עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אליק תגיד איך אתה מתאמן בכלל ?תודה דרך להשיג תגובות:
אחרי חצי שנה בלי דאדלפט ניגשתי היום למוט לבצע 150*5 בהצלחה. (חשוב לציין שהשיא היה 170*5 כששקלתי 95 והיום 80)
רק גב וקוואדס אני עובד פעם בשבוע היתר פעמייםאליק תגיד איך אתה מתאמן בכלל ?
ובכללי מה דעתך על פיצול של שריר פעם בשבוע .?
אבל כתפיים אתה עושה פעמיים בשבוע כי נגיד כשה אתה עושה חזה אז כתפיים עובדות ואז ישלך יום לכתפיים לא ?רק גב וקוואדס אני עובד פעם בשבוע היתר פעמיים
עובד ABCDE אבל זה לא אומר שכל יום שריר אחר כמו שאמרתי כל שריר פעמים בפיצול.. ככה שיוצא גב האמסטרינג תאומים ביחד, וחזה פעמיים וכתפים וכו'
אני לא מסתכל על זה ש'אם עבדתי בנץ פרס עבדתי טרייספס'אבל כתפיים אתה עושה פעמיים בשבוע כי נגיד כשה אתה עושה חזה אז כתפיים עובדות ואז ישלך יום לכתפיים לא ?
וככה גם חזה .
ובטח ישלך יום ליידים שהם עובדות גם ביום החזה והגב אז ככה פעמים לא ?
שומר פחות להפך אני מרגיש שאני מתקדם מן הסתם כי הגעתי למצב נורא נמוך.שומר על עצמך יפה .. דלטא קדמית וקוואדס נראים מצוין
בד"כ ראשון שני זה מנוחהאלי,איך אתה מצליח לעבור פעמיים בשבוע על שאר הדברים כאשר התוכנית שלך היא
Abcde אין ימי מנוחה ?
עם כל האחי אני לא יודע אם אתה צוחק או רציניאיך אתה באמת מחלק את זה אחי אם אתה לא מסתכל על טרייספס שעבדו בבנץ ?
איך החלוקה שלך נראת אחי ?
תודה רבה ובהחלט הפסקה שגרמה לי להבין הרבה לגבי אימונים ותזונה.. אימונים חשובים בהרבה יותר ממה שכולם חושביםסך הכל מכובד וטוב בנקודות מסויימות, בהתחשב בהפסקה המאולצת שעשית.
בהצלחה בהמשך
תודה מודע לחסרונותכל הכבוד רק לפי דעתי תעבוד יותר על כתפיים
שומר פחות להפך אני מרגיש שאני מתקדם מן הסתם כי הגעתי למצב נורא נמוך.
ודלתא קדמית כממעט ולא קיימת אצלי כנראה התכוונת לחיצונית
בד"כ ראשון שני זה מנוחה
מה הסתבכת? אמרתי שאני לא מפצל כל אות לשריר אחר, אלא שכל אות זה יום אימון אחר אבל יש שרירים שחוזרים על עצמם בכ להחמישה ימים האלה.
עם כל האחי אני לא יודע אם אתה צוחק או רציני
אני עובד יד אחורית עם חזה
ועובד יד קדמית עם גב
תודה רבה ובהחלט הפסקה שגרמה לי להבין הרבה לגבי אימונים ותזונה.. אימונים חשובים בהרבה יותר ממה שכולם חושבים
כי תזונה זה חשוב הרבה יותר, העניין הוא שלא צריך להיות ברזל בתזונה כדי לגדול או להתחטב, אבל כן צריך להיות ברז לבאימוניםלמה הכוונה? ידוע שהאימונים זה חשוב, בגלל זה נשאלת השאלה העממית, "אתה מתאמן עחי?"
כי תזונה זה חשוב הרבה יותר, העניין הוא שלא צריך להיות ברזל בתזונה כדי לגדול או להתחטב, אבל כן צריך להיות ברז לבאימונים