הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ הייעוץ של רן כהן.

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
לא הבנתי כאילו מה הייעוץ.

עכשיו אני בטקסס, חוץ מיזה שהוא יעזור לי עם תזונה, תפריט וכל זה, מה עוד יהיה בייעוץ ?..
תיקוני טכניקה כנראה ע"י סרטונים וכל זה, אבל איך זה עוזר לי להשתפר ?

כאילו אני רואה הרבה מפרסמים " השיטה של רן עובדת " ודברים דומים, איזה שיטה ?

תודה לעוזרים 😃

אם אתה מתקדם ללא בעיות כאבים וקשיים - תמשיך.

אם יש לך ספק לגבי הדרך שלך, ולא מצליח בעצמך לפתור את הבעיות - תיקח מאמן, רצוי מאוד את רן.
אבל לא הבנתי מה מאמן טוב עוזר לביצועים שלי ?..
חוץ משיפור טכניקה ותפריט איך זה מקדם אותי בצורה מהירה כמו שכולם אומרים?

לא יודע אם אתה מודע לעובדה שספורטאי צריך מאמן. לא משנה באיזה ספורט. ישנם בודדים בטופ שמאמנים את עצמם, אבל תהיה בטוח שנעזרים בעצות של מומחים לבנות את התיאוריה והפרקטיקה שלהם לגבי אימונים.

גם ליפטרים של 1000+ קילו נעזרים במאמן, אז למה שאתה לא?

שיפור טכניקה ותפריט יביא ל90% מההתקדמות בתחום. אתה בעצמך יודע שטקסס היא תבנית מוצלחת עד גבול מסויים, ושתסיים טקסס תצטרך אותו בבניית תוכנית.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתקדם ללא בעיות כאבים וקשיים - תמשיך.

אם יש לך ספק לגבי הדרך שלך, ולא מצליח בעצמך לפתור את הבעיות - תיקח מאמן, רצוי מאוד את רן.

לא יודע אם אתה מודע לעובדה שספורטאי צריך מאמן. לא משנה באיזה ספורט. ישנם בודדים בטופ שמאמנים את עצמם, אבל תהיה בטוח שנעזרים בעצות של מומחים לבנות את התיאוריה והפרקטיקה שלהם לגבי אימונים.

גם ליפטרים של 1000+ קילו נעזרים במאמן, אז למה שאתה לא?

שיפור טכניקה ותפריט יביא ל90% מההתקדמות בתחום. אתה בעצמך יודע שטקסס היא תבנית מוצלחת עד גבול מסויים, ושתסיים טקסס תצטרך אותו בבניית תוכנית.
כמו שאמרתי בנתיים בטקסס נתקדם לבד, לקראת סיום נעזר ברן.

תודה 😃

אני משחק פוטבול, ויש לי עוד הרבה דברים שאני עושה חוץ מאימוני כוח. רן עוזר לי לסדר אותם כמו שצריך במהלך השבוע ועוזר לי גם לאזן עומסים אם יש אימון פוטבול שגומר אותי.
הוא אומר לי מתי לעשות דילאודים וכמה, ועושה לי שינויים בתוכנית בהתאם להתקדמות. תוכנית הכוח שהוא בנה לי מבוססת על תוכניות קיימות (מדקאו וטקסס), אבל יש שם הרבה מודיפיקציות קטנות שמותאמות לי ועובדות לי אישית.

הוא גם שיפר לי בהמון את הטכניקה בכל ההרמות. הלחיצות והסקוואט שלי זינקו למעלה ברגע שהתחלתי לעבוד איתו. המשיכות שלי תמיד היו טובות וחזקות אבל גם בהן השתפרתי הרבה.

ממליץ עליו בחום הוא מאמן מצויין שיודע את העבודה וגם ניסה את כל הדברים שהוא מציע על עצמו לפני שהוא מעביר אותם למתאמנים.

יעזרו ברור חחח
אבל לא ברמה של להתקדם ברמה מהירה ויוצאת מהרגיל , וגם אני לא חושב שיש יותר מדי בעיות עם הטכניקה שלי והתזונה.
אתה צוחק ? אתה שותה כל יום שוקו,אתה חי על צ'יטים ואתה עדיין חטוב
אני מסתכל על אורז ועולה 6 קילו שומן

@Snorlax אני שמח שהעלת את הנושא

תוכנית אימונים זה דבר נפלא, יש המון תוכניות בסיס שאפשר להעזר בהן ולהצמד למה שרשום
בנוסף אותו הדבר עם תפריט תזונה

המומחיות שלי היא בניית ותכנון אימונים למתאמן, במטרה לקדם אותו כמה שיותר
כל מתאמן יכול לקחת SS 5X5 ולהתקדם
הוא יכול להגיע לכמה מקומות
  1. למטרה שהוא הציב לעצמו, משקלים מכובדים, טכניקה טובה, אחוז שומן נמוך/בינוני, מאסת שריר מכובדת, יכולות אתלטיות.
  2. הוא יכול להגיע רק לחלק מסעיף 1.
  3. הוא יכול לעשות לעצמו נזק בחלק מסעיף 1. כמו להשמין, לא להוסיף מאסת שריר במקומות רצויים (פלג גוף עליון למשל), להפצע, לעבוד בטכניקה לקויה ולהטמיע אותה. ועוד ועוד
אני בונה משהו אישי ומותאם ללקוח
אפשר להעזר בפורום, אפשר להעלות סרטונים, אפשר לקחת תוכנית אימון ותזונה מוכנה
אבל שום דבר לא שיתווה לעבודה 1 על 1 בשיחות כל יום כולל סרטונים.

אני לא בא לשכנע אותך לקחת ליווי כי יכול מאוד להיות שאתה לא מתאים כרגע
וגם כדאי שתתנסה לבד
אבל אני בהחלט יכול לחסוך לך זמן, עצבים, בריאות, כסף ועוד
כן גם כסף כי תוכנית שתגרום לך פציעות תוביל לטיפולים יקרים
תוכנית לא נכונה תגרור אותך לחיטוב ומאסה לאורך זמן מיותר ועלות המוצרי המזון לא זולה כיום

לכל שאלה תוכל לפנות אלי באופן אישי ואני מתחייב לעזור לך גם אם לא תקח את הליווי
054-4567217 [email protected]

אשמח אם תשלח לי לינק ללוג שלך ולסרטונים שלך שאוכל לעבור עליהם באופן אישי ולסייע
בנוסף יכול מאוד להיות שאתה צריך בכלל אימונים ולא רק ליווי, לכן הכי טוב שתרים טלפון
שיהיה המשך שבוע טוב
שאלה מעניינת יותר היא אם יש אנשים כמו רן שמכשירים מאמנים... (בארץ כמובן)

יש מאמנים שבאים אלי ללמוד איך לאמן
הכשרתי לפחות 4 כאלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית