הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה ההתקדמות שלי בחודשיים וחצי

רוני89

משתמש מתחיל
3
1
נק' מוניטין:
1
3
1
אשמח אם תתנו לי חוות דעת על ההתקדמות שלי ואם תוכלו לומר לי על כמה אחוזי שומן אני עכשיו ועל כמה הייתי לפני.
אני מתאמן חודשיים וחצי באימון פונקציונאלי הכוללת הורדת אחוזי שומן ועליית מסת שריר במקביל.
1409416581461.jpg
1409416861040.jpg
1409417117489.jpg
1409417472510.jpg

נראה שירדת יפה מאוד.

אני ממליץ לך לעבור לניטרלי ולהתחיל מסה כי חסרה לך מסת שריר

• פותח/ת השרשור
אכפת לך לפרט קצת על התכנית אימונים והתזונה? נראה שהולך לך מעולה![/QU

באימון אני עובד על כל השרירים. אני מתחיל עבודה על השרירים הגדולים (חזה,גב,רגליים) לכל שריר תרגיל אחד, ללא מנוחה בין תרגיל לתרגיל כמו מעיין סופר סט כזה.
לדוג' מתחיל עם לחיצת חזה עם מוט/דאמבלים ואז ישר עובר לסקוואט ואחרי זה חתירה לגב חוזר שוב ללחיצת חזה וכו'.. ככה 3 סטים בלי מנוחה. לאחר מכן נח ל2-3 דק' ואז שוב עובד על השרירים הגדולים, רק בתרגילים שונים..
לדוג' פרפר לחזה, דד ליפט לרגליים ומתח לגב, בלי מנוחה, 3 סטים... ואז נח ל2-3 דק' ואז עובר לשרירים קטנים, ידיים קדמיות/אחוריות, כתפיים ועושה את אותו דבר.
האימון הוא פונקציונאלי וכולל עבודה עם רצועות, trx, משקולות.. זה אימון מאוד עצים. הוא קורע את השרירים.
לגבי התזונה, אני נמצא בגירעון מסויים אך לא יותר מדי, כדי שגם המסה תעלה

אשמח אם תתנו לי חוות דעת על ההתקדמות שלי ואם תוכלו לומר לי על כמה אחוזי שומן אני עכשיו ועל כמה הייתי לפני.
אני מתאמן חודשיים וחצי באימון פונקציונאלי הכוללת הורדת אחוזי שומן ועליית מסת שריר במקביל.
צפה בקובץ המצורף 19705 צפה בקובץ המצורף 19706 צפה בקובץ המצורף 19707 צפה בקובץ המצורף 19708
האחרי חודש זה נטו שינוי בתאורה
תצלם את האחרי איפה שצלמת תלפני

התחטבת יפה אחי יש קצת משחק בתאורה אבל עדין רואים שירדת לפי הבטן והחזה בעיקר , גם יד התחבטה .
אבל מכאן אין לך מה לרדת תתחיל לעלות מעכשיו .

• פותח/ת השרשור
תודה לכם חבר'ה, אשמח אם מישהו יעריך את אחוזי השומן שלי לפני ועכשיו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית