נו... מה הקשר לדת היהודית? דבר לעניין כברכי ריכוז כ"כ גבוהה שמשתייך לעם כ"כ קטן הגיע להישגים יותר משמעותיים.
בניגוד לדתות אחרות שלאו דווקא קידמו מאוד את העם שהאמין בהן.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נו... מה הקשר לדת היהודית? דבר לעניין כברכי ריכוז כ"כ גבוהה שמשתייך לעם כ"כ קטן הגיע להישגים יותר משמעותיים.
בניגוד לדתות אחרות שלאו דווקא קידמו מאוד את העם שהאמין בהן.
מה הקשר בין מה ששאלתי למה שענית?ראה ערך יהודים ופרס נובל. יהדות משתמשת במדע בין השאר.
המדע לא עוסק בערכים.
בא לשכונה שואל חדש חח. ברוך הבא!
נו... מה הקשר לדת היהודית? דבר לעניין כבר
אינטליגנציה, השקעה, חינוך?דבר יותר בנועם כבר.
איך אתה מסביר את ריכוז ההצלחה בעם הכ"כ קטן?
אז תן לי להבין,אגב, ההישגים היא לא ההוכחה היחידה לאמת שביהדות.
אינטליגנציה, השקעה, חינוך?
אתה באמת אומר שבגלל שהעם היהודי מצליח ביחס לאוכלוסייה שלו אלוהים קיים והיהדות נכונה?
ומה אם אומר לך שחלק מהם לא מאמינים? הרי זה כבר מוריד לך מאחוזי ההצלחה של היהדות והאמת שבה.. לא?
אתה מדבר כאילו העם היהודי הוא איזו תופעת טבע כלשהי. סה''כ יש לנו אחוז יחסית גבוה של הצלחה. ויותר חשוב, אני לא ורצה לבאס אבל רוב המדענים הם אתאיסטים.אינטלגנציה, כבר סיכמנו שזאת גזענות.
איך אתה יודע?נכון מאוד. לכן אם היינו יותר מאמינים כאן בארצנו ובכלל היינו מצליחים אפילו יותר.
איך אתה יודע?
רוב המדענים הם אתאיסטים.
איתי,
אני חייב להבין דבר פשוט,
אם אני הייתי אדם מאמין ואף דתי - חיי היו מוצלחים יותר?
איך שמירה על המקורות והמסורת הביאו אותנו להצלחה עד היום? אני מרגיש שאני חוזר על עצמי. תביא לי הוכחות, תפסיק ללכת מסביב לתשובהכי מן הסתם היינו שומרים על המסורת ועל המקורות. המקורות שהובילו אותנו להצלחה עד היום.
אני אתן לך נתון מארה''ב:טענה ממש לא נכונה. תשאל את איינשטיין הגדול. ולא רק אותו. יש המון מדענים גדולים בארץ שלא רק מאמינים בקיומו של הקב"ה, אלא גם חזרו בתשובה.
התסכול היחיד שאנחנו עוברים זה בגלל הסביבה הדתית, אז פקח את עינייך.אחת ההוכחות לכך לדעתי היא התסכול שנובע מהצד החילוני.
והאמונה באמת המוחלטת שאני רואה מהסביבה הדתית.
אני מרגיש שאני חוזר על עצמי. תביא לי הוכחות, תפסיק ללכת מסביב לתשובה
אני אתן לך נתון מארה''ב
התסכול היחיד שאנחנו עוברים זה בגלל הסביבה הדתית, אז פקח את עינייך.
לא.. אתה זה שעל כל שאלה שלי עונה שהצלחנו להגיע להישגים בזכות שמירה על המסורת, וכשאני מבקש הוכחה לזה שזו הסיבה שהגענו להישגים האלה אתה מתחמק, כנ''ל כשאני שואל איך זה שאתה בטוח שמתוך עשרות אפלי הדתות שקיימות בעולם הדת היהודית נכונה, או למה בכלל אתה חושב שאלוהים קיים.אתה זה שמסתובב סביב הזנב של עצמו. אני זה שעונה לאותן השאלות.
ואיך בדיוק אתה אומר שארה"ב היא לא דוגמה להצלחה? אם כבר, היא ה-דוגמה להצלחה.
אה כי פה, בישראל, אין גזענות עוני וזנות וחוסר שיוויון?כן....עם כל הגזענות העוני והזנות וחוסר השיויון המטורף....
אתם מן הסתם לא חייבים לקבל את דברי חברים.
פשוט תחזרו לתסכול ולתלונות שאנחנו רגילים לשמוע ממכם.
שיהיה ערב טוב!