הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי חזה תחתון מעוגל וכדומה

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
החזה תחתון שלי, עכשיו אני מדגיש זה לא ג'ינו, הוא פשוט מרגיש מדלדל כזה, ואני על אחוז שומן די נמוך, עכשיו בלי חולצה זה נראה סביר לגמרי, אבל עם חולצה זה ממש מעצבן, השאלה שלי היא.. האם כדאי פשוט להתמקד יותר על החזה עליון, או מה?
עצות?
ובבקשה.. בלי העצות המציקות שלא הוכחו כמו: תגיע ל100 בבנצ' ותדבר, וכדומה, אני בספק שרוב החבר'ה עם החזה שנראה טוב עושים אפילו חצי מזה.

1. אין דבר כזה חזה תחתון יש סיבים תחתונים של החלק התחתון של החזה Lower Pectoralis
2. זה מבנה גנטי וחוץ מלהמשיך להוסיף מסת שריר שום דבר לא יעזור (אולי ניתוח סיליקון)

לא כי אין דבר כזה חזה עליון.
כשאתה עובד על החזה אתה עובד על כולו לא משנה איך תסתכל על זה תהיה עם הראש למטה בשיפוע שלילי חיובי אנכי אלכסוני או תמידי.

• פותח/ת השרשור
אולי, אכן יש סיבים תחתונים של החזה אבל קראתי לזה חזה תחתון, לזה אני מודע.
אבל יש שריר שנקרא pectroalis clavicular, וזה השריר של החזה עליון, אני קראתי את המחקר שאומר שעבודה בשיפוע לא מגרה אותו ממש יותר, אבל יכול להיות שכן, כי המחקר הזה לא בדיוק היה סגור על עצמו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית