הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בנץ' 170 קילו PR

• פותח/ת השרשור
אני אותו גובה כמוך ועד תחילת החיטוב שקלתי 105, כרגע קצת מעליך ואני לא מבין את הכוונה שאתה לא מצליח לאכול, הרי אםתדחוף עוד אוכל וקלוריות אתה תמשיך לגדול. על עצמי אני יודע שאם אני רוצה באמת אני גם יכול להגיע ל 120. זה סה״כ תלוי כמה תדחוף.

להוסיף עוד 500 קלוריות אפילו זבל, נשמע לך בעייתי בשבילך?

כמו שהקובה כתב, עכשיו אני נמצא בנקודה שבה כבר הוספתי 500 קלוריות ועוד 500 ועוד... אני כבר לא יכול להעמיס יותר, יש גבול עד כמה אפשר להגיע בצורה טבעית (כמובן שגם עם חומרים יש גבול אבל הוא הרבה יותר גבוה)

כול הכבוד ! המשקל עצום למימדים שלך ממש שאפו על הדחיקה !!

תודה, לגובה שלי אני יחסית גדול.

חזק, מרשים, מדהים!!!

(מקנא)

תודה תום!

היד שלו כמעט כמו הירך שלי על מה אתה מדבר

די תשמיך...

הוא נראה 1 ל-1 כמו גריזלי

נוו דיי תמשיכו...

אני אותו גובה כמוך ועד תחילת החיטוב שקלתי 105, כרגע קצת מעליך ואני לא מבין את הכוונה שאתה לא מצליח לאכול, הרי אםתדחוף עוד אוכל וקלוריות אתה תמשיך לגדול. על עצמי אני יודע שאם אני רוצה באמת אני גם יכול להגיע ל 120. זה סה״כ תלוי כמה תדחוף.

להוסיף עוד 500 קלוריות אפילו זבל, נשמע לך בעייתי בשבילך?

הוא 22 אחוז שומן לטענתו, לכן גם ככה עוד 500 קלוריות יובילו לעליה הדרגתית במשקל, שלאור האחוז שומן הגבוה, רוב המשקל, במקרה הטוב, יילך לשומן. ככה שככל שהוא ישמין גם ככה הGPP שלו יירד והתפקוד הכללי שלו באימונים יירד.

מה שכן יעזור זה אם יישאר על המשקל ויירד באחוזי שומן, למרות שלהיות למשל, 96 קילו על 1.70 על 10 אחוז שומן יש מצב טוב שהוא גם לוקח מר ישראל, סתם, אבל הנקודה די ברורה.
אבל אם למשל יירד ל17-18 אחוז שומן על המשקל הזה, שזה לא משהו בשמיים מבחינת זמן ומאמץ (מה גם שיש לו הרבה מאוד מא0ה שתקל על התהליך), בטוח ייראה תוצאות.

• פותח/ת השרשור
הוא 22 אחוז שומן לטענתו, לכן גם ככה עוד 500 קלוריות יובילו לעליה הדרגתית במשקל, שלאור האחוז שומן הגבוה, רוב המשקל, במקרה הטוב, יילך לשומן. ככה שככל שהוא ישמין גם ככה הGPP שלו יירד והתפקוד הכללי שלו באימונים יירד.

מה שכן יעזור זה אם יישאר על המשקל ויירד באחוזי שומן, למרות שלהיות למשל, 96 קילו על 1.70 על 10 אחוז שומן יש מצב טוב שהוא גם לוקח מר ישראל, סתם, אבל הנקודה די ברורה.
אבל אם למשל יירד ל17-18 אחוז שומן על המשקל הזה, שזה לא משהו בשמיים מבחינת זמן ומאמץ (מה גם שיש לו הרבה מאוד מא0ה שתקל על התהליך), בטוח ייראה תוצאות.

מסכים עם רוב הדברים שרשמת אבל,
ירידה בשומן תגרור בהכרח ירידה במשקל גוף.
אם ארד לאיזור ה17 אחוז זה אומר שאיבדתי בערך 5 קילו שומן (נתעלם לרגע מהנוזלים שעוד יותר מחזקים את הנקודה שלי), אין שום מצב שאוכל באותו תהליך של ירידה במשקל לצבור 5 קילו שריר, במקרה הטוב לא אאבד שריר בכלל ואז אשקול 91 קילו, במקרה הפחות טוב אאבד גם קצת שריר, במקרה המצוין אקח חומרים ואז אגיע ל100 קילו על 17% שומן.

קודם כל קבל ח"ח על החזירות, העפת את המשקל כמו מים.

ולעניין - נכון, אבל מי אמר שמדובר במשהו שתעשה לאורך שבועות? זה צריך לקחת חודשים, כי זה הזמן שנדרש לשנות הרכב גוף.
אני מסכים איתך שהגעת לרמה מאוד מאוד גבוהה ולאור הגובה שלך קשה מאוד לצבור משקל, בטח משקל נקי.
מסכים גם שמשקל הוא גודל וככל שתקטן אתה תתקשה יותר בתרגיל.

מצד שני, גם בתור ליפטר, או בכלל בתור בן אדם, איזה אינטרס יש לך להיות על 22 אחוז שומן? אתה תתפקד בכל פרמטר בחיים טוב יותר על 15.
אז נכון, זה יקח זמן, אולי הרבה, וים של מאמץ ומשמעת באוכל ובאימונים. אבל בכל מקרה 22 אחוז שומן לא משרת אותך בשום צורה יותר טוב ממה ש15 ישרת. הרווח שלך מאימונים על 22 אחוז שומן פחות מ15, גם ברמת העלייה בשריר עצמו.

בטח אם אתה פסימי לגבי היכולת שלך להתקדם הלאה, אולי כדאי לך לשקול לעשות את זה. זה לקחת צעד אחורה כדי לקחת 2 קדימה, על הדרך גם להראות טוב יותר, להרגיש טוב יותר, לישון טוב יותר, אז למה לא?

• פותח/ת השרשור
קודם כל קבל ח"ח על החזירות, העפת את המשקל כמו מים.

ולעניין - נכון, אבל מי אמר שמדובר במשהו שתעשה לאורך שבועות? זה צריך לקחת חודשים, כי זה הזמן שנדרש לשנות הרכב גוף.
אני מסכים איתך שהגעת לרמה מאוד מאוד גבוהה ולאור הגובה שלך קשה מאוד לצבור משקל, בטח משקל נקי.
מסכים גם שמשקל הוא גודל וככל שתקטן אתה תתקשה יותר בתרגיל.

מצד שני, גם בתור ליפטר, או בכלל בתור בן אדם, איזה אינטרס יש לך להיות על 22 אחוז שומן? אתה תתפקד בכל פרמטר בחיים טוב יותר על 15.
אז נכון, זה יקח זמן, אולי הרבה, וים של מאמץ ומשמעת באוכל ובאימונים. אבל בכל מקרה 22 אחוז שומן לא משרת אותך בשום צורה יותר טוב ממה ש15 ישרת. הרווח שלך מאימונים על 22 אחוז שומן פחות מ15, גם ברמת העלייה בשריר עצמו.

בטח אם אתה פסימי לגבי היכולת שלך להתקדם הלאה, אולי כדאי לך לשקול לעשות את זה. זה לקחת צעד אחורה כדי לקחת 2 קדימה, על הדרך גם להראות טוב יותר, להרגיש טוב יותר, לישון טוב יותר, אז למה לא?

ניסיתי בעבר הרבה מאוד משחקים של אחוזי שומן כולל חד ספרתי, לא עבד לי טוב.
הייתי מוכן לותר על מראה ויזואלי טוב לטובת כוח.
מצאתי שאכילה של 3500+ משרתת את המטרות שלי בצורה הטובה ביותר (להיות הכי חזק שאני יכול), למרות שאני מתכנן בעתיד הדי קרוב לרדת ל85 קילו על מנת להכנס לקטג' משקל נמוכה יותר שם אוכל להיות מתחרה ראוי יותר.

מרשים מאוד. אתה מתמקד ספציפית בבנץ או עושה את שלושתם ואם כן מה RM1?
אגב מה השיא לגיל שלך ולמשקל שלך בPL בישראל?

• פותח/ת השרשור
מרשים מאוד. אתה מתמקד ספציפית בבנץ או עושה את שלושתם ואם כן מה RM1?
אגב מה השיא לגיל שלך ולמשקל שלך בPL בישראל?

עושה את שלושת התרגילים.
RM1 בדדליפט 242.
בסקוואט לצערי הRM1 שעשיתי היה לפני שנה וחצי, מאז אין לי מזל עם התרגיל הזה (197 לא מצולם).
לגבי השיאים, אין לי מושג.

סקוואט אפשר לדלג אם אתה חזק מספיק ללכת על הידיים 😃 RM1 בסקוואט אני לא יודע איפה אפשר למצוא ספוטר שאתה נותן לו את החיים על מגש. כשל בדד או בבנץ פחות קריטי מכשל בסקוואט.

סקוואט אפשר לדלג אם אתה חזק מספיק ללכת על הידיים 😃 RM1 בסקוואט אני לא יודע איפה אפשר למצוא ספוטר שאתה נותן לו את החיים על מגש. כשל בדד או בבנץ פחות קריטי מכשל בסקוואט.
קוראים לזה כלוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית