עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תותח, נראה שהייה גם מקום לעוד חזרה חופשי..
אחד החזקים פה בפורום אין ספק !!
כל הכבוד 👏
ומוניטין כמובן ..
וואו
חזק מאוד!!
האופטימיות של המשפט האחרון, רק על זה צריך מוניטין.
חזק מאוד בהצלחה בדרכך לפלטה הבאה.
חזק מאוד! תתחדש.
כמה אתה שוקל?
אני פשוט מאוד ריאלי, ככל הנראה קרוב לסף הגנטי שלי בבנץ, אני יורק דם בשביל כך התקדמות של קילוגרמים בודדים, לכן אני מודע שהסיכוי שאפצע גבוה יותר מהסיכוי שיהיה לי 180 בנץ.
איך אתה יודע שאתה קרוב למימוש הפוטנציאל?
!!!!!!BoOoOooMmMMתחליף את הניק משום כלום לשום בום!
מתאמן כבר כמה שנים, מצבע תוכנית מתקדמת, מתקדם לאט, קושי בהתאוששות, רגישות לפציעות בעקבות העומסים.
לא חושב שאוכל להגיע ל190 בנץ טבעי.
ואם תעלה משקל בעוד 10-15 ק"ג אתה לא חושב שיהיה לך בנץ מעל 180?
הוא חייל תפור עם אמא ווירוסים על המחשב, אני מבין אותו שמאוד קשה למצוא גם מקורות אוכל, בלי קשר ללאכול אותם.אני אותו גובה כמוך ועד תחילת החיטוב שקלתי 105, כרגע קצת מעליך ואני לא מבין את הכוונה שאתה לא מצליח לאכול, הרי אםתדחוף עוד אוכל וקלוריות אתה תמשיך לגדול. על עצמי אני יודע שאם אני רוצה באמת אני גם יכול להגיע ל 120. זה סה״כ תלוי כמה תדחוף.
להוסיף עוד 500 קלוריות אפילו זבל, נשמע לך בעייתי בשבילך?
על עצמי אני יודע שאם אני רוצה באמת אני גם יכול להגיע ל 120. זה סה״כ תלוי כמה תדחוף.
אברהם , כל אחד והמבנה גוף שלו .אני אותו גובה כמוך ועד תחילת החיטוב שקלתי 105, כרגע קצת מעליך ואני לא מבין את הכוונה שאתה לא מצליח לאכול, הרי אםתדחוף עוד אוכל וקלוריות אתה תמשיך לגדול. על עצמי אני יודע שאם אני רוצה באמת אני גם יכול להגיע ל 120. זה סה״כ תלוי כמה תדחוף.
להוסיף עוד 500 קלוריות אפילו זבל, נשמע לך בעייתי בשבילך?