עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סבבה גם נקודה חשובה .. אז תקח מולטי ואומגה 3 ובשאר תקנה איזה קפאין/פרה וורקאוט או עוד מולטי ..אני מזמין מחול.. ואני פשוט ממש אוהב את הטעם אני יודע שאין צןרך באיזולט
מה אתה נכנס לו לכיס? שיקנה גם אבקה ב5 אלף שקל לסקופ. אם הוא יכול להרשות את זה ומוכן לשאת במחיר מה אכפת לך?אני לא מבין מה הקטע..אז קצת יותר טעים לך נו אז מה זה אבקת חלבון לא סופלה ואין לזה טעם של צואה של ציפור אפגניסטנית,בשביל מה 100 שקל אתה גם עולה על הבמה באולימפיה?
איזו 100 נועדה לאנשים רגישים ללקטוז,לא בשביל שתוכל לבכות על כמה שאבקת חלבון לא טעימה לך,לא טעים תאכל עוד 100 גרם חזה עוף
לא נכנס לו לכיס אבל אני לא חושב שיש לו 100 שקל מיותרים בלי שום דבר לעשות איתם,ועוד בשביל מה בשביל פאקינג טיפה טעים יותרמה אתה נכנס לו לכיס? שיקנה גם אבקה ב5 אלף שקל לסקופ. אם הוא יכול להרשות את זה ומוכן לשאת במחיר מה אכפת לך?
כן ואתה משווה את כל הסמטוחה פה לשייק חלבון? עזוב את העניין של נוחות אפילו .. שאבקה הוא שם מים ושותה ובזה זה נגמר. בחיטוב אתה באמת חושב שהוא יבזבז כל כך הרבה קלוריות על 30 גרם חלבון שהיה יכול להשיג ב110 קלוריה? סתם המון פחמימה מיותרת ..לא נכנס לו לכיס אבל אני לא חושב שיש לו 100 שקל מיותרים בלי שום דבר לעשות איתם,ועוד בשביל מה בשביל פאקינג טיפה טעים יותר
לא טעים לך ? אל תשתה. רוצה בכל זאת קח 2 בננות 10 תותים 2 קוביות קרח 200 מ''ל חלב ו300 מים
גן עדן
סליחה שאני מקפיץ פשוט מיותר לפתוח אשכול חדש בשביל זהתבדוק במחשבון קלוריות לכמה סידן אתה מגיע בסה"כ.
מקורות סידן ממוצרי חלב הם בעיקרון מקור מרכזי, אך אתה משיג מעוד הרבה מזונות סידן, פשוט בכמויות נמוכות שמצטברות.
ההמלצה היומית היא 800-1000 מ"ג. גם אם תגיע ל600-700 זה בסדר, פחות קריטי.
אני מעדיף לתסף מגנזיום ואבץ'.
אז סידן יש לך מספיק, ובהרבה.סליחה שאני מקפיץ פשוט מיותר לפתוח אשכול חדש בשביל זה
ציטטתי אותך כי דיברנו על הסידן אני מגיע ל1600 מ"ג
אבץ אני מגיע ל3 מ"ג
ומגנזיום ל120 מ"ג
איזה חברות מומלצות לקנות שיהיה במחיר סביר ועדיפות לארץ
אני גם משתמש באומגה שלושאז סידן יש לך מספיק, ובהרבה.
המינון המומלץ לאבץ הוא 30-50 מ"ג, למגנזיום 400-500 מ"ג.
אני משתמש במוצרים הנ"ל של חברת NOW, מזמין מחול. בארץ ישחטו אותך במחירים מאחר ואין פה זול בכל מה שקשור לאוכל ותוספים.
תגיד שאתה מוחק בבקשהכן ואתה משווה את כל הסמטוחה פה לשייק חלבון? עזוב את העניין של נוחות אפילו .. שאבקה הוא שם מים ושותה ובזה זה נגמר. בחיטוב אתה באמת חושב שהוא יבזבז כל כך הרבה קלוריות על 30 גרם חלבון שהיה יכול להשיג ב110 קלוריה? סתם המון פחמימה מיותרת ..
למה אתה מתנהג כמו דביל? במקום נטו חלבון הוא צריך לעשות את כל המרכיבים שלך שיוצאים לו עם המון פחמימה בנוסף ... במיוחד בחיטוב לא הייתי מכניס בשייק כזאת כמות של פחמימה. אבל כנראה ממרום 13 שנותייך אתה יודע טוב יותר .. יום טוב חמודתגיד שאתה מוחק בבקשה
פאק לא 120 קלוריות לסקופ הלך הסיכוי לרדת מ20 א''ש
הוא צודק אבלתגיד שאתה מוחק בבקשה
פאק לא 120 קלוריות לסקופ הלך הסיכוי לרדת מ20 א''ש
הוא צודק אבל
זה פשוט פחמימה מיותרת
2 גרם!!!! אלוהים אדיריםלמה אתה מתנהג כמו דביל? במקום נטו חלבון הוא צריך לעשות את כל המרכיבים שלך שיוצאים לו עם המון פחמימה בנוסף ... במיוחד בחיטוב לא הייתי מכניס בשייק כזאת כמות של פחמימה. אבל כנראה ממרום 13 שנותייך אתה יודע טוב יותר .. יום טוב חמוד
לא נכנס לו לכיס אבל אני לא חושב שיש לו 100 שקל מיותרים בלי שום דבר לעשות איתם,ועוד בשביל מה בשביל פאקינג טיפה טעים יותר
לא טעים לך ? אל תשתה. רוצה בכל זאת קח 2 בננות 10 תותים 2 קוביות קרח 200 מ''ל חלב ו300 מים
גן עדן
באיזה עולם זה 2 גרם פחמימה? רק הבננות אזור ה70 ..2 גרם!!!! אלוהים אדירים
אני באמת לא מבין למה לא ראיתי אותכם באולימפיה (טוב לא באמת ראיתי)
אויש נו באמת דבר ראשון בננה זה 20 גרם ולא דיברתי על זה. ההבדל בטעם בין עלית לאיזו הוא לא צואה וסופלה שוקולד סתם נתתי פה עצה אם הוא במסה. אם הוא בחיטוב שיוריד בגרוןבאיזה עולם זה 2 גרם פחמימה? רק הבננות אזור ה70 ..
ההבדל של מחירים בחול הוא ממש זניחאויש נו באמת דבר ראשון בננה זה 20 גרם ולא דיברתי על זה. ההבדל בטעם בין עלית לאיזו הוא לא צואה וסופלה שוקולד סתם נתתי פה עצה אם הוא במסה. אם הוא בחיטוב שיוריד בגרון