הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית ביקורת תכנית 6 כח בשבוע

roaihakol

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אהלן אני מתגייס ליחידה מובחרת במרץ ואני רוצה לבוא מוכן לקריעת תחת שלא מהעולם הזה. כמובן שאני רוצה להגיע ולהצטיין במהלך המסלול כדי להתקבל למסלולים נבחרים בתוך אותה היחידה ולשם כך אני מחפש את התכנית שאני מקווה שתביא ואתי ליעדים האלה. אני מתאמן כח בערך ארבע שנים. בשנתיים האחרונות זה נעשה באופן רצוף. מתוכם בערך עשרה חודשים בחדכ. אני שוחה ורץ שלוש פעמים בשבוע.
זאת התכנית שחשבתי לעשות , זאת קריעת תחת שהרבה יגידו לי שתוביל לפציעה אבל אני יודע להבחין מתי יש סיכון ולא נראה לי שתהיה בעייה ושאני יעמוד בזה:

A:
חתירה 2X8
פולי עליון 2X8
מתח 5 סטים מגוונים כאלה שאני מתקדם לפי תכנית מסודרת
כפיפות מרפ]קים 2X8
שראגס 3X25
מילטרי פרס 3X8

B:
בנץ 3X8
פרפר 2X8
בנץ בשיפוע חיובי 2X8
רגליים |(לא עושה סקוואט בגלל אוסגוד שאלטר :(((((( ) 3X15
סמוך קום סטים מגוונים לפי תכנית זיון מהתחתתת
שכיבות סמיכה 120 חזרות פאמפ כזה
יד אחורית 2X8
מקבילים 2X30

וזה יראה ככה:

ABABABX בימים שאני עושה את התכנית A אני רץ ויום אחד עושה גם אימון ייעודי לרגליים בבריכה ובימים של אימון B אני שוחה.
את הרגליים אני לא מתיש בכוונה. הסמוך קום זה הכי הרבה שאני עושה להם וזה באמת קשה אבל זה יותר סיבולת ולא כח כי כשהייתי עושה SS והייתי מגיע לסקוואט 90 קילו הריצות שלי היו יותר קשות ומתישות את השריר.
\בקיצור זה הגן עדן שתכננתי לעצמי. אני רווצה לשמוע חוות דעת. עוד פעם, אני מתאמן ארבע שנים ורגיל לעמוד בעומסים מהסוג הזה.

אם כבר 6 בשבוע אני הייתי מפריד את האימוני כוח מה״נפח״ - תעשה שלושה ימים בשבוע כוח ושלושה סמוך קום וכאלה כhiit.

• פותח/ת השרשור
יצא לי לראות גם כאלה שעושים 2 ביום אבל הם מוזרקים אז...
וכאלה שלא יצא לך? אני שואל כדי לראות אם זה נורמאלי כי למרות שאני די בטוח בעצמי אני לא רוצה לעשות משהו שלא עשו לפני ולקחת סיכונים מיותרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית