עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אני משתמש במגנזיום לא לאכול מוצרי חלב? לא קראתי בשום מקום שציינו את זהאבץ 20-50 מ"ג ביום.
מגנזיום 200\400 מ"ג ביום.
שניהם כחצי שעה לפני השינה, הרחק מצריכה של מוצרי חלב.
אל תאכל מוצרי חלב בצמוד למועד הצריכה של האבץ והמגנזיום. שעה-שעתיים לפני (מה שאומר, במהלך כל היום) אין שום בעיה.אם אני משתמש במגנזיום לא לאכול מוצרי חלב? לא קראתי בשום מקום שציינו את זה
יש סיבה מדוע? כי לא ראיתי שציינו את זה במקומות שקראתי על המינרלים הללו.אל תאכל מוצרי חלב בצמוד למועד הצריכה של האבץ והמגנזיום. שעה-שעתיים לפני (מה שאומר, במהלך כל היום) אין שום בעיה.
סידן מעכב ספיגה של מגנזיום ולהפך.יש סיבה מדוע? כי לא ראיתי שציינו את זה במקומות שקראתי על המינרלים הללו.
ותודה על הטיפ 😃
זה תקף גם לגבי אבקות חלבון וכדומה?סידן מעכב ספיגה של מגנזיום ולהפך.
מה הכוונה? אם יש מרכיבים מסוימים שמפריעים לספיגה?זה תקף גם לגבי אבקות חלבון וכדומה?
אוקי תודה על ההסבר.מה הכוונה? אם יש מרכיבים מסוימים שמפריעים לספיגה?
באבקות חלבון יש סידן(עשוי ממי גבינה) ככה שעדיף לא לצרוך מגנזיום בטווח השימוש במגנזיום.
רשמתי בטעות "עדיף לא לצרוך מגנזיום בטווח השימוש במגנזיום.אוקי תודה על ההסבר.
אתה בהחלט יכול ואף מומלץ לך לתסף באומגה 3, דג פעם בשבוע זה לא מספיק .דג אני אוכל פעם בשבוע, אני בעיקר אוכל חזה ואולי יום/יומיים בשבוע המבורגרים (יעני בשר טחון).
אני מתאמן 4 פעמיים בשבוע והמטרה שלי כרגע זה מסה אני אוכל בסביבות ה-3.5 אלף קלוריות ביום (ורק עכשיו מתחיל לראות שינוי לטובת עלייה במשקל, חילוף חומרים מהיר)
אתה בהחלט יכול ואף מומלץ לך לתסף באומגה 3, דג פעם בשבוע זה לא מספיק .
לגבי המגנזיום, זה תלוי בבדיקות דם, אין טעם סתם לתסף לדעתי. בעיקר אצל ספורטאים תחרותיים ברמה גבוהה חסר מגנזיום, כמו שנדב אמר.
רשמתי בטעות "עדיף לא לצרוך מגנזיום בטווח השימוש במגנזיום.
תיקון - עדיף לא לצרוך אבקת חלבון בטווח השימוש במגנזיום.
לא, זה לא מספיק.אתה אומר עדיף לעשות הדיקות דם לפני?
הבנתי את זה 😛
אגב אני אוכל טונה כמעט כל יום זה מספק מספיק אןמגה 3? כשאמרתי שאני אוכל דג פעם בשבוע התכוונתי כארוחת צהריים.
הבנתילא, זה לא מספיק.
המינון היומי המומלץ של אומגה 3 הוא גבוה ביחס למה שמשיגים בתזונה. לא סתם זה כמעט בלתי אפשרי להגיע למינון היומי רק מהתזונה.