דיון תלמדו מהטעות שלי

Daniel83

משתמש פעיל
546
14
נק' מוניטין:
38
546
14
למזלי טעיתי ככה רק 3 חודשים.
הייתי מתאמן כך
יום ראשון,חזה כתפיים
יום שני,רגליים בטן
יום שלישי,גב
יום רביעי,חזה כתפיים
יום חמישי,רגליים בטן
יום שישי,גב ידיים
הייתי בטוח שחילקתי טוב. כי הפלג גוף עליון נח ביום שני וחמישי ברגליים
ידיים עושה רק בסופש
מתברר שאין הרבה התנגשויות אבל תוכנית ממש לא טובה.
תיקן אותי מישהו.הסביר לי את הטעויות שלי. אלך 3 פעמים בשבוע
רגליים,מנוחה. גב מנוחה,חזה.
הסביר לי למה לא לעבוד כרגע על ידיים וכתפיים. מציע לכם ללמוד מהטעות שלי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא ננסה לא נדע. מכיר מישהו בן 39 מתאמן 18 שנה עשה בהתחלה המון תוכניות. מדבר איתכם על שנת 99 2000
ברגע שהוא עבר לשריר פעם בשבוע הוא התקדם ועלה במשקל שלו והעבודה.
חובה לנסות לא ?

לא ננסה לא נדע. מכיר מישהו בן 39 מתאמן 18 שנה עשה בהתחלה המון תוכניות. מדבר איתכם על שנת 99 2000
ברגע שהוא עבר לשריר פעם בשבוע הוא התקדם ועלה במשקל שלו והעבודה.
חובה לנסות לא ?

לא, לא חובה. לא צריך להקשיב לכל בנאדם גדול עם יד 50 שיכול מאוד להיות שגם מזריק ומה שעובד בשבילו לא עובד בשבילך. גם מתחרים באולימפיה עושים יום לכל שריר ועובדים ב- 15 חזרות בכל תרגיל. אם תעשה את זה תיראה כמוהם? אני לא חושב.

מה שמתאים למישהו שמתאמנים יותר מעשור, גדול, טבעי או לא טבעי - לא מתאים לך. תקרא קצת בפורטל ותבין מה יהיה חכם בשבילך לעשות. באת להתייעץ פה או לקבוע עובדה? אני בטוח שבפורום הזה יש משכילים יותר ממי שהמליץ לך תכנית בלי כתפיים וידיים, ויום לכל שריר. נשמע כמו התחלה של בדיחה.

• פותח/ת השרשור
מכל מלמדי השכלתי
הייתי בתוכנית של ידיים וכתפיים והתקדמתי וגם נעצרתי
Ss נראה לי ממש משעמם
תוך חודש כבר ואתה משתגע.
ואני לא מבין משהו בss הרעיון זה להוסיף משקל כל אימון ולעשות 5 חזרות. איך אני יכול כל אימון להוסיף עוד הרי יש לי שיא מסויים לוקח זמן לעבור אותו ולא ישר באימון הבא

מכל מלמדי השכלתי
הייתי בתוכנית של ידיים וכתפיים והתקדמתי וגם נעצרתי
Ss נראה לי ממש משעמם
תוך חודש כבר ואתה משתגע.
ואני לא מבין משהו בss הרעיון זה להוסיף משקל כל אימון ולעשות 5 חזרות. איך אני יכול כל אימון להוסיף עוד הרי יש לי שיא מסויים לוקח זמן לעבור אותו ולא ישר באימון הבא

עובדה שאפשר. יש עשרות דוגמות בפורום של אנשים שהתחילו עם התכנית. זה הרעיון בתכנית. היא עובדת. אבל אם אתה מרגיש שלעשות יום לכל שריר, ולוותר על טריי/בייספס וכתפיים יותר טוב - תחזור עוד חודש, ואני באופן אישי מקווה שזה לא יהיה עם עוד תכנית מיוסי יד 50.

• פותח/ת השרשור
לא יודע מי זה.והוא גם לא מעניין. בסהכ רציתי לשתף פה את חברי הפורום בטעות שלי שילמדו.
Lrm במידה והצלחת להגיע לתוצאות מרשימות בעזרת התוכנית שלך אשמח שתראה לנו אולי תמונה שלך. ותסביר לנו
והכל כמובן ברוח טובה (;

לא יודע מי זה.והוא גם לא מעניין. בסהכ רציתי לשתף פה את חברי הפורום בטעות שלי שילמדו.
Lrm במידה והצלחת להגיע לתוצאות מרשימות בעזרת התוכנית שלך אשמח שתראה לנו אולי תמונה שלך. ותסביר לנו
והכל כמובן ברוח טובה (;

אמרתי שהגעתי לתוצאות טובות? רק אמרתי שהתכנית שלך לא טובה ולא מתאימה לך. את זה אני כן יכול להגיד לך.

והכל כמובן ברוח טובה (;
הרוב פה תקועים על ss וחברותיה אחי אל תשים לב .
גם אני כרגע מנסה שריר פעם בשבוע אחרי תקופה מאוד ארוכה של ab וabc 5 פעמים . פשוט מעניין מה הסיבה של לא לאמן כתפיים מילא ידיים כי הם גדולות לבד מהשרירים הגדולים אבל כתפיים ? תעדכן איך הולך ...

• פותח/ת השרשור
אעדכן הרי זה במטרה לנסות לעזור אחד לשני. ואוסיף משהו שכבר כתבתי מישהו שמתאמן פאקינג 18 שנה אמר לי את זה
מתי שהוא עבר לשריר פעם בשבוע הוא הכי גדל

אעדכן הרי זה במטרה לנסות לעזור אחד לשני. ואוסיף משהו שכבר כתבתי מישהו שמתאמן פאקינג 18 שנה אמר לי את זה
מתי שהוא עבר לשריר פעם בשבוע הוא הכי גדל
תמיד יהיו ניגודים ככה זה , תנסה הכל עד שתראה מה עובד עלייך , אבל לא לאמן כתפיים לדעתי זה מטופש ידיים מילא .

זה אחד האשכולות היותר מגוחכים שנתקלתי בהם.
התכנית הקודמת הייתה נוראית והתכנית הנוכחית עוד יותר.
FBW שלוש פעמים בשבוע ולילה טוב.
אגב, הכותרת מאוד אירונית. "תלמדו מהטעות שלי", אתה לא לומד מהטעויות שלך ומצפה מאתנו שנעשה זאת?

• פותח/ת השרשור
Fuck אני שמח מאוד שאתה נותן את דעתך המלומדת.במידה ולא הכל תאוריה אצלך אשמח לשמוע. אותם שני אנשים שהמליצו הביאו גם תוצאות.
אולי אטעה. אבל אולי גם לא
מסכים איתך שהתוכנית של 6 פעמים בשבוע לא הייתה טובה.
אני בניתי לעצמי אותה וחשבתי שאין הרבה התנגשויות.מסתבר שטעיתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית