הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צלעות עגל - ערכים

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
ראיתי ערכים שונים בכמה אתרים (של צלעות בקר כי לא מצאתי צלעות עגל, נראה לי די אותו דבר), החלבון בערך 23 גרם ל 100 גרם בכולם, אבל השומן בין 12.5 גרם ל 28 באתרים שונים (הבדל משמעותי). מישהו יודע כמה באמת?

צלעות עגל

קבצים מצורפים

• Untitled.png
    Untitled.png
    KB 137.2 · צפיות: 167
  • פותח/ת השרשור
VEAL זה לא כבש או טלה? בכל מקרה הערכים שם זה לחתיכה של בערך 135 גרם, קשה לי להאמין שיש בחתיכה כזאת 11 גרם שומן, כי זה הרגיש לי יותר שמן

עריכה: צודק, VEAL זה באמת עגל, אבל עדיין הרגיש לי יותר שמן...

אתה יכול לבדוק בגוגל טרנסלייט, הכל תלוי באיך שאתה מעבד את הבשר. אתה יכול לנקות אותו טוב טוב ויכול להשאיר אותו עם שומן כפי שהוא. אני לא יודע למה הכוונה באתר הזה ספציפית. אם יצא לך לאכול צלעות עגל, אני מאמין שזה לא כחלק מתפריט היומיומי שלך אלא משהו חד-פעמי (סוג של צ'יטמיל נקרא לזה), אז אל תתעסק בכמה גרמים בודדים של שומן ופשוט תהנה מהבשר.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לבדוק בגוגל טרנסלייט
בדקתי, ערכתי את ההודעה הקודמת
אם יצא לך לאכול צלעות עגל, אני מאמין שזה לא כחלק מתפריט היומיומי שלך אלא משהו חד-פעמי (סוג של צ'יטמיל נקרא לזה)
אין לי ממש תפריט יומיומי, אני פשוט מגיע לערכים שלי אבל לא תמיד מאותם מאכלים. היום נגיד הכנתי איזה 8 קציצות של 250 גרם מהצלעות עגל, ככה שזה הבשר שלי לימים הקרובים, בגלל זה כן מעניין אותי כמה יש שם. בסוף מצאתי בעוד מקומות 12.5 גרם שומן ל 100 גרם, אז אני פשוט אלך על זה (אני בחיטוב אז אם יש שם פחות ממה שאני סופר אז לא נורא).
פשוט תהנה מהבשר
ועוד איך אני נהנה, זה ממש טעים 🤣 אה ותודה 😃

קשה לדעת כי יש צלעות מלאות בשומן ויש צלעות יחסית דלות לכן זה משתנה

שאבא שלי מביא מחבר שלו דרוזי צלעות כמעט אין בהן שומן אבל שקונים מהסופר הן כמעט ורק שומן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית