הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מצליחה להרזות ...

מאיוש

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
הגובה שלי הוא : 1.69
והמשקל הוא : 60 קילו
יש לי בטן כזאת וזה ממש מפריע לי ומוריד לי את הביטחון , התחלתי לפני שבוע דיאטה ובמשך שלושה ימים עשיתי הליכה של שעה ו40 דקות , כפיפות בטן (60 ביום) , ואירובי של 15 דקות דרך היוטיוב
ואכלתי ארוחות מסודרות ואני מרגישה ממש רעבה כאילו אני מרעיבה את עצמי
אכלתי היום בבוקר חביתה עם סלט ,בצהריים תפוח ,ועכשיו אכלתי פרכיות עם גבינה וסלט
אני רואה שזה לא הכי עוזר לי עדיין יש לי בטן לא משנה מה אני עושה....
מישהו מבין\מבינה מה צריך לעשות ומה עוזר ואיזה אוכל צריך לאכול כדי להרזות בבטן ?

בת כמה את מאיה?

ברוך הבא לפורום מאיה

דבר ראשון - אם את עושה כבר הליכה 3 פעמים בשבוע, בשביל מה האירובי הנוסף דרך היוטיוב ?

דבר שני - לפי מה שאת מתארת את באמת מרעיבה את עצמך ולא פלא שאת מרגישה רעבה. התפריט שלך ממש קטן ואין בו מספיק "מנוע" מה שנקרא. על חלבון בכלל אין מה לדבר.

כעיקרון - אין אפשרות להוריד במשקל במקום ספציפי, זה לא תכנית כבקשתינו. ואת לא תראי "תוצאות" תוך שבוע, תני לזה זמן.

חוץ מזה אנחנו ממליצים מאוד להירשם לחדר כושר כך ששם יהיו לך את כל התנאים כדי לעמוד במטרות האישיות שלך.

נערך לאחרונה:
האם קראת את המדריך השלם?
https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
כמות הקלוריות שהגוף שלך צורך במצב רגיל (ללא פעילות גופנית) היא 1700 קלוריות.
אם תאכלי פחות תרדי במשקל אבל השאלה היא כמה פחות? את חייבת להבין שהרעבת הגוף גורמת לאפקט הפוך. הגוף שלך מזהה את ההרעבה וחוסך בהוצאת הקלוריות כדי להתמודד עם המצב.
לעומת זאת אם היית מורידה 300 קלוריות ביום מהתפריט (כלומר אוכלת 1400 קלוריות ביום. ביחד עם הליכה שלוש פעמים בשבוע הגרעון היומי שלך יגיע בערך ל-500 קלוריות ביום), הגוף שלך היה ממשיך לשרוף קלוריות כרגיל והיית יורדת במשקל בצורה קלה ומתונה יותר.
לטווח הארוך כדאי להמנע מהרעבת הגוף, לא רק בגלל שאת הורסת את קצב חילוף החומרים הטבעי שלך, אלא גם בגלל שאת פוגעת במסת השריר הקיימת ובכך מורידה עוד יותר את קצב חילוף החומרים של הגוף.

לגבי הורדה מהבטן, אי אפשר להוריד ספציפית מהבטן, צריך לשמור על גרעון קלורי לתקופה ומן הסתם הבטן תרד בסופו של דבר. זה לא יקח שבוע, גם לא שבועיים, זה תהליך של חודשים והוא איטי, אבל כך נכון שיהיה ולטווח הארוך יהיה לך קל יותר להתמיד בתהליך שפוי מאשר בדיאטת רעב שנשברים כעבור שבוע.

יש לך שתי אפשרויות -
את יכולה להרכיב לעצמך תפריט לפי המאמר המצורף. להקפיד על כמות חלבון (100-120 גר) שומן (כ-60 גר) והיתרה מפחמימות
או שאת יכולה לנהל מעקב אחרי כל מה שאת אוכלת באמצעות מחשבון קלוריות וכשאת מגיעה ל1400 קלוריות ביום, לעצור.
הדרך הראשונה נכונה יותר אבל שתיהן יביאו אותך אל המטרה שלך.

קחי בחשבון שככל שתרזי תצטרכי להוריד בכמות הקלוריות, שכן הגוף שלך ישרוף פחות.
את פשוט נשקלת פעם בשבוע ואם אחרי שתי שקילות אין ירידה במשקל את מורידה כ-80-100 קלוריות מהתפריט או מוסיפה אימון אירובי. בכל מקרה לא מומלץ לרדת מתחת ל1200 קלוריות ביום.
בהצלחה

Back
למעלה תחתית