הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרופיל צבאי

tomtomtom

משתמש מתחיל
218
20
נק' מוניטין:
20
218
20
מה קורה אנשים?
אני כרגע מלש"ב עם פרופיל 72 כתוצאה מבעיה בכף הרגל.
הלכתי לאורטופד כי כבר כמה זמן כואב לי הגב התחתון והנה חוות הדעת של האורטופד:
תלונות - כאב בגב תחתון, ללא חום או חבלה, אין כאב לילי, ללא ירידה במשקל וללא הפרעה במתן שתן.
ממצאים - עמ"ש מותני - רגישות במישוש זיזי החוליות, כיפוף מלא, כח גס ותחושה שמורים, החזרים תקינים.
דיון\תוכנית טיפולית - מעקב רופא מטפל, טיפול בnsaid, פיזיוטרפיה לחיזוק שרירי הליבה, להימנע ממאמץ או הרמת משקל כבד, עמידה\ישיבה ממושכת או ריצה ארוכה.

כרגע הפרופיל הוא 72, לפי דעתכם איזה פרופיל אקבל כאשר אציג את חוות הדעת על בעיית הגב שיש לי?

תודה לכל העוזרים 😃

יכולים להיות לך גם 20 סעיפים שמורידים ל72 אתה עדיין תהיה 72 ולא פחות

זה אומר שמתי שתציג להם את החוות דעת של הבעיה בגב אם זה סעיף שמוריד ל64 אתה תרד ל64 אם זה סעיף של מעל 64 לא יהיה שינוי בפרופיל

לא מאמין שיורידו לך פרופיל על הבעיה בגב, הוא נתן לך סתם המלצה לקונית.

• פותח/ת השרשור
יכולים להיות לך גם 20 סעיפים שמורידים ל72 אתה עדיין תהיה 72 ולא פחות

זה אומר שמתי שתציג להם את החוות דעת של הבעיה בגב אם זה סעיף שמוריד ל64 אתה תרד ל64 אם זה סעיף של מעל 64 לא יהיה שינוי בפרופיל
אני דיי בטוח שזה לא עובד ככה, מאיפה שמעת את זה?
לא מאמין שיורידו לך פרופיל על הבעיה בגב, הוא נתן לך סתם המלצה לקונית.
מה זאת אומרת? מה ההבדל בין מה שהוא כתב לי לבין משהו שהוא לא המלצה? כאילו איך הגעת למסקנה הזאת?

אני דיי בטוח שזה לא עובד ככה, מאיפה שמעת את זה?

מה זאת אומרת? מה ההבדל בין מה שהוא כתב לי לבין משהו שהוא לא המלצה? כאילו איך הגעת למסקנה הזאת?

א. הוא כתב כמעט על כל טסט שהוא עשה לך שהוא תקין, וכדי לצאת בידי חובה רשם לך המלצות להמנע מפעילות ובלה בלה בלה.

ב. הבחור שהסביר לך לגבי הפרופיל והסעיפים צודק, זה עובד בדיוק כמו שהוא הסביר לך,
יכולים להיות לך 200 סעיפים שמורידים לפרופיל 72 ואתה תהיה פרופיל 72.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית