הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צום יום כיפור

James23

משתמש מתחיל
57
1
נק' מוניטין:
1
57
1
שלום, רציתי לדעת האם צריך להכין את הגוף (אני במסה) בצורה שונה לצום?
לפי מה שהבנתי צריך לאכול את כל הכמות חלבון והקלוריות שצריך בכל היום לפני הצום, ולאחר הצום לפחות להכניס את הכמות חלבון הדרושה. לא כדאי לאכול גם יום לפני הרבה יותר ויותר חלבון?

תודה!

תאכל איך שבא לך לפני ואחרי הצום, בכל אופן יום אחד של אכילה לא מסודרת לא משנה כלום והכי הרבה שתרד זה קצת נוזלים שיחזרו יום לאחר מכן.

אם אתה מתעקש בכל זאת אתה יכול לאכול הכל לפני הצום וזהו, או חצי לפני וחצי אחרי, זה ממש לא משנה

אם אתה מסתדר עם תחושת הרעב או שזה לא משנה לך , אז אין צורך לעשות משהו "מיוחד" לפני הצום.
גם אם תצום כ40 שעות לא יקרה לך כלום ,
צום קל.

אתה תצום קרוב ל-25 שעות, לא לכל השבוע!!! החיים ממשיכים הלאה, אז אין טעם לוותר על שאר הדברים שאתה עושה.

ואיך הכי מומלץ לצאת מהצום? שייק של אחרי אימון ואז כבר ארוחה נורמלית?
איך הגוף יושפע מהקטע של הקריאטין? כמובן ביום של הצום אני לא אצרוך, אבל הגוף הרי רווי בקריאטין שסופחים מים.. אין סכנה ממשית ומוגברת של התייבשות?

ואיך הכי מומלץ לצאת מהצום? שייק של אחרי אימון ואז כבר ארוחה נורמלית?
איך הגוף יושפע מהקטע של הקריאטין? כמובן ביום של הצום אני לא אצרוך, אבל הגוף הרי רווי בקריאטין שסופחים מים.. אין סכנה ממשית ומוגברת של התייבשות?
NOP
אתה גם אוכל פחממות זה גם נוזלים , אני אישית גם לא שותה כזה הרבה עם הקריאיטן אני מגיע לשתן שקוף עם שתייה של ליטר וחצי מים ביום כל השאר אני מקבל מהפחממות.
ההמלצה המצחיקה של "תשתה 6 ליטר ביום כאשר אתה לוקח קריאטין" לא ממש תקפה במציאות.

התכוונתי בגלובאלי.
בקשר ליציאה מהצום , שוב זה לא כזה קריטי הצום פה הוא יחסית "קצר" , אבל כן שייק חלבון עם איזה פחממה יהיה נחמד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית