הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספי תזונה בחיטוב

• פותח/ת השרשור TomB
  • פורסם בתאריך

TomB

משתמש פעיל
346
17
נק' מוניטין:
26
346
17
קיבלתי 500שקל לקנייה של תוספי תזונה ואני בחיטוב ואני צריך עזרה במה לקנות אבקת חלבון יש לי
ואני יכול להשתמש בכסף הזה רק עד סוף החודש אני קונה נעליים לחדר כושר במקןם
וקראטין אפקטיבי בחיטוב?

הדעות כאן על קריאטין בחיטוב מוטעות לגמרי.
ממש איבדתם את ההיגיון כאן.
דבר ראשון ה-"נוזלים" שהקריאטין סופח, הם לא אותם נוזלים שרואים אצל בן אדם ששותה המון מים.
שתיית מים צוברת נוזלים מסביב לשריר ובין השרירים, וזה הנוזל שמקשה על הבן אדם להראות חטוב.
הקריאטין סופח נוזלים אל תוך השריר, לא מסביב לשריר.
להפך, זה אפילו יגרום לך להראות יותר גדול מבלי להפריע למראה החטוב.

• פותח/ת השרשור
אז לא צריכה להיות שום בעיה עם צריכה של קראטין
יש בעיה לצרוך קראטין מעל שנה ברצף או שיש צורך בהפסקות

יש צורך בהפסקה כל שלושה חודשים כדי למתן את הייצור הטבעי של הקריאטין בגוף.
זה מיתוס ישן שנשבר כבר ממזמן, אין צורך בהפסקות. וקריאטין בחיטוב מיותר כי "מסתיר" את החיטוב, אם אתה לא מתחרה מה כל כך אכפת לך מהמשקלים? אז ירדו קצת, תעלה חזרה במסה.

זה מיתוס ישן שנשבר כבר ממזמן, אין צורך בהפסקות. וקריאטין בחיטוב מיותר כי "מסתיר" את החיטוב, אם אתה לא מתחרה מה כל כך אכפת לך מהמשקלים? אז ירדו קצת, תעלה חזרה במסה.
קרא את התגובה הראשונה שלי בעמוד הזה.
(למעלה).

הדעות כאן על קריאטין בחיטוב מוטעות לגמרי.
ממש איבדתם את ההיגיון כאן.
דבר ראשון ה-"נוזלים" שהקריאטין סופח, הם לא אותם נוזלים שרואים אצל בן אדם ששותה המון מים.
שתיית מים צוברת נוזלים מסביב לשריר ובין השרירים, וזה הנוזל שמקשה על הבן אדם להראות חטוב.
הקריאטין סופח נוזלים אל תוך השריר, לא מסביב לשריר.
להפך, זה אפילו יגרום לך להראות יותר גדול מבלי להפריע למראה החטוב.

ידידי, אתה צודק בהחלט אך לא לוקח בחשבון את התופעה הידועה של bloatness כתוצאה מהעמסת קריאטין, אותה עוד ניתן לפתור דרך פרוטוקול העמסה מתון (5 גרם ביום) וממילא מדובר בתופעה זמנית.
הדבר החשוב יותר הוא שלמרות שקריאטין סופח נוזלים לשריר, הגוף שואף לשמור על יחס מסויים במאגר הנוזלים הכללי. לכן, ספיחת הנוזלים לשריר תגרור איתה ספיחת נוזלים בשכבה התת-עורית.

• פותח/ת השרשור
ידידי, אתה צודק בהחלט אך לא לוקח בחשבון את התופעה הידועה של bloatness כתוצאה מהעמסת קריאטין, אותה עוד ניתן לפתור דרך פרוטוקול העמסה מתון (5 גרם ביום) וממילא מדובר בתופעה זמנית.
הדבר החשוב יותר הוא שלמרות שקריאטין סופח נוזלים לשריר, הגוף שואף לשמור על יחס מסויים במאגר הנוזלים הכללי. לכן, ספיחת הנוזלים לשריר תגרור איתה ספיחת נוזלים בשכבה התת-עורית.
אני שמתי לב לספיחת נוזלים תת עורית במהלך כל השימוש בקראטין

• פותח/ת השרשור
שורפי שומן שהם לא חוקיים
אני ילד אחי.. היה לי יום הולדת 15 השבוע זה לא בא בחשבון
ושאלתי את סהר קזס הוא המליץ לי להמשיך עם הקראטין בחיטוב
להשתמש חודשיים ולעשות הפסקה של חודש

• פותח/ת השרשור
תקנה עוד חלבון/חטיפי חלבון או מולטי ויטמין אם אין לך .. יותר מזה די מיותר לדעתי 😃
חטיפי חלבון זה בדרך כלל תחליפי ארוחה שלא ממש מתאים לחיטוב
אני משתמש בהם לעשות העמסות לפעמים
ולגבי חלבון ברגע ששלי יגמר אני קונה iso100

חטיפי חלבון זה בדרך כלל תחליפי ארוחה שלא ממש מתאים לחיטוב
אני משתמש בהם לעשות העמסות לפעמים
ולגבי חלבון ברגע ששלי יגמר אני קונה iso100
מיותר איזו 100 .. עוד פחות גרם פחמימה לסקופ לא שווה עוד 100 שקל ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית