הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון גב

WeakLink

משתמש מתחיל
75
12
נק' מוניטין:
15
75
12
תמיד הייתי מסתבך עם לאמן גב, למזלי דדליפט וצ'ין אפ עם משקל עזרו לגב שלי לגדול, אבל אני רוצה להתחזק במשיכה, אבל זה מאוד קשה לי מבחינת נוחות, המשקל על המוט מאוד נמוך, אבל עדיין הגב התחתון שלי נתפס כל פעם (בbarbell rows) ניסיתי חתירה עם משקולת ביד אחת, והעמידה לא נוכה, המכונות hammer strength שיש לנו במכון בעלות תמיכה לחזה בישביל למשוך, ושוב לא נוח, מה הייתם מציעים לי לעשות כדי לאמן גב בתנועה של חתירה\משיכה חוץ מדדליפט וואריאציות שלו כי עם זה אין בעיה?
כמו כן, האם כדי לאמן גם עם נפח בעיקר או עצימות?

תודה

לא יודע למה חשוב לך לאמן את הגב ספציפית עם חתירה, אבל אם כואב לך הגב התחתון מזה, או שהדדליפט שלך חלש או שאתה עושה משהו לא בסדר. תצלם.

• פותח/ת השרשור
לא יודע למה חשוב לך לאמן את הגב ספציפית עם חתירה, אבל אם כואב לך הגב התחתון מזה, או שהדדליפט שלך חלש או שאתה עושה משהו לא בסדר. תצלם.

דדליפט עכשיו בסביבות ה120-130 היה יותר פעם, אבל גם חתירה של 40 קשה מאוד, אני אצלם והעלה אימון הבא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית