הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התייעצות לגבי שורף שומנים

Evgeni92

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
היי,

התחלתי דיאטה (תזונה נכונה ואירובי).
כרגע אני עומד על 22% שומן, ורונה לרדת לאיזור ה 16%.

ראיתי שיש כמות עצומה של מוצרים בתחום, ואני זקוק ליעוץ על איזה מוצר עדיף ללכת.

בבקשה רק תשובות ענייניות.

כעיקרון- לא מציע לך ללכת על שורף שומן מפני שהוא גימיק שיווקי שלוקח סתם כסף מיותר והרכיבים העיקריים בו הם קפאין, תה ירוק ואולי קצת גווארנה.

מספיק שתקנה קפאין וזה יספיק לך והמחיר שלו גם הרבה יותר זול.

דבר שני - מציע לך קודם כל להתחיל את האימונים עם התזונה ולרדת כמו "בספר" כדי שברגע שאתה תגיע למצב שאתה נתקע(ויכול מאוד להיות שאתה תיתקע) תוכל לחשוב על קניית קפאין.

נערך לאחרונה:
אחי,
לא יבקשתי יעוץ לגבי אורח חיים, ביקשתי יעוץ על שורף שומנים.
אם מישהו יכול להמליץ על שורף ספציפי אני אשמח.
חשבתי שהייתי ברור, כנראה שרק אני מבין אותי.

התכוונתי שאין צורך בשורף שומן באמת בשלב כזה ואתה יכול להתקדם יפה מאוד בקצב מעולה עם גרעון קלורי ואימוני כוח.

כמו שנאמר מעלי שורפי שומן חוקיים הם לא יעילים ועל הלא חוקיים אני לא ממליץ בתחילת החיטוב אם בכלל

• פותח/ת השרשור
חשבתי שהייתי ברור, כנראה שרק אני מבין אותי.

התכוונתי שאין צורך בשורף שומן באמת בשלב כזה ואתה יכול להתקדם יפה מאוד בקצב מעולה עם גרעון קלורי ואימוני כוח.

כמו שנאמר מעלי שורפי שומן חוקיים הם לא יעילים ועל הלא חוקיים אני לא ממליץ בתחילת החיטוב אם בכלל
אז אולי ללכת על קפאין?
יכול לעזור?
אם כן, יש מוצר ספציפי?

כמו שאמרתי - בתור התחלה אין לך צורך לקנות קפאין, אתה תרד יפה מאוד במשקל ובאחוזי השומן גם בלעדיו.

אתה יכול לקנות אותו ברגע שתתחיל להרגיש שאתה נתקע, רק שתדע שהוא לא יוריד אותך במשקל משמעותית אם אתה בונה עליו יותר מדי.

כנ"ל משתמש בקפאין של פרולאב, אבל כל קפאין שיש בו 200 מ"ג קפאין יעשה ת'עבודה.

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי - בתור התחלה אין לך צורך לקנות קפאין, אתה תרד יפה מאוד במשקל ובאחוזי השומן גם בלעדיו.

אתה יכול לקנות אותו ברגע שתתחיל להרגיש שאתה נתקע, רק שתדע שהוא לא יוריד אותך במשקל משמעותית אם אתה בונה עליו יותר מדי.

כנ"ל משתמש בקפאין של פרולאב, אבל כל קפאין שיש בו 200 מ"ג קפאין יעשה ת'עבודה.
באמת שאני מרגיש תקוע...
אני רץ מס' פעמים בשבוע, ואוכל רק בריא, ולא מרגיש שאני יורד..

כמה זמן אתה מתאמן ? מה התכנית אימונים שלך ? מה תכנית התזונה שלך ? פרטים עלייך: גיל, גובה, משקל

ותאמין לי שאני יודע כי בתחילת התהליך שלי הייתי קרוב לאחוז שומן שלך - 21.8%, מי שמגיע לאחוז כזה לא נתקע בהתחלה אלא אם הוא עושה משו לא נכון.

• פותח/ת השרשור
כמה זמן אתה מתאמן ? מה התכנית אימונים שלך ? מה תכנית התזונה שלך ? פרטים עלייך: גיל, גובה, משקל
מתאמן כחודש, רץ כ 4 פעמים בשבוע כחצי שעה בכל פעם ואימונים AB בחדר כושר גם 4 פעמים בשבוע.
בן 21, 175 ס"מ, 80 ק"ג.

אם על 22% אתה לר יורד משהו דפוק בתזונה שלך נקודה וגם שורף שומן חזק מאוד לא יעזור לך

קרא.על חיטוב בפורטל קילוגרם תבנה.תפריט ותתחיל לרדת

לרדת ל16% בלי להתנשא זה קלי קלות זה חיטוב קליל ביותר ושורפי שומן חוקיים יהיו בזבוז כסף ושורפי שומן לא חוקיים יהיו בזבוז חומר

שלום,
השורפי שומן החוקיים שנמצאים כיום בשוק ברובם מבוססים על קפאין וחלקם מכילים גם יהומבין. בגדול, האפקט החיובי שתקבל מהם וגם רק לשלב הראשוני יהיה מרץ, אולם מה שיכריע את השריפת שומן יהיה תפריט טוב ותכנית אימונים טובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית