב יאיר) ואפילו מתמיד כבר שלושה שבועות.
אימון קודם למדתי לנקות (כל הקלינים היו קרלים...😆), היום עבודה עם פוסיבל (מטקון עם 24kg, אני ס1ס... 😈. הכי הרבה משקל וסיימתי אחרון... 😣). עשיתי עמידת ידיים (תוך הישענות על הקיר) ואפילו בוקס ג'אמפ (עם 30kg יותר מהרוב... מ"ג... 🍽️🥹)

טרייספס של קרוספיטר תינוק 👶:

IMG_20141102_225345.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית