לחזור?לאן?לא ממש משנה מאיפה תוציא את הכסף, בסוף הוא יצטרך לחזור.
גם יאיר לפיד לא דוגל בלהוציא מאנשים כספים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לחזור?לאן?לא ממש משנה מאיפה תוציא את הכסף, בסוף הוא יצטרך לחזור.
גם יאיר לפיד לא דוגל בלהוציא מאנשים כספים.
גם לי לא משנה מה מלמדים בבית ספר. משנה לי מה הן העובדות. כנראה שלך לא.
העוגן של המדינה זה האנשים שנתנו יד ליצירתה ונותנים יד לשימורה.
ואתה שוב מנסה לצייר את דעתי כאילו שאני מזלזל בעבודה וצבא, בזמן שהאמת נמצאת רחוק מזה.
לחזור?לאן?
ומאיפה לקחתי כסף?
יאיר לפיד שאל איפה הכסף, ההבדל הוא שאנחנו מחפשים במקומות שנים- הוא בכיסים של אנשים..אני במשרדי ממשלה.
אתה סותר את עצמך. מצד אחד אתה אומר שהעוגן של המדינה של היהדות..מצד שני אתה אומר שאתה לא מזלזל בצבא ובעבודה.
הכוונה היא, שהחומר הוא לא משמעות הכל ולרדוף אחרי הכסף והכבוד לא יוביל לשום מקום (אפשר לראות את זה יפה בארה"ב) אם הערכים שלך הם לא מבוססים על משהו אמיתי.חשוב להפנים שהיהדות לא פוסלת קידמה.
היהדות מבינה שאי אפשר בלי להתקדם טכנולוגית במציאות הקיימת. וזה בעיקר ההבדל המאוד לא דק בנינו לבין דתות אחרות. וזה למה אנחנו נשרוד תמיד.
זה דברים מאוד סותרים. מצד אחד, אתה אומר שהיהדות זה העוגן של המדינה..מצד שני..
יש מספיק ערכים חשובים:איזה ערך אמיתי יותר מהגשמה עצמית?
יש מספיק יהודים חילונים ואטאיסטים שכולים לארץ מדי שנה(לפני שמתחילים להתווכח איתי שוב הכוונה היא בני הלאום היהודי ולאו דווקא יהודים דתיים)מנגון הסינון שקיים כרגע עובד טוב לפי דעתך? שאתה חייב לשכנע את הרבנות ב 100% שאתה לא יכול לחכות לשמור שבת ולצום בכיפור?
אתה חייב לצאת מהסרט האפוקליפטי שמאכילים אותך הדתיים בישראל.
אין לאף אחד שום סיבה להגר לפה, אלא אם הוא יהודי.
אני חושב שצריך להפריד את הדת מהמדינה.
א. יש הרבה ערכים שחשובים כמו ואפילו יותר מהגשמה עצמית.איזה ערך אמיתי יותר מהגשמה עצמית?ערך שהפסיק להתקיים בארה"ב.
מאוד פשוט לקצץ במשרדים. תעיף את משרד החינוך, משרד הדתות, משרד האנרגיה..בעצם עזוב אין לי כח לכתוב פה את כל המשרדים שצריך להעיף. הרשימה ארוכה מדי.
אתה תראה איך המצב של כולנו ישתפר פלאים.
זה דברים מאוד סותרים. מצד אחד, אתה אומר שהיהדות זה העוגן של המדינה..מצד שני..
למה הפלסטינים רוצים זכות שיבה?כדי להשמיד אותנו.יש מספיק יהודים חילונים ואטאיסטים שכולים לארץ מדי שנה(לפני שמתחילים להתווכח איתי שוב הכוונה היא בני הלאום היהודי ולאו דווקא יהודים דתיים)
יש לאנשים מספיק סיבות להגר לפה, אחרת איך תסביר את הדרישה של הפלסטינים לזכות השיבה, את מאות אלפי/מיליוני הערבים הישראלים וכו'
א. יש הרבה ערכים שחשובים כמו ואפילו יותר מהגשמה עצמית.
ב. ציוויון יהודי לא סותר קדמה, איפה אתה חי?
יש המוני סטארטאפיסטים, פרופסורים, זוכי פרס נובל, מדענים שהם יהודים דתיים ו הרשימה עוד נמשכת
כמו?יש המוני סטארטאפיסטים, פרופסורים, זוכי פרס נובל, מדענים שהם יהודים דתיים ו הרשימה עוד נמשכת
יש לא מעט, אם באמת מעניין אותך אתה מוזמן לחפש בעצמך.כמו?
יש לא מעט, אם באמת מעניין אותך אתה מוזמן לחפש בעצמך.
אפשר לחפש הכל לבד, אבל לגיטימי לבקש מטוען הטענה מקורות למידע שלו.
לא אמרתי שצביון יהודי סותר קדמה, הוא סותר קדמה רק בתנאי שהוא נכפה על אנשים.
אני רוצה לקנות לחם בפסח וזה נגד החוק. אני רוצה להתחתן חתונה אזרחית ואני לא יכול. אני חייב להתגייס כי אנחנו בתקנות חרום כבר 66 שנה.תבדוק מה השר בנט עשה לפני הפוליטיקה.
חבר, המדינה הזאת מתקדמת. לכן לפי דבריך לא יכולה להתקיים כאן כפיה.
אנשים לא מפסיקים לזרוק כאן הערות חסרות כל ביסוס.
אני רוצה לקנות לחם בפסח וזה נגד החוק. אני רוצה להתחתן חתונה אזרחית ואני לא יכול. אני חייב להתגייס כי אנחנו בתקנות חרום כבר 66 שנה.
כל ערך שאתה יכול לעלות על ראשך נגזר מהרצון להגשמה עצמית שלנו והחופש שלנו.
גם אם זה מוכרח להתקיים לדעתך, לדעתי זה לא מוכרח להתקיים. ובכל זאת, זה נכפה עליי. כנראה אתה לא מודע להגדרה של המילה 'כפייה'.
לא מספיק טוב לי פה?אני לא אלך, כי זה הבית שלי. אני אתקן אותו, כי כרגע, הבית שלי בחובות של עשרות מיליארדים בגלל 'מוכרח', 'אין דרך אחרת' ועוד כל מני ביטויי חשיבה חד מימדית.
השאלה באיזה דרך אני בוחר להגשים את עצמי?מה זה עניינך?איך אתה קובע מה טוב ומה רע?מי אתה שתקבע מה טוב ומה רע לי?כל עוד אני לא פוגע בזכויות הטבעיות או מפר חוזים כלשהם...אני יכול לגדל עציצים באסלות.
האנושות צריכה דת כמו שהכלב שלי צריך סרטן.
הדבר הטוב היחיד שיצא מהדת הוא השי לחג שאני מקבל מהעבודה.