הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

בעיה - לא מתחבר לwifi אחרי פירמוט

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך
לא מותקן על המחשב התקן הWIFI (או שהוא לא מופעל), אלא התקן האינטרנט החוטי מופעל.

נכנס לControl Panel\Network and Internet\Network Connections, מקש ימני על החיבור החוטי וDisable.
מקש ימני על הadapter של חיבור הWIFI [לפעמים בלוטות'] וEnable.

• פותח/ת השרשור
כנס אל "מרכז הרשת והשיתוף".
מצד ימין [אם מערכת ההפעלה בעברית] אמור להופיע אפשרות של משהו כמו "שנה הגדרות מתאם" (Change Adapter Settings).
12344.PNG

לאחר הלחיצה יופיעו לך המתאמים המותקנים על המחשב, החוטי שכעת דלוק\מופעל, ומתאם הWIFI (שאמרת שמותקן על המחשב).
פשוט נתק את הראשון וחבר את השני, כאן הבעיה אמורה להסתיים.

• פותח/ת השרשור
כנס אל "מרכז הרשת והשיתוף".
מצד ימין [אם מערכת ההפעלה בעברית] אמור להופיע אפשרות של משהו כמו "שנה הגדרות מתאם" (Change Adapter Settings).
צפה בקובץ המצורף 20013
לאחר הלחיצה יופיעו לך המתאמים המותקנים על המחשב, החוטי שכעת דלוק\מופעל, ומתאם הWIFI (שאמרת שמותקן על המחשב).
פשוט נתק את הראשון וחבר את השני, כאן הבעיה אמורה להסתיים.

הלפטופ יכל להתחבר לאינטרנט אלחוטי לפני הפירמוט, אז הרכיב קיים. הוא פשוט לא מותקן, כי יש לי רק אפשרות של bluetooth network connection. איך אני מתקין אותו?
יכול להיות שזו בעיה של דרייברים? לפי החיפושים שלי בגוגל זה נראה לי אפשרי

דרייברים. תחפש לפי החומרה שלך או שתתן לאיזה תוכנה לעשות את זה במקומך

תצטרך להוריד דרייבר לאותו דגם מחשב,דרך מחשב אחר כמובן,ולהעביר בדרך כלשהי למחשב בלי הוויפי.
תהיה יצירתי ,איך אתה רושם את ההודעות?דרך פלאפון?אז יש לך אינטרנט בפלאפון..., תוריד את הדרייבר מהפלאפון ותעביר עם כבל יו אס בי למחשב.

כן אבל.. אין אינטרנט. איך עושים את זה בלי אינטרנט?

אם עדיין יש לך את כל השיט שקבלת עם המחשב הגיוני שיהיה שם דיסק של דרייבירם. רק שהם יהיו למערכת הפעלה שהוא בא איתה.

יש מצב שגם אם הדרייבר מותאם למערכת הפעלה אחרת זה יעבוד.

רק אל תנסה דרייברים אחרים משם אם התקנת מערכת הפעלה אחרת. אחרי שיש לך אינטרנט תוריד דרייברים מתאימים

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית