עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא סתם מסטלבט נו מה אתה עונה לו בכללהאחוז שומן שלך לא גבוה ואין עלייך כמעט מסת שריר, מציע לך לקרוא באתר על מסה נקייה.
מסכים 100%תפסיק לעלות על המשקל! תתחיל לאכול כמו שצריך לאכול במסה! להתאמן לפי תוכנית מקצועית ולהוסיף קצת (הרבה!!!!!) מסה על עצמך.
סבבה...אין לך פה מה להתבלבל או לחשוב, כבר מעל חודשיים שאתה שואל את אותה שאלה!
אין לך כמעט מסת שריר ואתה לא על אחוזי שומן גבוהים אל תחשוב ככה, תבנה לך תפריט *מסודר* ותכנית אימונים ותתמיד בה לתקופה ארוכה, לא עושים שבועיים מסה שבועיים חיטוב.
דרך אגב אם לא הבנת אתה צריך לעלות במסת השריר אז כן תעשה מסה
הגובה שלך 1.74 נכון? 60 קילו בגובה כזה זה תת משקל. אין איזה משקל שעד אליו אתה חייב לעשות מסה. בעיקרון כשאתה עושה מסה אז עולים גם בשומן (קצת או הרבה בהתאם לתפריט שלך). כשאתה רואה שעלית בשומן יותר מדי אז זה הזמן לחטב (בתקווה שעלית מספיק מסת שריר). "יותר מדי" זה משהו אינדיוידואלי, אני למשל במשקל 94 קילו על 14% שומן בערך (גובה 1.84) הרגשתי קטן והתחלתי מסה 😁.סבבה...
אני אסביר לך,פשוט עליתי עכשיו ל-60 קילו ובתמונה האחרונה שקלתי 56 - 57 , זו הייתה הבעיה,אני אעשה מסה עד מתי?האם יש משקל מסוים שבו מסיימים או שזה כבר נראה וויזואלית מספיק.
בשבילך עד 80 קילו ותראה כמו בן אדם אין מה לחשוב על לרדתסבבה...
אני אסביר לך,פשוט עליתי עכשיו ל-60 קילו ובתמונה האחרונה שקלתי 56 - 57 , זו הייתה הבעיה,אני אעשה מסה עד מתי?האם יש משקל מסוים שבו מסיימים או שזה כבר נראה וויזואלית מספיק.
הוא אפילו לא מתאמן סתם רוצה צומי שיגידו לו כמה הוא שחיףבשבילך עד 80 קילו ותראה כמו בן אדם אין מה לחשוב על לרדת