הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משקלי עבודה בחיטוב

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
בשבועיים האחרונים יש לי ירידה משמעותית במשקלי עבודה,בעיקר בסקוואט.אם עשיתי עד לפני שבועיים עם משקל מסוים ל-5 חזרות בלי בעיה כעת אני בקושי מגרד 3.
חייב להודות שלתחושתי המשקל לא נהיה כבד יותר אבל החושה היא כאילו אין ..אנרגיה,הגוף מתעייף אחרי 3 חזרות.בשאר התרגילים(בנץ,דדליפט למשל)הירידה הרבה פחות משמעותית.
רקע:בן 32 עושה חיטוב 4 חודשים בהם ירדתי כ-10ק"ג,חיטוב דל פחמימה(60-100ג' ביום)והעמסה אחת ל10-14יום,חוצמזה מבצע ספרינטים אחת לשבוע.
רעיונות איך אפשר להתמודד עם זה?

ירידה במשקלי עבודה בחיטוב היא צפויה אבל דווקא בגלל שאתה מדווח על עייפות וכבדות כדאי לבדוק עוד גורמים כמו
האם אתה מקפיד על התאוששות בין האימונים? על שעות שינה? האם עשית לאחרונה בדיקות דם?

• פותח/ת השרשור
ירידה במשקלי עבודה בחיטוב היא צפויה אבל דווקא בגלל שאתה מדווח על עייפות וכבדות כדאי לבדוק עוד גורמים כמו
האם אתה מקפיד על התאוששות בין האימונים? על שעות שינה? האם עשית לאחרונה בדיקות דם?
בעבורי,'הסימפטומים' האלה הם טבעיים לחיטוב בעיקר ככל שהוא מתקדם ונעשה יותר דל בפחמימה.העלתי את השאלה כדי לשמוע רעיונות כיצד בכל זאת ניתן לשמר משקלי עבודה..

על כמה אחוז שומן אתה?
העמסות תכופות יותר עוזרות לי להתמודד עם העצימות באימונים נסה אחת לשבוע...

• פותח/ת השרשור
על כמה אחוז שומן אתה?
העמסות תכופות יותר עוזרות לי להתמודד עם העצימות באימונים נסה אחת לשבוע...
חושב שאני קרוב ל10% ומוכרח להודות שביום שלאחר העמסה..אני עוד יותר שפוך חחח..ההעמסות ממש לא עזרו לי במשקלי עבודה אולי בהתחלה.
אני מעמיס אחת ל-10ימים ונמצא כרגע ב80-60ג' פחמימה

חושב שאני קרוב ל10% ומוכרח להודות שביום שלאחר העמסה..אני עוד יותר שפוך חחח..ההעמסות ממש לא עזרו לי במשקלי עבודה אולי בהתחלה.
אני מעמיס אחת ל-10ימים ונמצא כרגע ב80-60ג' פחמימה
העמסות נועדו כדי למלא את מאגרי הגליקוגן וכנראה שאתה מפספס שם נסה לעשות העמסה איכותית אני חושב שיש מאמר בפורטל בנושא הזה...
שווה גם לבדוק מה חסר לך מבחינת ויטמינים מינרלים.
קח בחשבון שירידה מסויימת במשקלי עבודה היא כורח המציאות בחיטוב...!
על 10 אחוז שומן הייתי מעמיס פעם בשבוע לפחות.

• פותח/ת השרשור
העמסות נועדו כדי למלא את מאגרי הגליקוגן וכנראה שאתה מפספס שם נסה לעשות העמסה איכותית אני חושב שיש מאמר בפורטל בנושא הזה...
שווה גם לבדוק מה חסר לך מבחינת ויטמינים מינרלים.
קח בחשבון שירידה מסויימת במשקלי עבודה היא כורח המציאות בחיטוב...!
על 10 אחוז שומן הייתי מעמיס פעם בשבוע לפחות.
שוקל באמת להעמיס בתדירות גבוהה יותר,כי מניסיון עבר זה נתן דחיפה כשהיתי נתקע במשקל ואנסה לשמור את ההעמסות איכותיות וולא להיות בעודף קלורי גבוה מידי.

ירדת 10 קילו , הגיוני שתחלש.

לפעמים אתה מגיע למחשבה מה עדיף יותר , לרדת במשקל ולספוג ירידה במשקלים או ליהיות חזק ולשקול יותר.

• פותח/ת השרשור

לפעמים אתה מגיע למחשבה מה עדיף יותר , לרדת במשקל ולספוג ירידה במשקלים או ליהיות חזק ולשקול יותר.
טוב לראות פה עוד תגובות,השתמשתי בקלן למשך קצת יותר מחודש ואני חושב שזה תרם הרבה לשמירה על משקלים ומיד בסיום הסייקל התחילה ירידה במשקלים,בעיקר בסקוואט!אולי בעיקר שהגברתי אירובי.שוקל להוריד אימון רגליים אחד באמצע השבוע(אימון ההתאוששות בליניארית)ואולי גם לעבוד לחזרות קצרות יותר בעיקר בסקוואטים כי כמו שציינתי התחושה היא שהמשקל לא כבד אלא כעבור 2-3 חזרות כבר אין מאיפה לגייס אנרגיה..

טוב לראות פה עוד תגובות,השתמשתי בקלן למשך קצת יותר מחודש ואני חושב שזה תרם הרבה לשמירה על משקלים ומיד בסיום הסייקל התחילה ירידה במשקלים,בעיקר בסקוואט!אולי בעיקר שהגברתי אירובי.שוקל להוריד אימון רגליים אחד באמצע השבוע(אימון ההתאוששות בליניארית)ואולי גם לעבוד לחזרות קצרות יותר בעיקר בסקוואטים כי כמו שציינתי התחושה היא שהמשקל לא כבד אלא כעבור 2-3 חזרות כבר אין מאיפה לגייס אנרגיה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית