הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ה- Biceps שלכם קטנים? כנראה שאתם מרמים

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
שימו לב לחגורת ה- Arm Blaster בה משתמש Simeon Panda עבור ה- Dumbbell Biceps Curls, היא מעניקה תמיכה באחורי המרפקים עבור בידוד טוב יותר ועוזרת למנוע התנדנדויות.

קצת פחות מ- $30 וזה שלכם:
http://www.amazon.com/Ader-TE-800-Fitness-Arm-Blaster/dp/B00146LUG2

ניתן לראות עוד מידע בנושא בוידאו הבא:

אתה מתכוון לארנולד או אליי?😃 אם אליי אז שכחתי לציין פרט קטן, שעליתי גם כמעט 20 קילו מ.ג בזמן הזה
אז פשוט גדלת... אני לא חושב שזה פוסל את הטענה שכפיפת מרפקים ועבודת בייספס מבודדת תורמת לגדילת הידיים וצ'ין אפס לא חייב לבטל כפיפת מרפקים

אז פשוט גדלת... אני לא חושב שזה פוסל את הטענה שכפיפת מרפקים ועבודת בייספס מבודדת תורמת לגדילת הידיים וצ'ין אפס לא חייב לבטל כפיפת מרפקים
נכון, לא התכוונתי שזה צריך לבטל...

אני עושה 5x10, מקפיד לא להגזים במשקלים, הנטייה לפציעות בתרגילים מבודדים גבוהה.
חוץ מזה, תרגיל די פשוט...

התכוונתי אם יש דגשים לגבי מרפקים, רוחב האחיזה, איזה מוט לבצע את התרגיל, עבודה איטית/מהירה.. ואולי יש עוד כמה.

התכוונתי אם יש דגשים לגבי מרפקים, רוחב האחיזה, איזה מוט לבצע את התרגיל, עבודה איטית/מהירה.. ואולי יש עוד כמה.
לי אין דגשים. ריפטו למשל מאוד מתנגד לשימוש במוט w, לטענתו בגלל יצירה של כיווץ חלקי. עבורי ה-w מאוד נוח. הפשיטה אצלי איטית יחסית והעבודה כמעט עד כשל.
אתה מבודד בייספס/טרייספס?

לי אין דגשים. ריפטו למשל מאוד מתנגד לשימוש במוט w, לטענתו בגלל יצירה של כיווץ חלקי. עבורי ה-w מאוד נוח. הפשיטה אצלי איטית יחסית והעבודה כמעט עד כשל.

טוב אז כנראה אין חוקים בתרגיל יותר מדי.

פעם בשבוע עושה כפיפת מרפקים במוט w ל 3*12, ופעמיים בשבוע מתח הפוך שזה עוד נפח קטן לבייספס.
טרייספס לא מבודד.

טוב אז כנראה אין חוקים בתרגיל יותר מדי.

פעם בשבוע עושה כפיפת מרפקים במוט w ל 3*12, ופעמיים בשבוע מתח הפוך שזה עוד נפח קטן לבייספס.
טרייספס לא מבודד.

אני עושה 5x10, מקפיד לא להגזים במשקלים, הנטייה לפציעות בתרגילים מבודדים גבוהה.
חוץ מזה, תרגיל די פשוט...
לי יש יום ידיים
אני עובד על בייספס יותר מאשר על הסקוואט שלי
ואני לא צוחק
אני רציני

יש לי חבר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית