הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אחוז שומן גבוה,מסה או חיטוב?

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
33c84gm.jpg

via9y.jpg

מה לעשות?האחןז גבוה ייחסית ואני מתחיל עכשיו במכון אז מה לעשות מסה או חיטוב?

האחוז שומן שלך לא גבוה ואין עלייך כמעט מסת שריר, מציע לך לקרוא באתר על מסה נקייה.

• פותח/ת השרשור
אני לא מסתלבט.

סבבה,אז אני הולך על מסה בכל הכוח!

מסה נקייה כמובן,בלי חטיפים ושטיות....

אין מה לחטב, מסה בכל הכוח, לדעתי גם אם זה לא יהיה הכי נקי (פלוס קלורי גבוה) לא נורא, תעלה איזה 15 קילו לפחות ואז תראה

באמת מה יהיה עוז??
עברתי עכשיו על ההודעות האחרונות שלך וזה נהיה רוטינה. אתה מדבר על מסה כבר מעל חודש וחצי ונראה שלא עלית אפילו גרם אבל אתה תמיד פותח פוסט מודאג משהו..
תפסיק לעלות על המשקל! תתחיל לאכול כמו שצריך לאכול במסה! להתאמן לפי תוכנית מקצועית ולהוסיף קצת (הרבה!!!!!) מסה על עצמך.
ואל תדאג, גם אם תאכל כמו בהמה ותתאמן טוב לא תהיה שמן בעוד חודש.

תפסיק לעלות על המשקל! תתחיל לאכול כמו שצריך לאכול במסה! להתאמן לפי תוכנית מקצועית ולהוסיף קצת (הרבה!!!!!) מסה על עצמך.
מסכים 100%

עוז, אני גם זוכר הודעות שלך מלפני כמה זמן, הבעיה שלך היא פסיכולוגית, משום מה אתה נורא פוחד להשמין (אם אני לא טועה היית עם עודף משקל בעבר). אתה חייב לפתור את הבעיה הזאת קודם כל, כי אחרת אתה פשוט לא תצליח לעלות במסה כי כשתעלה קילו אתה תחשוב "יואו עליתי קילו, השמנתי" ותנסה להוריד את הקילו הזה. עכשיו לפי התמונות אתה בתת משקל והזוי לגמרי שאתה בכלל מתלבט אם אתה צריך לחטב (שוב, קטע פסיכולוגי שאתה חייב לדעתי לעבוד עליו קודם כל).

לדעתי לך לפסיכולוג... כי זה נראה ונשמע כמו הפרעות אכילה.
בהצלחה :\

אם זה באמת לא טרול אז מה לא הבנת ב3 אשכולות האחרונים ש10 אנשים שונים אומרים לך תבנה תפריט ותתאמן ?

הבן אדם חייב לעשות חיטוב,
לא רואים קוביות וורידים -
ברגע שיראו אז תתחיל מסה .
לדעתי עוד 3-4 קילו פחות ואז מסה !

• פותח/ת השרשור
אז רגע אני מבולבל,מסה או חיטוב?אני חייב תשובה חד משמעית...

אין לך פה מה להתבלבל או לחשוב, כבר מעל חודשיים שאתה שואל את אותה שאלה!
אין לך כמעט מסת שריר ואתה לא על אחוזי שומן גבוהים אל תחשוב ככה, תבנה לך תפריט *מסודר* ותכנית אימונים ותתמיד בה לתקופה ארוכה, לא עושים שבועיים מסה שבועיים חיטוב.
דרך אגב אם לא הבנת אתה צריך לעלות במסת השריר אז כן תעשה מסה

• פותח/ת השרשור
אין לך פה מה להתבלבל או לחשוב, כבר מעל חודשיים שאתה שואל את אותה שאלה!
אין לך כמעט מסת שריר ואתה לא על אחוזי שומן גבוהים אל תחשוב ככה, תבנה לך תפריט *מסודר* ותכנית אימונים ותתמיד בה לתקופה ארוכה, לא עושים שבועיים מסה שבועיים חיטוב.
דרך אגב אם לא הבנת אתה צריך לעלות במסת השריר אז כן תעשה מסה
סבבה...

אני אסביר לך,פשוט עליתי עכשיו ל-60 קילו ובתמונה האחרונה שקלתי 56 - 57 , זו הייתה הבעיה,אני אעשה מסה עד מתי?האם יש משקל מסוים שבו מסיימים או שזה כבר נראה וויזואלית מספיק.

סבבה...

אני אסביר לך,פשוט עליתי עכשיו ל-60 קילו ובתמונה האחרונה שקלתי 56 - 57 , זו הייתה הבעיה,אני אעשה מסה עד מתי?האם יש משקל מסוים שבו מסיימים או שזה כבר נראה וויזואלית מספיק.
הגובה שלך 1.74 נכון? 60 קילו בגובה כזה זה תת משקל. אין איזה משקל שעד אליו אתה חייב לעשות מסה. בעיקרון כשאתה עושה מסה אז עולים גם בשומן (קצת או הרבה בהתאם לתפריט שלך). כשאתה רואה שעלית בשומן יותר מדי אז זה הזמן לחטב (בתקווה שעלית מספיק מסת שריר). "יותר מדי" זה משהו אינדיוידואלי, אני למשל במשקל 94 קילו על 14% שומן בערך (גובה 1.84) הרגשתי קטן והתחלתי מסה 😁.
אני אחזור שוב על ההמלצה לפתור את העניין הפסיכולוגי שלך, כי עם חשיבה כמו שיש לך עכשיו אתה פשוט לא תהיה מסוגל לעלות במסה.

סבבה...

בשבילך עד 80 קילו ותראה כמו בן אדם אין מה לחשוב על לרדת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית