אחר אתגר "פיט הזועם" - בנץ' משקל גוף ל-81 חזרות בזמן הקצר ביותר!

• פותח/ת השרשור incin
  • פורסם בתאריך

incin

משתמש משקיע
4,089
3,957
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,427
4,089
3,957
בעקבות השרשור הזה נפתח אתגר פורום חדש, הכללים:

1. כל משתתף ישקל ביום האתגר ויבצע את משקל גופו ל-81 חזרות. בבקשה לא לרמות ולהוריד לעצמכם כמה ק"ג, אם אפשר לצלם את המשקל - מה טוב.
2. כל חזרה נוגעת בחזה ומסתיימת בנעילת מרפק.
3. אפשר לעגל את המשקל למטה עד כדי 2.5 ק"ג (כלומר אם אתם שוקלים 81.4 אפשר לעשות 80).
4. מותר wrist straps כל עוד האגודל מחוץ ללולאה.
5. מותר ואף רצוי להקשית את הגב כל עוד התחת נשאר על הספסל.
6. מותר רגליים באוויר אבל רק אם אתם שמים את כל הפלטות בצד אחד בשביל לעבוד טוב יותר על המייצבים ועל שרירי הליבה.

בתחרות יהיו שני מנצחים:
1. המשתמש שהצליח לעשות את האתגר בזמן הקצר ביותר.
2. המשתמש שהצליח לבצע את האתגר עם 100 ק"ג בזמן הקצר ביותר.

הפרסים לשני המנצחים:
1. מוניטין מטורף.
2. תת-ניק זמני לבחירתכם.

אני ארכז את כל הסרטונים והדירוגים בהודעה הזו.

בהצלחה!

דירוג נוכחי:

משקל גוף:
1. ziv_r הזועם - 81 חזרות עם 80 ק"ג ב-7:41 דקות (100 חזרות ב-10:31 דקות)

100 ק"ג:
1. Blast הזועם - 82 חזרות עם 100 ק"ג ב-15:40 דקות
2. Edward -
50
חזרות עם 100 ק"ג ב-9 דקות

התפלגות חזרות לפי דקות:

lbschal.jpg

לתל"ה:
Tom -
72
חזרות עם 100 ק"ג ב-20 דקות.

Leon -
50
חזרות עם 100 ק"ג ב-20 דקות.

נערך לאחרונה:
2 דקות. שמתי לב אם אני נח פחות מזה אפילו ב-20 שניות הביצועים יורדים פלאים. לא חשבתי שאני אגיע ל50 והחזרה אחרונה היתה בדיוק כשהטימר צילצל. מרגיש דומס היום.. יש מצב אני אנסה את זה כאימון חזה כללי. חוסך מלא זמן והנפח עצים. בכל מקרה מחר אני אנסה לעשות העמסת פחמימות כדי לתת מקסימום בחמישי. נראה לי 81 ל86-90 קג יהיה יותר קל מ100 ב-20 דקות.. לא ידעתי אם שווה לעשות מקסימום בסט ראשון(שזה בערך 15) או לפמפם פחות ולנוח. תכלס 20 דקות זה מלא.. 7-10 סטים, אם כל סט אתה מצליח אפילו 8 אתה עובר את ה-50..
וותר על יום חמישי. אם אתה מרגיש דומס אין שום סיכוי שתשפר משהו בחמישי.
הניסיון שלי הי די דומה (יום ראשון). התחלתי מ-2 עשיריות ועם 35-40 שניות מנוחה. דעכתי בחזרות מאוד מהר. בסט השישי לא היו לי יותר מ2-3 חזרות. שמתי לב שאני מצליח 2 ב-25-30 שניות מנוחה וככה פשוט המשכתי הלאה.
היום (יומיים לאחר מכן) חשבתי לנסות שוב את האתגר, מהר מאוד הבנתי שלהמנוחה לא הספיקה...

הניסיון שלי הי די דומה (יום ראשון). התחלתי מ-2 עשיריות ועם 35-40 שניות מנוחה. דעכתי בחזרות מאוד מהר. בסט השישי לא היו לי יותר מ2-3 חזרות. שמתי לב שאני מצליח 2 ב-25-30 שניות מנוחה וככה פשוט המשכתי הלאה.
היום (יומיים לאחר מכן) חשבתי לנסות שוב את האתגר, מהר מאוד הבנתי שלהמנוחה לא הספיקה...
נעביר ליום שישי 😃
אתגר מעניין שאפשר בעזרתו למדוד כוחות.. יחסית למשקל גוף.. כל קטגוריה נוספת מבטלת את האתגר- גובה,מסת שריר רזה וכו.. האתגר האמיתי הוא באמת ה-81 חזרות ולא ה-100 קג לדעתי. צריך לעשות אתגר של מתח משקל גוף או מתח 100 קג כולל 😃 בהצלחה טום(מקווה לעקוף אותך ;)

היום זה היום השלישי אחרי האתגר בשבת...ועם העומס של התוכנית קשה מאוד להתאושש.

• פותח/ת השרשור
איזה נודניק אתה, בחיי... 😖
ה-100Kg הוא "חוב לראק" לא קשור לאתגר. הוא חוב ל-81. מאחר ואני קצת חלש כרגע, יצולם כשאצליח לבנות 81...
באתגר אני מחוייב למינימום זמן במשקל גוף. אני אעלה גם אותו, מאחר וכמו בעבר, אני לא מוותר על אתגרי בנץ...🤘

s2.gif

הוא קשור לאתגר (למעשה יש כאן שני אתגרים) ומעלה מוטיבציה לאנשים אחרים להשתתף בו. אני לא מזלזל ב-72 חזרות עם 100 ק"ג - זה הישג מאוד מרשים ואני בטוח שכשתפסיק עם החיטוב אתה תיתן ל-Blast פייט לא רע על המקום הראשון.

הוא קשור לאתגר (למעשה יש כאן שני אתגרים) ומעלה מוטיבציה לאנשים אחרים להשתתף בו. אני לא מזלזל ב-72 חזרות עם 100 ק"ג - זה הישג מאוד מרשים ואני בטוח שכשתפסיק עם החיטוב אתה תיתן ל-Blast פייט לא רע על המקום הראשון.
אני כבר רואה את עצמי קורע איזה גיד או שניים עם כל האתגרים האלה חח

הכוונה שלי פשוט לבצע את האתגר (המקורי) מספר פעמים. לא היו לי ציפיות מהניסיון ההוא. Blast היה די בטוח בעצמו ובצדק, הוא מורגל בנפחים גבוהים (חובב סמולוב), בצע כבר סט ל-28 חזרות וה-pr שלו מאוד גבוה. אני לעומת זאת ירדתי באחרונה מאוד במשקלי העבודה, יצאתי מדל-פחמימה, ירדתי במשקל הגוף ולא נוהג לעבוד על נפחים מאוד גבוהים.
ללא קשר, גם בשיאי blast הרבה יותר חזק ממני. האתגר הוא פאן, שאני מאמין שבקרוב אוכל מאוד לשפר, אבל מה שבאמת תופס כאן, שהוא נראה כמו משהו ששווה להכניס לסבב האימונים אחת לכמה זמן ונראה שעם החיטוב והיציאה מדל-פחמימה זה בדיוק הזמן.
סירטונים גם יועלו מדי פעם, אני פשוט לא אחד שמצלם יותר מדי... 😃

עשיתי היום את האתגר , לא יודע כמה זמן לקח לי כי המצלמה הפסיקה לצלם באמצע כי נגמר הזכרון בפלאפון. ב10 דקות הגעתי ל55 חזרות ואז הסרטון הפסיק. עכשיו מעלה אותו ליוטיוב.

כמובן 100קילו.

נ.ב יש להתחשב בכך שלפני מספר ימים חזרתי מחופשה בת שבוע באמסטרדם וסחבק עדיין לא התאושש ><

עשיתי היום את האתגר , לא יודע כמה זמן לקח לי כי המצלמה הפסיקה לצלם באמצע כי נגמר הזכרון בפלאפון. ב10 דקות הגעתי ל55 חזרות ואז הסרטון הפסיק. עכשיו מעלה אותו ליוטיוב.

כמובן 100קילו.

נ.ב יש להתחשב בכך שלפני מספר ימים חזרתי מחופשה בת שבוע באמסטרדם וסחבק עדיין לא התאושש ><
אם אצלי כל יום זה כמו באמסטרדם.. זה סיבה להיות חלש ;)? בטון יוצר רציני, מחר אני אעשה את האתגר בערך 87 קילו - 3 ימים אחרי האתגר הקודם. מקווה להגיע ל-15 דקות, נראה כמה אני חורג מהערכה הזאת..

• פותח/ת השרשור
הוספתי גרף התקדמות מעניין בהודעה הראשונה, כל הסרטונים שיועלו יעודכנו בגרף 😃

• פותח/ת השרשור
משקל גוף 80Kg
חזרה 81 הסתיימה לאחר 7:41
חזרה 100 הסתיימה לאחר 10:31

כל הכבוד! אני אוסיף אותך לרשימה, אם בא לך מתישהו לעשות 100 ק"ג לאתגר השני אני אשמח להוסיף אותך לגרף (ברגע שעוד מישהו יפרסם סרטון עם בנץ' משקל גוף אני אצור גרף נוסף עבור קבוצת משקל הגוף).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית