הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פיט ה"זועם" באתגר הכי הרבה חזרות לבנץ'

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך
בעזהי"ת

חובות לראק, נועדו לבלום את פטפוטי האגו של משקולני מקלדת. הקשר בין זה ובין האשכול הנוכחי, מפוקפק למדי.

מסכים, בגלל זה אני בעד להפוך את זה לאתגר.
אני חושב שביל סטאר דיבר על חשיבות האתגרים וההתערבויות באחד מהמאמרים שלו, בסופו של דבר זה מוסיף עוד עניין לאימונים ושומר על מוטיבציה גבוהה 😃

בעזהי"ת

אתגרי פורום, סבבה.
מה הקשר 'חוב לראק'.
לא ברור... @incin חשב שנראה בסדר... לא היתה התרברבות...
מצד שני רשם אותי באותה תגובה עם יצור על-אנושי כמו @Blast, לא יכלתי כבר למחוק... 😉

בעזהי"ת

בין לבין מתארגן לו אתגר הרבה יותר אימתני: מלחמת עולם בקטגוריה של עד 125, מפגש חנוכה, פתח תקווה.

לא ברור... @incin חשב שנראה בסדר... לא היתה התרברות...
מצד שני רשם אותי באותה תגובה עם יצור על-אנושי כמו @Blast, לא יכלתי כבר למחוק... 😉
לא התרברבות חלילה!
אבל די מפריע לי שבגלל שדמות מפורסמת מבצעת "אתגר", אנחנו הישראלים מיד משתחווים וחושבים שזה סוג של אוורסט.
לכן הגבתי שזה לא מטורף

לא התרברבות חלילה!
אבל די מפריע לי שבגלל שדמות מפורסמת מבצעת "אתגר", אנחנו הישראלים מיד משתחווים וחושבים שזה סוג של אוורסט.
לכן הגבתי שזה לא מטורף
בדיוק מה שעבר לי בראש כשראיתי את הסירטון... @Doron Milner

יותר מעצבן לראות כינוי "הזועם" על מישהו עם פחות מ400 דדליפט

(אחרי דצמבר?...😉)

א. אני גרוע בחזרות גבוהות, אז לא בטוח שאצליח
ב. אין לי כבר עניין בדברים שעושים עם 100 ק"ג בנצ'
ג. נראה אם יהיה לי חשק

נערך לאחרונה:
אני לא חושב שלמישהו בפורום כאן יש ספק שאתה עומד מאחורי המילים שלך, בטח שלא ל-incin.
חלילה כלפיי, זאת לא הכוונה...אבל יש איזושהי התלהבות יתר לדחוף חובות לראק בגלל משפט קטן שגם הובן לא נכון.
וכמו שניתן לראות לא ציינתי משקלי עבודה שלי ולא התרברבות בכללי.

חלילה כלפיי, זאת לא הכוונה...אבל יש איזושהי התלהבות יתר לדחוף חובות לראק בגלל משפט קטן שגם הובן לא נכון.
וכמו שניתן לראות לא ציינתי משקלי עבודה שלי ולא התרברבות בכללי.

ברור שזה לא נעשה ברצינות אבל. אף אחד לא היה נותן לך או ל-Tom באן גם אם לא הייתם מעלים כלום. הייתה תקופה שחברתי לשעבר הייתה כותבת כאן בפורום ושמו אותה בחובות לראק על 100 סקוואט לזוג. אף אחד לא לקח קשה.

אני חייב להתערב לטובת המנהלים אינסין וטום

א. אחים על מלא
ב. לא התכוונו לחוב לראק כמשהו שיתנה את ההמשך של המאותגרים, בפורום, אלא סתם ליצור עניין

כמו שקולדפייר אמר, הכל כאן נעשה ברוח טובה אף אחד לא ביקש סרטון או הכריח (אפילו אחרי שאמרת כמה זמן לקח לך וכו' @Blast )
החוב לראק נועד לדברים אחרים לגמריי ויש לקחת אותו בפרופורציה.

ולהיפך זה דווקא עניין לראות בכמה זמן מישהו מהלוחצים הטובים של הפורום עושה את זה, אני מודה שהופתעתי ולכן גם נתתי מוניטין.

בעזהי"ת

כמו שקולדפייר אמר, הכל כאן נעשה ברוח טובה אף אחד לא ביקש סרטון או הכריח (אפילו אחרי שאמרת כמה זמן לקח לך וכו' @Blast )
החוב לראק נועד לדברים אחרים לגמריי ויש לקחת אותו בפרופורציה.

ולהיפך זה דווקא עניין לראות בכמה זמן מישהו מהלוחצים הטובים של הפורום עושה את זה, אני מודה שהופתעתי ולכן גם נתתי מוניטין.

מעולה. ועל כן הביקורת שלי: החובות לראק מהווים כלי חשוב - ודווקא בשל זאת יש לעמוד על חוסר הרלוונטיות שלהם לכאן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית