הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחיצת חזה בשיפוע - מיותר?

• פותח/ת השרשור Bariah
  • פורסם בתאריך

Bariah

משתמש משקיע
3,440
1,062
נק' מוניטין:
6,732
3,440
1,062
ראיתי שאנשים פה אומרים שהחזה העליון (השריר שקיים וברח לי שמו) לא עובד בלחיצה בשיפוע יותר מאשר הוא עובד בכל תרגיל חזה, אז אם ככה, למה כל הבאדיבילדרים המקצועיים עושים לחיצה בשיפוע? עם כל הכבוד לפוואר ליפטרים וכו', יש גם באדי בילדרים שעושים סקוואטים מלאים ואני לא חושב שמישהו היה עושה תרגיל שלא צריך...

אני לא יודע עם התרגיל מיותר או לא
אבל כשהייתי מצבע אותו לא השפיע לי על החזה העליון
אבל כל אחד והגנטיקה שלו.....

נערך לאחרונה:
רוב הסיכויים שאין לך נקודות חלשות ...

אני גרוע בשכיבות שמיכה חחחחחחח, והלחץ שם על הכתף וזה.. בקיצור אני צריך להרגיל את הגוף לעבוד גם במצב הזה, בכללי, לא אמרתי מבחינה מכנית מטורפת ובלא בלא.
קיצר מסיבה יותר פשוטה ממה שאתה חושב חח.

אני גרוע בשכיבות שמיכה חחחחחחח, והלחץ שם על הכתף וזה.. בקיצור אני צריך להרגיל את הגוף לעבוד גם במצב הזה, בכללי, לא אמרתי מבחינה מכנית מטורפת ובלא בלא.
קיצר מסיבה יותר פשוטה ממה שאתה חושב חח.

אין לך נק' חלשות = אתה חלש (בכללי)

• פותח/ת השרשור
יש מצב אתה מפרט?
גרוע בשכיבות שמיכה זה דבר יחסי חח, זה לא שאני ממש גרוע, אבל בכללי לעומת חבר'ה שעושים 70 שכיבות שמיכה אני לא משהו בזה חח.
השיא שלי היה 80 לא מזמן 😳
ואני לא עושה שכיבות סמיכה.

יש מצב אתה מפרט?
גרוע בשכיבות שמיכה זה דבר יחסי חח, זה לא שאני ממש גרוע, אבל בכללי לעומת חבר'ה שעושים 70 שכיבות שמיכה אני לא משהו בזה חח.

ש Deus ex machina רשם שרוב הסיכוי שאין לך נק' חלשות
הוא התכוון שאתה חלש כללי

אם היית חזק אז יש לך נק' חלשות

במצבך אתה פשוט צריך להתחזק בכללי...

ש Deus ex machina רשם שרוב הסיכוי שאין לך נק' חלשות
הוא התכוון שאתה חלש כללי

אם היית חזק אז יש לך נק' חלשות

במצבך אתה פשוט צריך להתחזק בכללי...

מאיפה הוא יודע למה אני מסוגל 😳, לא שאני איזה פוורליפטר, אבל חח.

מאיפה הוא יודע למה אני מסוגל 😳, לא שאני איזה פוורליפטר, אבל חח.

כי גם לי עדיין אין נקודות חלשות (למרות שחשבתי שיש לי ) , בשביל שיהיו לך נקודות חלשות אתה צריך להגיע לרמה מסויימת, וזה לא קשור רק למשקלי העבודה שלך .

כי גם לי עדיין אין נקודות חלשות (למרות שחשבתי שיש לי ) , בשביל שיהיו לך נקודות חלשות אתה צריך להגיע לרמה מסויימת, וזה לא קשור רק למשקלי העבודה שלך .

נקודות חלשות יכולות להיות לכל מתאמן, לא משנה מה הרמה שלו, מכל מיני סיבות.

נקודות חלשות יכולות להיות לכל מתאמן, לא משנה מה הרמה שלו, מכל מיני סיבות.

בולשיט , זה שהטרייספס שלי חלשים וזה מפריע לי בסגירה של 60 קילו לא אומר שזה נקודה חלשה שלי .
או לBB עם אתה שוקל 70 קילו (נגיד מעל 1.80 ) והידיים שלך קטנות ביחס לגב זה לא אומר שזאת נקודה חלשה שלך .

נתחיל מזה שהוא צריך שיהיה לו 1RM, ונסיון בלעשות כאלה כדי שהמאמן יוכל לשפוט. זאת אומרת שכל עוד אתה מתאים להגדרה של התקדמות לינארית לא יכולות להיות לך שום נקודות חלשות.

תודה.
בעצם זה לא צריך להטריד את רוב המתאמנים (לפחות כאן בארץ, למרות שהרבה אוהבים להגיד שהם צריכים "לתת דגש").

דארק מיוז איך יש לך נקודות חלשות אם אתה חלש בכללי? הכל חלש אתה לא יכול לשים אצבע מה לא טוב כשהכל לא טוב.

אני רוצה להבין, בגלל העניין של הסיבים, לחיצת חזה בשיפוע שלילי מיותרת ?...
זאת אומרת רק לחיצה חזה כללית, ועליון יעשו את העבודה ?!..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית