הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קנייה של LG G3

אכפת לך להרחיב מה "לא כזה טוב" ב-G3?

אין בו חידושים שאומרים לך '' וואו '' ! אני עף לקנות אותו עכשיו ב 3.5 אלף שקל !
כי הוא רק יותר גדול, עם קצת פיצרים במצלמה מסך גדול וסוללה חזקה (יחסית לגודל של המכשיר)
חוץ מזה אין בו שום דבר.

אין בו חידושים שאומרים לך '' וואו '' ! אני עף לקנות אותו עכשיו ב 3.5 אלף שקל !
כי הוא רק יותר גדול, עם קצת פיצרים במצלמה מסך גדול וסוללה חזקה (יחסית לגודל של המכשיר)
חוץ מזה אין בו שום דבר.

דבר ראשון אתה צודק, בגלל זה אפשר לקנות אותו גם ב-2.5 (עדיין זול יותר מאייפון 5)..
דבר שני אתה יכול להגיד כל דבר ב"רק" הזה ולגרום לזה להישמע טריוויאלי "הוא רק יותר גדול, סוללה חזקה, חריץ להרחבת זיכרון וכו' וכו'", הדבר היחיד שאני יכול להבין מהזלזול בכל השיפורים והמאפיינים שלו זה שאתה מצפה לפלאפון עם אופציה לקפה ומציצה בשעון מעורר. זה פלאפון מצוין שמתקן את כל החסרונות הקטנים של ה-G2 ויש בו כל מה שאי פעם תצטרך (חוץ מהאפשרות לעשות תיקיות בתפריט האפליקציות, דיל ברייקר מטורף כמובן).

• פותח/ת השרשור
גרסה של ה-32GB, אין לי מושג מהיכן הוא קנה אותו. אם תרצה אשאל אותו.

אני אשמח אם תשאל אותו למה שמעתי פה ושם שאנשים שקנו את המכשיר מחנויות כאלה ואחרות,מיבואן מקביל חוו בעיות עם ממשקים ותוכנה וכו' אז סתם מעניין לדעת.
ובכללי הבנתי שאייבורי נחשבת לחנות אמינה.

לכל המגיבים תודה רבה על התגובות אבל שמעתי הרבה דברים טובים על ה-G3 ביחס לשאר המתחרים נכון להיום הוא בין המובילים אם לא המוביל והטוב ביותר,מלא אתרים כמו מאקו וכלכליסט מסקרים אותו כמכשיר הטוב ביותר כיום בשוק עם ציונים גבוהים.

היתרונות שלו- מסך מתקדם וגדול בין המובילים,זיכרון 3GB,אחלה מצלמה,כרטיס הרחבה לצורך איחסון,מעבד חזק ומתקדם,ביצועים מעולים בקטגוריה שלו בקיצור אחלה טלפון.

מבחינת אייפון לא מוכן לשמוע יש לי כרגע 4S ונמאס לי מכל השטויות של אפל,הפריצות וכל "הסחבת" של האייפון, המעבר לאנדואיד הוא ברור וחד משמעי החלטתי פשוט ללכת על ה-G3 .

אפשר קישור?
לא מדאיג לקנות מאתר סיני?
הבנתי שכרגע צריך הזמנה ממישהו שקנה אחד כדי שתוכל לקנות בעצמך.
וגם לדעתי המכשיר שווה בדיקה. על הנייר הוא מציע אחלה מפרט

אפשר לקנות מהאתר הרישמי דרך הזמנה [ בקרוב יורדת שיטת ההזמנות אז מחיר ההזמנות ירד , סביבות 50 שח לקנות הזמנה] .
אחר כך לשלם לחברת שליחויות כמו BUY2USA וכמובן לשלם מכס , חישוב מהיר -
50 שח הזמנה , 350$ מכשיר , 15$ שילוח בארהב , 30$ שילוח לארץ , 35% מכס - 130$ , סהכ סביבות 1,900 שח.

מאתר סיני זה יוצא 446$ בידיוק , סביבות 1,600 שח. כולל 'ביטוח מכס' שבו הם מתחייבים להחזיר לך את הסכום שתשלם למכס אם המכשיר יתפס במכס , אני לא יודע עד כמה זה אמין , אבל אני מכיר מעל 15 אנשים שהזמינו משם , שמעתי על 2 שנתפסו והם חויבו ב100 שח במכס , שזה מאוד נמוך.

ההבדלים בין הגרסא הרשמית לסינית בקצרה -
בגרסא הרשמית אין צבע לבן לגרסאת 64GB שאנחנו מדברים עליה.
אין לוגו של CM מאחורה.
חסר תמיכה בחלק מהתדרים של דור 4 , זה לא משפיע על הארץ , ב2 הגרסאות יש דור 4 שתמוך בישראל.
וכמובן אחריות יצרן של שנתיים , אבל זה במילא מסובך להפעיל אותה.

בקיצור להזמין מאתר סיני זה קצת סיכון [בעיקר בגלל המכס , אין פה שאלה של האם ישלחו מכשיר מזויף או משהו ]
, אבל הם מקבלים PAYPAL ויש עליהם ביקורת טובה , אני חושב שאני אזמין משם.

@beatsaudio תודה על העדכון לגבי ההזמנות.
בנוגע לתשלום דרך פייפאל - זה לא עוזר במקרים כאלו. אם המוכר יוכיח שהוא שלח חבילה ושאתה קיבלת אותה, פייפאל ידחו את הבקשה שלך על הסף. שים לב שזה לא הכיסוי הרגיל שהם מאפשרים לקונים דרך איביי ופעם גם הזמן שניתן לפתוח בו "סכסוך" היה קצר (30 יום) והיום הוא כבר שווה לאיביי.
הייתי נזהר לקנות ממוכר סיני ומעדיף לקנות דרך האתר הרשמי. וכן, דווקא מחשש למכשיר מזוייף.

• פותח/ת השרשור
חברה האמת שסטינו קצת מהנושא מה שחשוב זה העיניין של ה- FOTA האם שווה להשקיע על הFOTA הזה ת 400 שקל הפרש, כי מבחינת אחריות זה אותה תקופה של שנתיים רק הFOTA זה הדבר המרכזי שמפריד(והאחריות שאחת מכסה יצרן והשני מכסה יבור מקביל אבל בשני המקרים מדובר בשנתיים אחריות)...
אבל שוב הפרש של 400 שקל זה משמעותי מאוד אפילו

לא הייתי טורח להזמין מיבואן רשמי , ככה עשיתי עם הS3 שלי.
תלוי בך , האם לדעתך תחליף רומים בעתיד ? תרצה לעשות ROOT וכו' במכשיר ? אז אל תקנה מיבואן רשמי.
אם אתה לחוץ על אחריות ורוצה ראש שקט , כן תקנה מהרשמי.
לדעתי זה לא מצדיק את התוספת .

FOTA זה עדכונים אוטמטים עד כמה שאני זוכר , אין סיבה שמיבואן לא רשמי אתה לא תקבל עדכונים , זה קשור לרום לא ליבואן.
בכל מקרה , זאת סתם סחיטה לקנות מיבואן רשמי , לממש אחריות בארץ זה במילא תסכול , מקסימום יקרה משהו לך לטכנאי פרטי וזול.

• פותח/ת השרשור
לא הייתי טורח להזמין מיבואן רשמי , ככה עשיתי עם הS3 שלי.
תלוי בך , האם לדעתך תחליף רומים בעתיד ? תרצה לעשות ROOT וכו' במכשיר ? אז אל תקנה מיבואן רשמי.
אם אתה לחוץ על אחריות ורוצה ראש שקט , כן תקנה מהרשמי.
לדעתי זה לא מצדיק את התוספת .

FOTA זה עדכונים אוטמטים עד כמה שאני זוכר , אין סיבה שמיבואן לא רשמי אתה לא תקבל עדכונים , זה קשור לרום לא ליבואן.
בכל מקרה , זאת סתם סחיטה לקנות מיבואן רשמי , לממש אחריות בארץ זה במילא תסכול , מקסימום יקרה משהו לך לטכנאי פרטי וזול.

זה בדיוק מה שחשבתי,
העיניין של הFOTA זה פשוט נוחות- הוא לבד יודע שיש עידכון זמין ומציע לך להוריד ולהתקין אותו בדרך קלה ונוחה בלי חיבור ישיר למחשב,ואחריות יצרן כמו שאמרת זה על הממשק/תוכנה/מערכת הפעלה- ROM אז לא שווה לשפוך פה 400 ש"ח זה בזבוז מיותר- מה גם שעידכון יוצא אחת לשנה בערך ותמיד שיש בעיות עם המכשיר מתחילים הבעיות על מה האחריות מכסה ומה לא ועל סכום סמלי וכו' וכו'..
בקיצור אני הולך על הללא FOTA.

מה שכן אני אשמח אם תוכל להגיד לי איך עדכנת את המכשיר שלך(אמרת שקנית בזמנו S3) האם זה מסובך? ואם אתה מכיר מקום טוב ואמין שאפשר לקרוא קצת ולהבין יותר טוב תמערכת של האנדרואיד כי חלק מהדברים אני נתקל בהם בפעם הראשונה..

http://iandroid.co.il/forum/index.php

יש לך פה הכל.
עדכון תוכנה בS3 שלי ? נכנסים להגדרות , אודות , ועדכון תוכנה . ככה זה אמור להיות בכל מכשיר , אני לא הכי מעודכן במכשירים החדשים בשוק אבל אין שום סיבה שלא תקבל עדכון אם תקנה מחנות פרטית ולא מהיבואן הרשמי , כולם מריצים רום בינלאומי של היצרן.

אם תקנה G3 מסלקום , תקבל אותו עם רום של סלקום [ שכולל אפליקציות מפגרות שלהם ] , ותקבל עדכונים כשהם יחליטו.
אם תקנה מחנות פרטית אתה הרי לא תקבל רום שהחנות יצרה , כי אין אחד כזה , אתה תקבל רום בינלאומי , שאמור להתעדכן כLG מחליטה לעדכן. במקרה הכי גרוע , ואיכשהו אין לך עדכון , זה באמת עניין של דקה וחצי להתקין רום חדש.
מה שכן , התקנת רום או כל התעסקות אחרת במכשיר [ כמו ROOT או התקנת ריקאברי ] , נחשבת 'צריבה' , בכל מכשיר יש מונה צריבות [ שאפשר לאפס בשתי דקות ] , וכביכול זה מבטל אחריות , אבל באמת שזה שטויות וכל בן אדם עם טיפה ראש מבצע ROOT או מחליף רום.

• פותח/ת השרשור

יש לך פה הכל.
עדכון תוכנה בS3 שלי ? נכנסים להגדרות , אודות , ועדכון תוכנה . ככה זה אמור להיות בכל מכשיר , אני לא הכי מעודכן במכשירים החדשים בשוק אבל אין שום סיבה שלא תקבל עדכון אם תקנה מחנות פרטית ולא מהיבואן הרשמי , כולם מריצים רום בינלאומי של היצרן.

אם תקנה G3 מסלקום , תקבל אותו עם רום של סלקום [ שכולל אפליקציות מפגרות שלהם ] , ותקבל עדכונים כשהם יחליטו.
אם תקנה מחנות פרטית אתה הרי לא תקבל רום שהחנות יצרה , כי אין אחד כזה , אתה תקבל רום בינלאומי , שאמור להתעדכן כLG מחליטה לעדכן. במקרה הכי גרוע , ואיכשהו אין לך עדכון , זה באמת עניין של דקה וחצי להתקין רום חדש.
מה שכן , התקנת רום או כל התעסקות אחרת במכשיר [ כמו ROOT או התקנת ריקאברי ] , נחשבת 'צריבה' , בכל מכשיר יש מונה צריבות [ שאפשר לאפס בשתי דקות ] , וכביכול זה מבטל אחריות , אבל באמת שזה שטויות וכל בן אדם עם טיפה ראש מבצע ROOT או מחליף רום.

אחלה תודה רבה בראדר עזרת מאוד!

יש לך פה הכל.

אאל"ט בG3 אין אפשרות לצריבת רום כי הBootloader נעול.

רום סטוק אפשר , בלי בעיה .
מה שמצחיק שאפשר גם להתקין רום של רונלייט וככה למעשה יש לך את העדכוני FOTA שלהם , העיקר לדרוש 400 שח יותר חח , גנבים.

לקנות One plus one מאתר סיני זה ממש לא סיכון, אם אתה קורא קצת על האתר לפני שאתה מזמין.
אני קניתי את ה-16GB ב1400 שקל כולל הכל

• פותח/ת השרשור
תודה לכל המגיבים!

התחדשתי בLG G3 חדש ! אחד הנושאים שמטרידים אותי זה איך לבגן עליו (המסך בעיקר וכל הטלפון בכלל)
אני אשמח לשמוע על המלצות שלכם למגיני מסך איכותיים(שעשויים מחומרים עמידים ואיכותיים שיתנו מענה מקסימלי לשמירה על המסך משריטות ונפילות עד כמה שאפשר) וגם לכיסוי אחורי נחמד..

הבנתי שהסוללה של ה-G2 טובה יותר מהסוללה של ה-G3, הייתכן ?

תודה לכל המגיבים!

התחדשתי בLG G3 חדש ! אחד הנושאים שמטרידים אותי זה איך לבגן עליו (המסך בעיקר וכל הטלפון בכלל)
אני אשמח לשמוע על המלצות שלכם למגיני מסך איכותיים(שעשויים מחומרים עמידים ואיכותיים שיתנו מענה מקסימלי לשמירה על המסך משריטות ונפילות עד כמה שאפשר) וגם לכיסוי אחורי נחמד..

ממליץ לך לקנות מגן זכוכית.
בקשר למגן אני מכיר כמה עם המכשיר והם ללא מגן, לפי מה שהבנתי המכשיר עמיד מאוד.
אם בכל זאת - השוק בעיר שאתה גר בה תעשה את העבודה 😃 (אל תקנה מגן ב 200 שקל)

חיבור ההטענה במכשיר שלי(נקסוס 4) תקול, למישו יש מושג אם אפשר לתקן את זה במעבדה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית