הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ויכוח עם חבר לגבי טכניקה לא נכונה בדדליפט

• פותח/ת השרשור Bariah
  • פורסם בתאריך

Bariah

משתמש משקיע
3,440
1,062
נק' מוניטין:
6,732
3,440
1,062
היה לי ויכוח עם חבר לגבי דדליפט.
האם בטכניקה לא נכונה (שמתבטאת בגב עקום) אפשר להרים יותר משקל מאשר דדליפט בטכניקה נכונה?

ככל שהטכניקה יותר טובה אתה תרים יותר

אבל במשקים גבוהים העומס על הגב התחתון מאוד גדול והוא בד"כ השריר שמגביל אותך בדד ליפט (למתאמנים מאומנים) ואז קורה שאתה לא מסוגל להחזיק גב תחתון ישר בצורה מושלמת

זה לא אומר שבגלל זה אתה תרים יותר או פחות - זה פשוט קורה...

שורה תחתונה טכניקה טובה = בסופו של דבר משקלים יותר גבוהים
(יכול להיות בשלבים של אימון על הטכניקה הטכניקה הטובה תגרום לך לעבוד עם משקלים נמוכים, בסופו של תהליך אתה תרים עם טכניקה נכונה יותר)

בסופו של דבר המוט עושה אותו מרחק כי כדי שההרמה תחשב אתה צריך לעמוד זקוף
בכפיפה בחוליות הטורקליות וכפיפה מסויימת בחוליות הלומבריות המנוף המכני ייקטן ותוכל להזיז משקלים יותר גדולים.

• פותח/ת השרשור
אז אחרי שהגענו למסקנה שבדדליפט עם גם עקום אפשר לשים יותר משקל, האם זה בסדר לעשות את זה על בסיס קבוע כדי לעבוד עם יותר משקל?

• פותח/ת השרשור
אם זה בסדר P:
כי בערך חצי חדר כושר העיר לי להוריד משקל, העזתי לחשוב שאולי יש בזה משהו.

אף אחד לא יכול לענות לך אם זה בסדר. יש אנשים שימשכו כל החיים שלהם עם גב עקום ויהיו בסדר ויש אנשים שאחרי פעמיים כואב להם הגב. בעיקרון אני לא הייתי ממליץ על למשוך כל הזמן עם גב עקום (גם אין סיבה לזה) ולשמור רק את זה רק למאמצים באמת מקסימליים כאשר אין ברירה.

אם זה בסדר P:
כי בערך חצי חדר כושר העיר לי להוריד משקל, העזתי לחשוב שאולי יש בזה משהו.

אם אתה לא יכול למשוך משקל (שהוא לא מקסימילי ) עם גב ישר , אתה כנראה צריך לעבוד על הטכניקה שלך , אתה לא חייב להוריד משקל בשביל זה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית