הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פאוז-סקווט 208 וקלינים קלים עד 120 ק"ג

• פותח/ת השרשור
הקלין שלך נראה פיזדץ, לא זוכר שככה נראה גם הפאורקלין, טכניקה יפה.
משהו היה לי מאוד מוזר שם, הגיוני אחרי 4 חודשים. חבר יקר טוען שאני לא מפנה מספיק ברכיים, לא החלטתי אם הוא צודק.

• פותח/ת השרשור
לא מפנה ברכיים במשיכה? מתי גם כאן? בקלין 120 אני לא מוצא בעיות..
מצטט אותו :
"ממש בסטארט של המשיכה אתה לא מספיק מתוח למעלה,
המשקל קצת יותר על האצבעות קדימה לא שווה בכל כף הרגל אז המוט הולך קצת קדימה בסטארט.
אתה צריך יותר להביא את המוט אליך ולפנות את הברכיים.
תשים לב באזור של הברך אתה צריך יותר להכניס אותו פנים ולפנות את הברכיים מהר יותר תוך כדי עליה רצופה למעלה.
קצת אחרי הברך זה היה רחוק מדי מהגוף ואז המוט נחת עלך, אבל זה לא כזה רציני פשוט לשפר את הסטארט."

מצטט אותו :
"ממש בסטארט של המשיכה אתה לא מספיק מתוח למעלה,
המשקל קצת יותר על האצבעות קדימה לא שווה בכל כף הרגל אז המוט הולך קצת קדימה בסטארט.
אתה צריך יותר להביא את המוט אליך ולפנות את הברכיים.
תשים לב באזור של הברך אתה צריך יותר להכניס אותו פנים ולפנות את הברכיים מהר יותר תוך כדי עליה רצופה למעלה.
קצת אחרי הברך זה היה רחוק מדי מהגוף ואז המוט נחת עלך, אבל זה לא כזה רציני פשוט לשפר את הסטארט."
הבנתי בדיוק על מה הוא מדבר ובסרטון הזה ממש לא ראיתי בעיה כזאת. יודע מה, אולי ממש ממש מעט אתה עומד עם מרכז כובד קדימה מידי, תראה בקלין אתה גם לא יכול להיות לגמרי על העקבים. זה לא דדליפט. אבל את הברכיים אתה די מפנה.

• פותח/ת השרשור
הבנתי בדיוק על מה הוא מדבר ובסרטון הזה ממש לא ראיתי בעיה כזאת. יודע מה, אולי ממש ממש מעט אתה עומד עם מרכז כובד קדימה מידי, תראה בקלין אתה גם לא יכול להיות לגמרי על העקבים. זה לא דדליפט. אבל את הברכיים אתה די מפנה.
אני מבין מה הוא רוצה, פשוט לא לגמרי מסכים עם רוב הטענות...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית