הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחפש מוט לחד"כ בייתי

Gal Levy

משתמש מתחיל
10
1
נק' מוניטין:
1
10
1
כבר הרבה זמן שאני מחפש מוט לשימוש בייתי
כרגע יש לי מוט פח שקיבלתי חינם
אני מחפש מוט לPL שיהיה נח לכל התרגילים
אחרי התייעצות בפייסבוק פסלתי את AF והמליצו על רוג שמשום מה לא מתומכר יותר
יש משהו איכותי שכן מוכרים? אפילו רוג משומש אם מישהו מכיר...
יש עוד חברות נורמליות חוץ מאליקו?

התקשרתי לאביר והם אמרו שהוא מחזיק עד 350 קילו ומעל 350 הוא רק מתחיל להתעקם אז גג עד 380 ק''ג.
יש הבדל בין לא מתעקם סתם ככה עם 350 (לא שאני מאמין לזה) ובין כמה הוא לא מתעקם כשהוא ינחת על המוטות ביטחון בכשל בסקוואט.
כל המוטות באיזור 500 שח באותה איכות בערך, והפלתי אחד כזה בכשל בסקוואט בכלוב והוא התעקם עם כולה 150 קג.

יש הבדל בין לא מתעקם סתם ככה עם 350 (לא שאני מאמין לזה) ובין כמה הוא לא מתעקם כשהוא ינחת על המוטות ביטחון בכשל בסקוואט.
כל המוטות באיזור 500 שח באותה איכות בערך, והפלתי אחד כזה בכשל בסקוואט בכלוב והוא התעקם עם כולה 150 קג.
טוב אז אני פשוט אאסוף כסף למוט אולימפי מקצועי אבל לבינתיים אני אשתמש במוט אולימפי ארוך שקניתי כי עד שאני אגיע למעל 150 קילו עוד יקח המון זמן כי אני עכשיו בחיטוב ואין לי עלייה במשקלים.

טוב אז אני פשוט אאסוף כסף למוט אולימפי מקצועי אבל לבינתיים אני אשתמש במוט אולימפי ארוך שקניתי כי עד שאני אגיע למעל 150 קילו עוד יקח המון זמן כי אני עכשיו בחיטוב ואין לי עלייה במשקלים.
סבבה, דרך אגב הוויכוח לא היה האם לקנות את זה או לא. יש אנשים שדווקא מוט כזה יתאים להם אם יש להם תקציב מוגבל ועדיין לא מרימים משקלים כבדים. אבל אם מישהו רציני בעסק אין סיכוי לקנות את העלק מוט מקצועי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית