הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בעיה ענקית בקשר לדיאטה שלי.

Omega123

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
שלום,שמי אלון,אני בן 19 מאזור המרכז,אינני מתאמן מכיון שאין לי זמן כלל בעקבות הלימודים + עבודה + עוד דברים שאני צריך לעשות במשך הימים ככה שאין לי רגע שאוכל להתאמן בו.

ירדתי כ-20+ קילו (מ-90 ל-65),אני מטר 85.

שקלתי עד לפניי שבועיים כ-65 קילו,השבועיים הללו לא היו טובים בכלל,קבלתי הרבה מאוד פאקים בתזונה,אכלתי שטיות,אכלתי מלא מלא מלא מלא (שאני אומר מלא אני מתכוון כל יום לפחות 4000 קל' [כולל היום]),אתמול עליתי על המשקל בבוקר וראיתי 69,היום שוב נשקלתי וראיתי 74 .אני לא מרבה להישקל אבל שזה קורה אני רושם לי בטבלה מסודרת,שאלה לי אליכם הכיצד זה הגיוני+מה הסיכוי שלי לשקול 73 קילו עקב השבועיים הללו?

כתבת 'אתמול הייתי 69, היום 74' זה אומר שהמשקל מראה ערכים לא תקינים.
בכל מקרה תחזור לתפריט נורמלי

• פותח/ת השרשור
כתבת 'אתמול הייתי 69, היום 74' זה אומר שהמשקל מראה ערכים לא תקינים.
בכל מקרה תחזור לתפריט נורמלי
אני אסביר נכון יותר,אתמול לאחר שאכלתי מלא אז נשקלתי שוב וזה הראה כ-71 - 74.

השאלה היא,לדעתך הגיוני שעליתי בשבועיים הללו מ-65 ל-70+?

למה שלא תעלה? היית בפלוס קלורי דיי גבוה.
ואחרי ירידה כזאת במשקל בטח שתעלה בצורה כזאת, קח בחשבון שהרבה ממה שעלית זה נוזלים.

צא מהפאניקה ותאזן פשוט את התזונה שלך.

לגיטימי ביותר שדברים כאלה קורים, כולנו בני אדם, יש תקופות שאוכלים הרבה, אחרי זה ממתנים ואוכלים פחות. קורה, אלו החיים. כמובן שרצוי לשמור על תזונה מאוזנת ולהציב לעצמך מטרות ויעדים ככה שתהיה לך מסגרת ושגרה בתזונה.

נערך לאחרונה:
יכול ליהיות שעלית במשקל, זה לא מחייב שעלית בהרבה שומן אלא בהרבה נוזלים מאחר ויצאת מדיאטה ישר לפלוס קלורי שזה קצת בעייתי.

אבל קרה קרה ולשנות את העבר אתה לא יכול וגם אנחנו פה לא, תחזור לגרעון. לא קרה כלום. העיקר שנהנת בתקופה הזאת 😃

• פותח/ת השרשור
אני לא בפאניקה בכלל.

אבל,זה הגיוני לעלות כל כך הרבה?כיון שזה ממש הגזמה ואני לא מעוניין לחזור למשקל העבר שלי,אך הבעיה הזו הייתה מאוד גבוה והשבועיים הללו מאוד קשים.

ז"א שמיום שבת או מחר אני כבר חוזר לתפריט המקורי שלי.

נו אז יופי, הכל טוב.

שוב, כמו שאמרתי - יש תקופות כאלו בחיים וכולנו בני אדם, מה לעשות מאילוצים כאלו ואחרים יש תקופות שהתזונה היא לא פיקס ונוטים לעלות/לרדת במשקל, אבל תמיד תנסה למצוא את האיזון ולשמור על התזונה.

• פותח/ת השרשור
סבבה!

מה גם שהייתי צריך לעלות לא?כי שקלתי 65 ועכשיו 74,זה יותר נורמלי לא?כי אני חושב שב-65 הייתי בסוג של אנורקסיה,אני בגובה של 1:85.

אני לא מבין את השאלה, האם זה הגיוני?
אתה רואה את התוצאה ממולך במספרים מאוד פשוטים.
ברור שעלית, כי זה מה שהמשקל אומר, רוצה להפסיק לעלות, תפסיק לאכול כמו יאק ותחזור לתפריט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית