שלום לכולם
רוצה לשתף אתכם באיך שאני מכין את הקוואקר שלי בבוקר. אני אישית לא אוהב אותה רק על מים או רק על חלב מההתחלה אז זה מה שאני עושה.
1)מרתיח מים בקומקום ובזמן הזה שם חופן חמוציות\צימוקים בתוך סיר קטן-בינוני
2)שופך כוס ורבע של מים רותחים לתוך הסיר מדליק להבה גדולה ומחכה עד שהמים יבעבעו
3) מוריד את החום לחום בינוני ושם 7-8 כפות קוואקר(עבה ) ומחכה עד שקוואקר יספח כמעט את כל המים(צריך לבחוש מידיי פעם)
4)בזמן שהקוואקר סופח את המים אני חותך בננה לקוביות קטנות וטיפה תפוח
5)ברגע שנעלמו כמעט כל הנוזלים אני שופך חלב עד שהחלב מכסה את השיבולת שועל ושם טיפה מהבננה החתוכה שתיתן מתיקות
6)שם על להבה גדולה עד לרתיחה של החלב
7)מוריד לאש בינונית ובוחש עד תחילת קבלת מרקם דייסתי )לתת הפסקה של 5-10 שניות אחרי כל 10 סיבובים בערך)
8)שם חופן שקדים וחופן אגוזי מלך ואת הבננה והתפוח .
9)מערבב היטב ושופך לקערה
מי שרוצה יכול להוסיף דבש\סוכר למרות שהבננה ששמים באמצע נותנת מתיקות וכך גם הצימוקים
בתיאבון
רוצה לשתף אתכם באיך שאני מכין את הקוואקר שלי בבוקר. אני אישית לא אוהב אותה רק על מים או רק על חלב מההתחלה אז זה מה שאני עושה.
1)מרתיח מים בקומקום ובזמן הזה שם חופן חמוציות\צימוקים בתוך סיר קטן-בינוני
2)שופך כוס ורבע של מים רותחים לתוך הסיר מדליק להבה גדולה ומחכה עד שהמים יבעבעו
3) מוריד את החום לחום בינוני ושם 7-8 כפות קוואקר(עבה ) ומחכה עד שקוואקר יספח כמעט את כל המים(צריך לבחוש מידיי פעם)
4)בזמן שהקוואקר סופח את המים אני חותך בננה לקוביות קטנות וטיפה תפוח
5)ברגע שנעלמו כמעט כל הנוזלים אני שופך חלב עד שהחלב מכסה את השיבולת שועל ושם טיפה מהבננה החתוכה שתיתן מתיקות
6)שם על להבה גדולה עד לרתיחה של החלב
7)מוריד לאש בינונית ובוחש עד תחילת קבלת מרקם דייסתי )לתת הפסקה של 5-10 שניות אחרי כל 10 סיבובים בערך)
8)שם חופן שקדים וחופן אגוזי מלך ואת הבננה והתפוח .
9)מערבב היטב ושופך לקערה
מי שרוצה יכול להוסיף דבש\סוכר למרות שהבננה ששמים באמצע נותנת מתיקות וכך גם הצימוקים
בתיאבון