ייעוץ הורדת אחוז שומן בכחודש +חילוף חומרים

AirJordan

משתמש מתחיל
33
0
נק' מוניטין:
0
33
0
שלום,
רציתי לדעת האם בתקופה של חודש-5שבועות ניתן להוריד אחוז שומן אחד (אחוז שומן נמוך , מ7 ל6 או מ6 ל5) ?

אפשר גם לדעת מה ההבדל הקלורי בין 200 גרם של פחמימה (אורז או אטריות) לבין סלט של 2-3 ירקות שלמים (מלפפון ועגבניות) ?

לא נעים לשאול אבל זה המקום היחיד שאני אקבל כנרא תשובה עליו.
יש לי חילוףף חומרים נורא מהיר, אני במצב ישיבה 6-7 פעמים ביום (כן נשמע לא הגיוני אבל זה מה יש).
שמעתי מאיפשהו שיכול להיות שאכילה מרובה של סיבים יכולה לגרום לזה - הכמות של סיבים שאני אוכל היא : 60-80 גרם דגני בוקר (שוגי, עוגי, צ'יריוס, רגיל מה שיש בבית), פיתה ביום ולפעמים גם לחמנייה גדולה ביום. אבל לא נראה לי שזאת כמות גדולה כל כך של סיבים ?
שמעתי גם משהו על מוצרי חלב שזה יכול לעזור לתהליך הנ"ל. המוצרים חלב שאני צורך הם : כ300 מ"ל חלב , 4-6 פרוסות גניבה צהובה , קוטג' אחד , שתי מעדני יופה רגילים או אחד ענק.
גם זה לא נשמע לי כל כך קיצוני.

יש אולי רעיונות מה עוד יכול לגרום לחילוף חומרים כזה ?

הורדה מ 6 ל 5 - מישהו שם כאן לא מזמן לינק למאמר (באנגלית) די מסודר בענין. מקווה שתימצא ואם לא, אנסה לחפש.

הבדל קלורי - אתה צוחק לא? אם איכשהו שאלת ברצינות, תפתח כל מחשבון קלוריות ותבדוק.

• פותח/ת השרשור
אתה יודע אולי את השם של המאמר ? אני אוכל לחפש יותר בקלות.

ת'אמת לא צחקתי פשוט המחשבון לא עבד טוב, אבל עכשיו זה הסדר , בדקתי הבדל של קצת יותר מפי 2.

אתה יודע אולי את השם של המאמר ? אני אוכל לחפש יותר בקלות.

ת'אמת לא צחקתי פשוט המחשבון לא עבד טוב, אבל עכשיו זה הסדר , בדקתי הבדל של קצת יותר מפי 2.

הנה המאמר (ממש טוב לטעמי, וביחוד מתאים ל% שומן נמוך):
http://www.tmuscle.com/free_online_...ning_performance_diet_mass/shredded_in_6_days

לגבי המחשבון שלך - הוא דפוק. הפער הוא לכיוון פי 9.

1. תצא מהסרט שאתה 5-6-7 ואפילו 8%

2. אין קשר בין המושג חילוף חומרים לכמה פעמים ביום אתה מקפיץ חברים לבריכה

3. בשבוע הראשון של החיטוב אתה תרד 3 קילו שרובם נוזלים (מים) ואחרכך אתה אמור לרדת בממוצע קילו שומן ל 10-14 יום אם תהיה במאזן שלילי מתאים

4. מה יש בסלט שלך תיבדוק במחשבות תזונה

5. לא מעניין מה אתה צורך, משנה מה הערכים של זה

6. תקרא מאמרים יש למעלה לחצן פלורסנטי

7. מספר המזל שלי

3. בשבוע הראשון של החיטוב אתה תרד 3 קילו שרובם נוזלים (מים) ואחרכך אתה אמור לרדת בממוצע קילו שומן ל 10-14 יום אם תהיה במאזן שלילי מתאים

7. מספר המזל שלי

8.מוניטין!
🤘

• פותח/ת השרשור

7. מספר המזל שלי

תודה על התשובות

1. זה לא איזה סרט זה מה שאמרו לי אחרי כמה בדיקות , בדר"כ יצא 6-7 .

2. אם אין קשר בין שניהם , תוכל לתת רעיון או הסבר למה יש לי תופעה כזאת ?
כמו שהבנתי מטבוליזם זה תהליך של קליטת חומרים שהגוף צורך כאשר הגוף מעבד אותם לאנרגיה ואת התרכובות שלא נחוצות לאנרגיה ובנייה הגוף מסלק כפסולת מהגוף . - תקן אם טעיתי.

3. אני משער שהמאזן השלילי יהיה בסביבות ה500 בעיקר מצריכה של פחות פחמימות.

4. בדקתי דרך המחשבון שהפורטל מאמרים כאן מציע.

5. האם הכוונה שלך כאן הייתה על מה ששאלתי לגבי סיביים ומוצרי חלב ?

6. כן, אני אקרא את המאמרים.

תודה.

עמרימרג - תודה אני אקרא את המאמר.

זה מה שאמרו לי אחרי כמה בדיקות , בדר"כ יצא 6-7 .
.
תראה את החתימה שלי, זה גם התוצאה של הבדיקה שלי
ניראה לך הגיוני ?

אני יכול לאמר בוודאות שאני בערך 9 ולא פחות וזה אחרי 4 חודשי חיטוב רציני מאוד שהתחלתי אותו דיי מחוטב וגם סיימתי אותו עם הרבה קפאין ויוהימב ואימוני פרך באינטרולים
אם בנאדם הוא שחיף/אנורקס זה לא אומר שהוא אחוז שומן נמוך מאוד
כי כדי להיות נמוך מאוד צריך שתהיה מאסה כלשהיא ביחס לשומן

לגבי כמה פעמים אתה בשירותים זה פשוט תלוי מה אתה אוכל ומהירות העיכול שלך שהיא לא ממש קשורה ל BMR שלך
חילוף חומרים = BMR , לא שווה למהירות עיכול

מה שהתכוונתי היה שלא משנה לנו אם אתה אוכל 2 ביצים לארוחת בוקר או סטייק ולובסטר
משנה מה סך כל הערכים של כל היום (קלוריות/חלבונים/פחמימות/שומנים)

תקרא מאמרים בפורטל שיהיה לך יותר חומר בהרחבה והחומר בהם ממש מתומצת וקל להבנה ויענה לך על הרבה שאלות וגם אם יהיו לך שאלות אז שיבא מישהו מתוסבך כמוני ויענה לך אז לפחות תדע מה עונים לך

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני לא יודע איזה צורה בדיוק של בדיקת שומן עשית ,
אבל אני חושב שרופאי נבחרות ישראל יודעים את העבודה שלהם, או לפחות כך אני מקווה.

בקשר לחילוף חומרים ולהליכה לשירותים. אני לא חושב שטעיתי כל כך כי לפי ההגדרה של התהליך הזה , ההליכה לשירותים זאת אחת מהתוצאות או מההשלכות של זה.

תודה על ההמלצה , אני אקרא .

חילוף חומרים = חומרים שנכנסים לתא VS חומרים שיוצאים מהתא.
תהליך מטבולי של מזון פועל כדלקמן:

קיבה -->המעי הדק --> המעי הגס --> פי הטבעת.

המעי הדק אפשר לומר שהוא התחנה האחרונה לעיכול ופירוק המזון ולשיחרורו במצבו המפורק לדם, מה שאינו נחוץ או יותר נכון מה שאינו התפרק מועבר למעי הגס ומשם לפי הטבעת ולבסוף לאסלה אצלך בבית.
בקשר לרופאי נבחרת ישראל, אלא אם יש להם מכשיר שפועל בלחץ אוויר שאתה נכנס למין תא והוא מודד לך את אחוז השומן, מסת השריר ומסת הנוזלים אצלך בגוף (BOD POD, קיים רק בוינגייט - 300 ש"ח בדיקה) אז כל תוצאה שתתקבל ע"י כל מכשיר כזה או אחר לא תהיה מדוייקת עם סטיות של כ-10% (באחוז שומן הכללי).

משה

העיכול מתחיל ברוק של הפה אחרי הבליעה הוא עובר 3 וחצי שניות דרך הוושת ואז מגיע לקיבה

אילו תהליכים קורים בפי הטבעת ? (LOL)

המעי הדק אפשר לומר שהוא התחנה האחרונה לעיכול ופירוק המזון ולשיחרורו במצבו המפורק לדם, מה שאינו נחוץ או יותר נכון מה שאינו התפרק מועבר למעי הגס ומשם לפי הטבעת ולבסוף לאסלה אצלך בבית.
בקשר לרופאי נבחרת ישראל, אלא אם יש להם מכשיר שפועל בלחץ אוויר שאתה נכנס למין תא והוא מודד לך את אחוז השומן, מסת השריר ומסת הנוזלים אצלך בגוף (BOD POD, קיים רק בוינגייט - 300 ש"ח בדיקה) אז כל תוצאה שתתקבל ע"י כל מכשיר כזה או אחר לא תהיה מדוייקת עם סטיות של כ-10% (באחוז שומן הכללי).

משה, אני חושב שבדיקה בקליפר על ידי מודד מיומן על נבדק שאינו פיל (5-15%) אין בה את הסטיה הענקית שאתה מתאר. מה שאתה מתאר נכון לבדיקות מוליכות.

• פותח/ת השרשור

תודה על ההסבר.
כן ובדרך כלל עושים לי שני אנשים עם קליפרים ויוצא כמעט אותן תוצאות .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית