הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר שאלה| מגנזיום ואומגה 3

• פותח/ת השרשור ShayH
  • פורסם בתאריך

ShayH

משתמש מתחיל
122
6
נק' מוניטין:
6
122
6
None
צהריים טובים,
סתם דפדפתי בפורום וראיתי אשכולות של אנשים אשר משתמשים במגנזיום ואומגה 3.
רציתי לדעת אם זה נחוץ לשימוש?

אם אני משתמש במגנזיום לא לאכול מוצרי חלב? לא קראתי בשום מקום שציינו את זה
אל תאכל מוצרי חלב בצמוד למועד הצריכה של האבץ והמגנזיום. שעה-שעתיים לפני (מה שאומר, במהלך כל היום) אין שום בעיה.

• פותח/ת השרשור
אל תאכל מוצרי חלב בצמוד למועד הצריכה של האבץ והמגנזיום. שעה-שעתיים לפני (מה שאומר, במהלך כל היום) אין שום בעיה.
יש סיבה מדוע? כי לא ראיתי שציינו את זה במקומות שקראתי על המינרלים הללו.
ותודה על הטיפ 😃

זה תקף גם לגבי אבקות חלבון וכדומה?
מה הכוונה? אם יש מרכיבים מסוימים שמפריעים לספיגה?
באבקות חלבון יש סידן(עשוי ממי גבינה) ככה שעדיף לא לצרוך מגנזיום בטווח השימוש במגנזיום.

דג אני אוכל פעם בשבוע, אני בעיקר אוכל חזה ואולי יום/יומיים בשבוע המבורגרים (יעני בשר טחון).
אני מתאמן 4 פעמיים בשבוע והמטרה שלי כרגע זה מסה אני אוכל בסביבות ה-3.5 אלף קלוריות ביום (ורק עכשיו מתחיל לראות שינוי לטובת עלייה במשקל, חילוף חומרים מהיר)
אתה בהחלט יכול ואף מומלץ לך לתסף באומגה 3, דג פעם בשבוע זה לא מספיק .
לגבי המגנזיום, זה תלוי בבדיקות דם, אין טעם סתם לתסף לדעתי. בעיקר אצל ספורטאים תחרותיים ברמה גבוהה חסר מגנזיום, כמו שנדב אמר.

• פותח/ת השרשור
אתה בהחלט יכול ואף מומלץ לך לתסף באומגה 3, דג פעם בשבוע זה לא מספיק .
לגבי המגנזיום, זה תלוי בבדיקות דם, אין טעם סתם לתסף לדעתי. בעיקר אצל ספורטאים תחרותיים ברמה גבוהה חסר מגנזיום, כמו שנדב אמר.

אתה אומר עדיף לעשות הדיקות דם לפני?
רשמתי בטעות "עדיף לא לצרוך מגנזיום בטווח השימוש במגנזיום.
תיקון - עדיף לא לצרוך אבקת חלבון בטווח השימוש במגנזיום.

הבנתי את זה 😛

אגב אני אוכל טונה כמעט כל יום זה מספק מספיק אןמגה 3? כשאמרתי שאני אוכל דג פעם בשבוע התכוונתי כארוחת צהריים.

אתה אומר עדיף לעשות הדיקות דם לפני?

הבנתי את זה 😛

אגב אני אוכל טונה כמעט כל יום זה מספק מספיק אןמגה 3? כשאמרתי שאני אוכל דג פעם בשבוע התכוונתי כארוחת צהריים.
לא, זה לא מספיק.
המינון היומי המומלץ של אומגה 3 הוא גבוה ביחס למה שמשיגים בתזונה. לא סתם זה כמעט בלתי אפשרי להגיע למינון היומי רק מהתזונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית