עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בעזהי"ת
חובות לראק, נועדו לבלום את פטפוטי האגו של משקולני מקלדת. הקשר בין זה ובין האשכול הנוכחי, מפוקפק למדי.
חוב לראקמרשים מאוד.. אני משאר שצריך לעשות מעל 20 חזרות ל-100 קילו בסט ראשון כדי להגיע ל-50 ומעל 30 כדי להגיע ל80.
לי כרגע אין טעם לנסות מהסיבה שאני לא חזק מספיק..(100 ל15)..
בדיוק מה שעבר לי בראש כשראיתי את הסירטון... @Doron Milnerלא התרברבות חלילה!
אבל די מפריע לי שבגלל שדמות מפורסמת מבצעת "אתגר", אנחנו הישראלים מיד משתחווים וחושבים שזה סוג של אוורסט.
לכן הגבתי שזה לא מטורף
(אחרי דצמבר?...😉)
העלת אותו בסוף?סיימתי כרגע ב15:40 דק'
להעלות סרטון מלא?
העלת אותו בסוף?
אתגרי פורום, סבבה.
מה הקשר 'חוב לראק'.
אתה בלחץ שמנהל יתן באן למנהל אחר? מה העניין?
אתה בלחץ מזה שהבעתי תגובה מסוייגת מהקרקס כאן לעיל?
לדעתי יש פה מעבר להומוראני בלחץ שאתה לא מבדיל בין דברים רציניים לדברים שנעשים בהומור וברוח טובה.
לדעתי יש פה מעבר להומור
אני בלחץ שאתה לא מבדיל בין דברים רציניים לדברים שנעשים בהומור וברוח טובה.
חלילה כלפיי, זאת לא הכוונה...אבל יש איזושהי התלהבות יתר לדחוף חובות לראק בגלל משפט קטן שגם הובן לא נכון.אני לא חושב שלמישהו בפורום כאן יש ספק שאתה עומד מאחורי המילים שלך, בטח שלא ל-incin.
חלילה כלפיי, זאת לא הכוונה...אבל יש איזושהי התלהבות יתר לדחוף חובות לראק בגלל משפט קטן שגם הובן לא נכון.
וכמו שניתן לראות לא ציינתי משקלי עבודה שלי ולא התרברבות בכללי.
כמו שקולדפייר אמר, הכל כאן נעשה ברוח טובה אף אחד לא ביקש סרטון או הכריח (אפילו אחרי שאמרת כמה זמן לקח לך וכו' @Blast )
החוב לראק נועד לדברים אחרים לגמריי ויש לקחת אותו בפרופורציה.
ולהיפך זה דווקא עניין לראות בכמה זמן מישהו מהלוחצים הטובים של הפורום עושה את זה, אני מודה שהופתעתי ולכן גם נתתי מוניטין.