אם זרים היו נחותים פה, הם היו חוזרים למקום שממנו באו.
אתה לא יודע שזרים הם נחותים?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה לא יודע שזרים הם נחותים?
אז מה הבעיה עם זרים בדיוק?אם זרים היו נחותים פה, הם היו חוזרים למקום שממנו באו.
אז מה הבעיה עם זרים בדיוק?
הם פוגעים בצביון היהודי שהוא המהות של ישראל
ועדיין לא הבנתי מה הדבר הנוראי שיקרה אם הצביון היהודי חס וחלילה יפגעו..............יש לנו זוכההההה!!
הם היו פוגעים אגב. אם לא היו חוקים ברורים.
כרגע, הכל בסדר.
ועדיין לא הבנתי מה הדבר הנוראי שיקרה אם הצביון היהודי חס וחלילה יפגע
כל הערבים בארץ יפתחו כוחות על ויפוצצו את תל אביב בעזרת כוח המחשבהכל מדינות ערב יפלשו לפה ותיהיה אינתיפאדה.
זה באמת מה שבאת להגיב לי? זה עצובחח סופסוף מישהו מחליף אותי קצת.
אולי יום אחד באמת ייפול האסימון ואז תפסיקו להרגיש שעובדים עליכם בעיניים.
למה הסביבה צריכה תיקון?ויותר חשוב..מי אמר שאנחנו יודעים מה טוב בשביל אחרים?ההורים שלך בדרנים?
הרי כבר דשנו בזה והסברתי למה אנחנו חייבים לשמור על הצביון היהודי.
אני חושב שמהות הקיום שלנו הוא לתקן את עצמינו ואת סביבתנו ואולי בעתיד נזכה לעולם מתוקן יותר.
איך לדעתך יביאו אזרחות לזרים?זה מתכון להרס עצמי. זרים יבקשו אזרחות ---> זרים יקבלו אזרחות ----> זרים יגורו בארץ.
איך אפשר לא לראות את זה?
נחנו מעבירים ביקורת על הממשל, לא צוחקים עליו. עליך אנחנו צוחקים.חח על מי בדיוק אתם צוחקים? עלי? על הדתיים? על הימין? על הממשל? על המדינה? על היהדות?
זאת המציאות.
מה אתם לעזאזל עדיין עושים פה?
מפריע לך שיפנים יגורו כאן?איך לדעתך יביאו אזרחות לזרים?
'היי אתה..כן אתה מר יפני, קח אזרחות נשמה'
??
למה הסביבה צריכה תיקון?ויותר חשוב..מי אמר שאנחנו יודעים מה טוב בשביל אחרים?
לא הבנתי את התגובה שלך.כדי שלא יהיה לך על מה להתלונן.
וזה לא אנחנו, זה הוא. אבל זה בטח קצת כבד עליך.
ויש לי 2 אופציות: לעשות משהו עם זה או לשבת ולשתוק. אני בוחר באופציה השנייה
מפריע לי שיבואו לפה סתם אנשים.נחנו מעבירים ביקורת על הממשל, לא צוחקים עליו. עליך אנחנו צוחקים.
אולי אתה מוכן לומר 'זאת המציאות' ולסגור עניין אבל אני לא מקבל את המציאות הקיימת, ויש לי 2 אופציות: לעשות משהו עם זה או לשבת ולשתוק. אני בוחר באופציה השנייה
מפריע לך שיפנים יגורו כאן?
מנגון הסינון שקיים כרגע עובד טוב לפי דעתך? שאתה חייב לשכנע את הרבנות ב 100% שאתה לא יכול לחכות לשמור שבת ולצום בכיפור?מפריע לי שיבואו לפה סתם אנשים.
צריך מנגנון סינון.
בכללי אין לי שום בעיה שיגורו פה יפנים
בכללי אין לי שום בעיה שיגורו פה יפנים
אתה חייב לצאת מהסרט האפוקליפטי שמאכילים אותך הדתיים בישראל.גם לי אין בעיה. הבעיה תתחיל כשהם יתחילו לשלוט בי.
אני חושב שצריך להפריד את הדת מהמדינה.מנגון הסינון שקיים כרגע עובד טוב לפי דעתך? שאתה חייב לשכנע את הרבנות ב 100% שאתה לא יכול לחכות לשמור שבת ולצום בכיפור?