הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עלייה בשומן

• פותח/ת השרשור Coney
  • פורסם בתאריך

Coney

משתמש מתחיל
25
0
נק' מוניטין:
0
25
0
תקשיבו , הבעיה שלי כזאת אני רזה מאוד , מבנה צר ואחוז שומן נמוך
לגבי המבנה אין לי מה לעשות
לגבי המשקל הייתי מתאמן ואוכל בכמויות וגם עליתי יפה בשריר ובשומן , עכשיו אני תקוע ועדיין רזה מאוד עם אחוז שומן נמוך.
אין לי בעיה להישאר רזה אבל אחוז שומן נמוך על רזה זה מכוער ונראה לא בריא.

בקיצוררר אני רוצה לעלות באחוזי שומן.
מה אומרים על הרעיון של לשתות רבע כוס (40 מל) של שמן זית כל בוקר. יעשה את העבודה ? כי לדחוף אוכל כבר יצא לי מכל החורים (נמאס מאבקות , נמאס משיבולת שועל , נמאס מאורז חחח )

הכל תלוי בסוף היום כמה קלוריות אתה אוכל אין קשר לשמן זית
אתה צריך להתרגל לאכול כל פעם קצת יותר
ואני בגןבה שלך וההיתי שוקל עשר קילו פחות ממך אז הכל אפשרי
חייב ללמוד לאכול הרבה ולהרגיל את הגוף

• פותח/ת השרשור
הכל תלוי בסוף היום כמה קלוריות אתה אוכל אין קשר לשמן זית
אתה צריך להתרגל לאכול כל פעם קצת יותר
ואני בגןבה שלך וההיתי שוקל עשר קילו פחות ממך אז הכל אפשרי
חייב ללמוד לאכול הרבה ולהרגיל את הגוף
אני לא מהיום מנסה להשמין , הייתי 182 על 58 וגם היה תקופות שאפילו הרבה פחות.
אני במאזן קלוריות חיובי , אני פשוט רוצה בנוסף להכניס שמן זית כדי לעלות בשומן
השאלה שלי אם זה הגיוני לשתות שמן זית כל בוקר ואם זה ישתלם בכלל. כי בסופו של דבר אני לא רוצה הרבה שומן , משהו כמו קילו -2 ..
אז לפני שאני עושה את זה אני שואל אותכם עד כמה זה אפקטיבי ?

למה שתרצה לבזבז את היתרונות שלך?
תעשה מסה נקייה תאכל טוב ותשתדל לעלות מסת שריר נקייה בשביל אנשים עם גנטיקה כמו שלך זה יותר סביר

• פותח/ת השרשור
למה שתרצה לבזבז את היתרונות שלך?
תעשה מסה נקייה תאכל טוב ותשתדל לעלות מסת שריר נקייה בשביל אנשים עם גנטיקה כמו שלך זה יותר סביר
כי זה קשה בצורה מוגזמת. גם ככה אני כן רוצה להישאר רזה - אבל פשוט לא רזה כמו שאני עכשיו. זה מוריד אל הבטחון וזה פשוט לא יפה.
ואני עדיין אוכל הרבה ממה שאני רגיל במטרה להשמין , פשוט לזרז עניינים אני רוצה לעלות בשומן... מגיל 14 אני מנסה להשמין , שתיתי אבקות. אכלתי שיבולת שועל וכמויות של אוראו וכל החרא הזה וגם התאמנתי בו זמנית. ראיתי תוצאות כמובן אבל זה דורש ממני יותר מידי והתוצאות טובות אבל לא משתלם ביחס לכמות השקעה.

וגם אם אני יעלה בשומן ואחרי תקופה אני יראה שאני מעדיף כמו פעם אני פשוט יוריד את השמן זית כל בוקר ולאט לאט יחזור לגוף שהיה לי קודם. צודק ?

כי זה קשה בצורה מוגזמת. גם ככה אני כן רוצה להישאר רזה - אבל פשוט לא רזה כמו שאני עכשיו. זה מוריד אל הבטחון וזה פשוט לא יפה.
ואני עדיין אוכל הרבה ממה שאני רגיל במטרה להשמין , פשוט לזרז עניינים אני רוצה לעלות בשומן... מגיל 14 אני מנסה להשמין , שתיתי אבקות. אכלתי שיבולת שועל וכמויות של אוראו וכל החרא הזה וגם התאמנתי בו זמנית. ראיתי תוצאות כמובן אבל זה דורש ממני יותר מידי והתוצאות טובות אבל לא משתלם ביחס לכמות השקעה.

וגם אם אני יעלה בשומן ואחרי תקופה אני יראה שאני מעדיף כמו פעם אני פשוט יוריד את השמן זית כל בוקר ולאט לאט יחזור לגוף שהיה לי קודם. צודק ?
החלטה שלך סופו של דבר ומה שאתה מעדיף

• פותח/ת השרשור
40 מל כל יום של שמן זית למשך שבועיים-שלוש.
יהיה שינוי דרמטי במשקל (בשומן מן הסתם) ?
שאני אדע אם שווה את הטעם המגעיל של השמן חח

תקשיבו , הבעיה שלי כזאת אני רזה מאוד , מבנה צר ואחוז שומן נמוך
לגבי המבנה אין לי מה לעשות
לגבי המשקל הייתי מתאמן ואוכל בכמויות וגם עליתי יפה בשריר ובשומן , עכשיו אני תקוע ועדיין רזה מאוד עם אחוז שומן נמוך.
אין לי בעיה להישאר רזה אבל אחוז שומן נמוך על רזה זה מכוער ונראה לא בריא.

בקיצוררר אני רוצה לעלות באחוזי שומן.
מה אומרים על הרעיון של לשתות רבע כוס (40 מל) של שמן זית כל בוקר. יעשה את העבודה ? כי לדחוף אוכל כבר יצא לי מכל החורים (נמאס מאבקות , נמאס משיבולת שועל , נמאס מאורז חחח )
נסה לאכול דברים עתירי קלוריות כמו חמאת בוטנים, טחינה

אם אתה יכול וסובל את הטעם של השמן זית לך על זה, זה בריא אבל ב-40 מ"ל יש בערך 300 קלוריות לא עדיף לך לקבל את זה ממשהו טעים לפחות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית