הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרסום ראשון: מריחואנה רפואית - באישור רופא משפחה

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך
זה רק לחידוש הרישיון אם פג תוקף הקודם, אתה לא יכול לקבל רישיון על סמך ביקור אחד אצלו

• פותח/ת השרשור
אני מאוד שמח בשבילם, תכלס הייתי שומע על אנשים שקיבלו רישיון לשנה, הם היו כבר מזמינים תור לרופא לעוד 8-10 חודשים בשביל לחדש את הרישיון. זה אבסורד....

אבל מצחיק שהם רושמים כמו בארצות אחרות כאילו התקדמנו. הדבר הזה היה צריך לקרות ממזמן. בנוסף, אם אני לא טועה רופא משפחה במדינות כמו קליפורניה שבארה"ב יכול לרשום לך מרשם למריחואנה רפואית גם אם זו פעם הראשונה שלך

אני מאוד שמח בשבילם, תכלס הייתי שומע על אנשים שקיבלו רישיון לשנה, הם היו כבר מזמינים תור לרופא לעוד 8-10 חודשים בשביל לחדש את הרישיון. זה אבסורד....

אבל מצחיק שהם רושמים כמו בארצות אחרות כאילו התקדמנו. הדבר הזה היה צריך לקרות ממזמן. בנוסף, אם אני לא טועה רופא משפחה במדינות כמו קליפורניה שבארה"ב יכול לרשום לך מרשם למריחואנה רפואית גם אם זו פעם הראשונה שלך
במדינות כמו קליפורניה וקולורדו אתה יכול לקבל המלצה לשימוש או אפילו רישיון דרך החנות 😃

• פותח/ת השרשור
יצא לי לדבר עם רופא עמ"ש לפני כמה חודשים,הוא אמר שקרב היום שהרופאי משפחה יוכלו לתת מרשם למריחואנה רפואית בעצמם.
צריך שיעלי תוציא את המריחואנה מפקודת הסמים המסוכנים קודם

• פותח/ת השרשור
במדינות כמו קליפורניה וקולורדו אתה יכול לקבל המלצה לשימוש או אפילו רישיון דרך החנות 😃
בקולורדו אתה לא צריך רישיון, כנ"ל לגבי מדינת וושינגטון. זה לגאלי לחלוטין.
אם כמה שאני בעד כל התהליך,זה לא יקרה במשמרת שלה
כנראה יש לה אינטרס (כלכלי או לא,לא יודע בדיוק) להשאיר את המצב כמו שהוא כרגע.
צריך לקדם פוליטית את פייגלין בתוך הליכוד (אם לא יתרסק בבחירות הקרובות עקב התנהלות של ההנהגה במלחמה) שיהיה לו מספיק כוח לדרוש את תיק הבריאות.

בלט דיסק מספיק טוב לרופא משפחה? 🤣

אחרי שתקח כל תרופה שקיימת,זריקות וניתוח בגב אז אולי ישקלו לתת לך.
לא יקרה אה?
ניתוח לא יעשו לי כי זה לא עזה חמור (לא מגביל אותי, רק מציק)
לקחתי אנטי דלקתי אבל אי אפשר לחיות על זה, זה גומר לי את האנרגיה.
זריקות עוד לא ניסיתי חחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית