אכפת לך להרחיב מה "לא כזה טוב" ב-G3?
אין בו חידושים שאומרים לך '' וואו '' ! אני עף לקנות אותו עכשיו ב 3.5 אלף שקל !
כי הוא רק יותר גדול, עם קצת פיצרים במצלמה מסך גדול וסוללה חזקה (יחסית לגודל של המכשיר)
חוץ מזה אין בו שום דבר.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אכפת לך להרחיב מה "לא כזה טוב" ב-G3?
לגירסאת ה16GB זה יקר בצורה מפחידה, כבר עדיף את זה: http://phonix.co.il/product/oneplus-one-3gb16gb/הוא נמכר גם בgo mobile ב2000 שקל עם אחריות לשנה. 16 ג'יגה. הוואן פלוס וואן
מאיפה אח שלך קנה את המכשיר? יבוא מקביל או יבואן רישמי? כמה עלה לו? גרסה של ה- 32GB ?
אין בו חידושים שאומרים לך '' וואו '' ! אני עף לקנות אותו עכשיו ב 3.5 אלף שקל !
כי הוא רק יותר גדול, עם קצת פיצרים במצלמה מסך גדול וסוללה חזקה (יחסית לגודל של המכשיר)
חוץ מזה אין בו שום דבר.
גרסה של ה-32GB, אין לי מושג מהיכן הוא קנה אותו. אם תרצה אשאל אותו.
אפשר קישור?
לא מדאיג לקנות מאתר סיני?
הבנתי שכרגע צריך הזמנה ממישהו שקנה אחד כדי שתוכל לקנות בעצמך.
וגם לדעתי המכשיר שווה בדיקה. על הנייר הוא מציע אחלה מפרט
לא הייתי טורח להזמין מיבואן רשמי , ככה עשיתי עם הS3 שלי.
תלוי בך , האם לדעתך תחליף רומים בעתיד ? תרצה לעשות ROOT וכו' במכשיר ? אז אל תקנה מיבואן רשמי.
אם אתה לחוץ על אחריות ורוצה ראש שקט , כן תקנה מהרשמי.
לדעתי זה לא מצדיק את התוספת .
FOTA זה עדכונים אוטמטים עד כמה שאני זוכר , אין סיבה שמיבואן לא רשמי אתה לא תקבל עדכונים , זה קשור לרום לא ליבואן.
בכל מקרה , זאת סתם סחיטה לקנות מיבואן רשמי , לממש אחריות בארץ זה במילא תסכול , מקסימום יקרה משהו לך לטכנאי פרטי וזול.
http://iandroid.co.il/forum/index.php
יש לך פה הכל.
עדכון תוכנה בS3 שלי ? נכנסים להגדרות , אודות , ועדכון תוכנה . ככה זה אמור להיות בכל מכשיר , אני לא הכי מעודכן במכשירים החדשים בשוק אבל אין שום סיבה שלא תקבל עדכון אם תקנה מחנות פרטית ולא מהיבואן הרשמי , כולם מריצים רום בינלאומי של היצרן.
אם תקנה G3 מסלקום , תקבל אותו עם רום של סלקום [ שכולל אפליקציות מפגרות שלהם ] , ותקבל עדכונים כשהם יחליטו.
אם תקנה מחנות פרטית אתה הרי לא תקבל רום שהחנות יצרה , כי אין אחד כזה , אתה תקבל רום בינלאומי , שאמור להתעדכן כLG מחליטה לעדכן. במקרה הכי גרוע , ואיכשהו אין לך עדכון , זה באמת עניין של דקה וחצי להתקין רום חדש.
מה שכן , התקנת רום או כל התעסקות אחרת במכשיר [ כמו ROOT או התקנת ריקאברי ] , נחשבת 'צריבה' , בכל מכשיר יש מונה צריבות [ שאפשר לאפס בשתי דקות ] , וכביכול זה מבטל אחריות , אבל באמת שזה שטויות וכל בן אדם עם טיפה ראש מבצע ROOT או מחליף רום.
אאל"ט בG3 אין אפשרות לצריבת רום כי הBootloader נעול.http://iandroid.co.il/forum/index.php
יש לך פה הכל.
עדכון תוכנה בS3 שלי ? נכנסים להגדרות , אודות , ועדכון תוכנה . ככה זה אמור להיות בכל מכשיר , אני לא הכי מעודכן במכשירים החדשים בשוק אבל אין שום סיבה שלא תקבל עדכון אם תקנה מחנות פרטית ולא מהיבואן הרשמי , כולם מריצים רום בינלאומי של היצרן.
אם תקנה G3 מסלקום , תקבל אותו עם רום של סלקום [ שכולל אפליקציות מפגרות שלהם ] , ותקבל עדכונים כשהם יחליטו.
אם תקנה מחנות פרטית אתה הרי לא תקבל רום שהחנות יצרה , כי אין אחד כזה , אתה תקבל רום בינלאומי , שאמור להתעדכן כLG מחליטה לעדכן. במקרה הכי גרוע , ואיכשהו אין לך עדכון , זה באמת עניין של דקה וחצי להתקין רום חדש.
מה שכן , התקנת רום או כל התעסקות אחרת במכשיר [ כמו ROOT או התקנת ריקאברי ] , נחשבת 'צריבה' , בכל מכשיר יש מונה צריבות [ שאפשר לאפס בשתי דקות ] , וכביכול זה מבטל אחריות , אבל באמת שזה שטויות וכל בן אדם עם טיפה ראש מבצע ROOT או מחליף רום.
יש אפשרות לשחרר אותו עם תוכנה.אאל"ט בG3 אין אפשרות לצריבת רום כי הBootloader נעול.
תודה לכל המגיבים!
התחדשתי בLG G3 חדש ! אחד הנושאים שמטרידים אותי זה איך לבגן עליו (המסך בעיקר וכל הטלפון בכלל)
אני אשמח לשמוע על המלצות שלכם למגיני מסך איכותיים(שעשויים מחומרים עמידים ואיכותיים שיתנו מענה מקסימלי לשמירה על המסך משריטות ונפילות עד כמה שאפשר) וגם לכיסוי אחורי נחמד..