ייעוץ כדורים להגברת תאבון

ארנולד 2014

משתמש מתחיל
16
1
נק' מוניטין:
1
16
1
שלום לכולם, יש לי בעיה גדולה של "חוסר תאבון " ואני אחד שכל היום במטבח ולא חסר לי גישה לכל סוגי המאכלים (טבח..) ועדיין יכול להיווצר מצב שמהבוקר עד הערב אני על ארוחה אחת (ארוחות בוקר בכלל אין מה לדבר רק ב12:00 בצהריים אוכל)ובלי תאבון בשיט .
יש לציין שבשבת שאינני עובד אני יכול לאכול כמויות .
האם יש כדורים שעושים תאבון ???
אשמח לכל ייעוץ ועזרה ..
תודה רבה!!

לא חושב בכלל שאתה צריך כדורים או כל השטויות האלו.

ברגע שתרגיל את עצמך ואת הגוף שלך לאכול מסודר ולאכול 5,6 ארוחות ביום זה לא יהיה בעיה בשבילך.

• פותח/ת השרשור
אני מנסה להרגיל אבל זה ממש בכח כי אין תאבון (וייתכן שזה מהלחץ של העבודה)וכבר אני מגיע למצב של תחושת הקאה וזה מה שמבאס.

שלום לכולם, יש לי בעיה גדולה של "חוסר תאבון " ואני אחד שכל היום במטבח ולא חסר לי גישה לכל סוגי המאכלים (טבח..) ועדיין יכול להיווצר מצב שמהבוקר עד הערב אני על ארוחה אחת (ארוחות בוקר בכלל אין מה לדבר רק ב12:00 בצהריים אוכל)ובלי תאבון בשיט .
אשמח לכל ייעוץ ועזרה ..
תודה רבה!!
שמע
כמו שאפשר להקטין קיבה שאוכלים קצת כל יום, אפשר גם להגדיל קיבה
כאשר אוכלים "יותר מידי" כל יום.
אין קיצורי דרך.

זה בדיוק מה שהוא אומר.
יכול להיות שיש כדורים כאלו ברפואה הזבלה שלנו יש כדורים להכול היום.
העניין הוא שאתה חייב להרגיל את הגוף שלך לאכול כמו שצריך 5-6 פעמים ביום וזה אפשרי.
זה רק עניין של לאכול בזמן הנכון ובכמות הנכונה.
בגיל שלך לא צריך כדורים ביחוד שלא לאוכל

הרגלת את עצמך לא לאכול והגוף מסגל את עצמו לזה.. תתחיל בהדרגה לדחוף אוכל גם אם ממש לא בא לך ובא לך להקיא, לאט לאט אתה תתחיל לאכול יותר

יש דברים שאתה ממש אוהב לאכול?
חטיף? ג'אנק כלשהו? משהו בחוץ?

תתחיל לאכול יותר מהדברים שאתה אוהב..וכשתגיע למצב שאתה אוכל כמות גדולה יותר במהלך היום
תיפטר מהג'אנק ותאכל נורמלי.

עדיף לאכול זבל מלא לאכול בכלל.

אני לא חושב שאתה מבין מה זה אומר הגברת תאבון.
זה לא משהו שיש שליטה עליו. זה לא שאם תיקח טיפול תרופתי אז אתה תתחיל לאכול בסדר... זה גורר לרוב אכילה בכמויות מטורפות. אחת מתופעות הלוואי הידועות של מספר סוגי סטרואידים היא השמנה קיצונית עקב תאבון מוגבר.

בכל מקרה, הפתרון הוא בהרגלי אכילה והרגלי אכילה הם לא משהו שקורה כקסם ברגע אחד.
לא הבנתי את הרצון שלך להסתייע בתרופות ותרכובות כימיות למטרה הזאת, האם אתה מתכנן לצרוך אותן כל החיים? כל הרעיון של תרכובת כימית זה שהיא עובדת לפרק זמן מסוים. אין תרכובות שאתה לוקח אותה והיא משפיעה לנצח. אז תכננת לקחת "מעוררי תאבון" כל החיים?

תאבון מופיע עם הזמן. גם לי היה מאוד קשה ועדיין קשה לי. בדיוק בשביל זה יש גם תוספים כמו גיינר... לאט לאט שמים לב שדווקא התאבון מתגבר. פעם לא יכלתי לאכול שתי מנות עיקריות ביום, היום אני יכול. אם אתה מסוג האנשים שצריכים חיזוקים אז תעשה לעצמך גרפים באקסל ואתה תראה מגמת שיפור. שיפור בצעדים קטנים הוא שיפור בטוח ומידתי.

גם אני טבח ואני במטבח משבע בבוקר עד 8 בערב. אני מגיע בבוקר לפני כל הלחץ עושה פתיחה למטבח ואז מכין לי ארוחת בוקר.. בין הבוקר לצהרייפ בסביבות 9-10 עושה לי פרוסה או משהו עם הלחם של הקונדיטור שלנו ואז לקראת 12 בסביבות 11 וחצי יושב לאכול צהריים. אם לחץ זה הבעיה שלך תבקש שבזמן שאתה אוכל שלא יפריעו לך זה לא בעיה לקחת עשר דקות לעצמך לאכול. אחר כך בסביבות 2-3 אחרי שסגרנו מטבח אני אוכל עוד ארוחה ואז בחמש וחצי שש עוד אחד. לא בעיה לשלב ארוחות אחי תמצא את כח רצון שלך ואתה תצליח 😃

תודה רבה לכל העונים נתתם לי כח ועידוד....אכן כבר שבוע שאני דוחף אוכל ורואה שינוי בכמויות שאני יכול לדחוס...!!!
עזוב אנשים שלא יודעים מה זה כשאין תיאבון לגמרי, לא יבינו אותך. תנסה ויטמין B12 בכמויות גדולות

אשמח לכל ייעוץ ועזרה ..
תודה רבה!!
תנסה כדורים שנקראים - מירטאזאפין (מירו). אתה לא תפסיק לאכול!!!!

תודה רבה לכל העונים נתתם לי כח ועידוד....אכן כבר שבוע שאני דוחף אוכל ורואה שינוי בכמויות שאני יכול לדחוס...!!!
יופי, לא צריך כדורים ולא כלום ומקסימום תשתה שמן זית זה בטוח יגרום לך לעלות משקל.

אין צורך בכדורים, הסוד זה לעלות בהדרגה ובהיגיון.

אם אתה אוכל ברגיל 2000 קלוריות, נסה שבוע אחרי לאכול 2100 קלוריות, ושבוע לאחר מכן 2200 וכ'

לא להעמיס על הגוף ועל עצמך יותר מידי,

בתחום הזה אל תחפש קיצורי דרך, מי שמחפש קיצורי דרך - בסוף לא מוצא את הדרך.

בהצלחה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית