הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ליגת האלופות - הליגה שבאמת מעניינת...

• פותח/ת השרשור Baraky
  • פורסם בתאריך

Baraky

משתמש פעיל
543
260
נק' מוניטין:
589
543
260
אז לצערי עבדתי הערב (ואני עובד גם מחר בערב)..................
אבל התקצירים דיי ארוכים....

נראה שהולכת להיות עונה בהחלט מעניינת.

ליבי עם ריאל!

עונה הבאה השדים האדומים יחזרו לאלופות ונראה לכולם מזה. בינתיים נסתפק בגביע אירופה.

כי בנזמה לא שחקן
בנזמה היה שחקן מעולה בריאל ניהיה אפס , כמעט כמו כל מי שמגיעה לריאל , נופל בין הצללים של הכוכבים שלהם , ציצריטו לא חלוץ לרמה של ריאל ודעתי שאפילו ל10 הראשונות , הוא יכול לשחק בנאפולי רומה , טוטנהם , בילבאו , כל מיני קבוצות בדרג שני לא הראשונות . היו מביאים חלוץ יותר נורמלי זה מה שאני בא להגיד

• פותח/ת השרשור
בנזמה היה מצויין ונשאר מצויין!
ריאל לא צריכים חלוץ שירוץ ויבשל.....הם צריכים 9....אחד שיעמוד במקום.
אני מזכיר לכם שהוא היה מצויין במונדיאל....בלי חוליית קישור שכוללת כריסטיאנו, גארד, אליל(חאמס) ומודריץ'...

ריאל מפחידה אני מודה אבל יש קבוצה אחת בכל אירופה

צ׳לסיייייייייייייי!!!!!!!!!!!
חבל שההגנה שלנו פח בנתיים. מקווה שזה יסתדר ואז גם גמר ליגת האלופות וגם דאבל באנגליה יהיה כמו טיול בפארק ;)

עם מסכים איתך, אבל אל תשווה את פלקאו לבנזמה.
הוא מבלה את העונה בפציעה, אני חושב שחלוץ שכן משחק טיפה יותר טוב
בשיא היכולת אין ספק שפלקאו יותר טוב, אבל יש שאלה אם הוא יכול לשחזר אותה

ליגה שתמיד יודעת לרגש מחדש, אבל נהפכה לליגה באמת מעניינת החל מרבע הגמר..

בנזמה היה שחקן תמיד, עכשיו הוא קיבל בטחון מהמונדיאל והוא בפיק. פלקאו היה שחקן נפצע ומאז לא חזר לפיק ועכשיו אני אישית מקווה בכלל שלא ישחזר כלום. אם מסתכלים על הלייןאפ של מנצ'סטר הם מפחידים אני מאד מקווה שלא ייתחברו ושיהיה שם בעיות אגו גם עוד לא הצליחו למצוא מה לעשות עם רוני וואןפרסי ביחד. אני מקווה גם שלא יימצאו ואני מוכן לקבל את רוני בצ'לסי בשמחה 😃

בנזמה היה שחקן תמיד, עכשיו הוא קיבל בטחון מהמונדיאל והוא בפיק. פלקאו היה שחקן נפצע ומאז לא חזר לפיק ועכשיו אני אישית מקווה בכלל שלא ישחזר כלום. אם מסתכלים על הלייןאפ של מנצ'סטר הם מפחידים אני מאד מקווה שלא ייתחברו ושיהיה שם בעיות אגו גם עוד לא הצליחו למצוא מה לעשות עם רוני וואןפרסי ביחד. אני מקווה גם שלא יימצאו ואני מוכן לקבל את רוני בצ'לסי בשמחה 😃
רוני מאחורי ואן פרסי ופלקאו.
פחות אפקטיבי(רוני) אבל אפשרי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית