הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להתקדם במשקל רק בבנץ'

• פותח/ת השרשור kosta
  • פורסם בתאריך

kosta

מושעה
3,955
2,114
נק' מוניטין:
3,874
3,955
2,114
אקטיב "ACT" ,חיפה
חשבתי לעצמי אם אני אשאר עם הAB כמו שהוא אבל אעבור לעשות חזה במקום 3*8-10 ,לעשות 3*5/5*5 רק כדי להתקדם במשקל זה יעבוד ?
כי בשאר הדברים המשקלים סבבה ,ובחזה קצת מפריע לי

בהחלט. אם אתה מעוניין להתחזק בבנץ' תוכל לבצע את אימון החזה פעמיים בשבוע. אימון ראשון 5x5 (לאחר חימום ומנוחה מספקת בין סט לסט) ואימון שני 5x3 (חמישה סטים של שלוש חזרות) כשלאחר הבנץ' מספיק להוסיף תרגיל בודד ונוח (פרפר עם דאמבלים או מקבילים למשל).
וחשוב מכל: אוכל, אוכל אוכל... 😃

• פותח/ת השרשור
בהחלט. אם אתה מעוניין להתחזק בבנץ' תוכל לבצע את אימון החזה פעמיים בשבוע. אימון ראשון 5x5 (לאחר חימום ומנוחה מספקת בין סט לסט) ואימון שני 5x3 (חמישה סטים של שלוש חזרות) כשלאחר הבנץ' מספיק להוסיף תרגיל בודד ונוח (פרפר עם דאמבלים או מקבילים למשל).
וחשוב מכל: אוכל, אוכל אוכל... 😃
התכוונתי שאני ממשיך לעשות את התוכנית AB שלי כרגיל רק שבבנץ' אני משנה במקום 3 סטים ומ8-10 חזרות ל3/5 סטים ו5 חזרות .
אבל כל שאר התוכנית נשאר אותו דבר.
אני לא עושה תוכנית כוח אל AB סטנדרטי

התכוונתי שאני ממשיך לעשות את התוכנית AB שלי כרגיל רק שבבנץ' אני משנה במקום 3 סטים ומ8-10 חזרות ל3/5 סטים ו5 חזרות .
עניתי לך על השאלה. לא כיוונתי אותך לתכנית כח.

אם יש לך עוד הרבה תרגילים אתה תוסיף סתם עומס על החזה
תצטרך להוריד

פשוט תריץ תוכנית כוח ללחיצות
ותוסיף תרגיל במשקל קל בנפח גבוה

כמו מה ש @Tom המליץ לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית