הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
לוג של אשה חזקה

לוג של אשה חזקה

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-10/12/16

מרטין

משתמש משקיע
2,916
3,660
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
12,027
2,916
3,660
במקור חשבתי להמתין עד לחיטוב ואז לפתוח לוג בתקווה שזה יעזור לי לסתום (לא שגיליתי אי פעם משהו שגרם לי לסתום)
אבל אז החלטתי לרתום גם את ה'מסה'* לשרות המין הנשי (שמן הסתם לא יזדקק לו בכלל כי איזה אישה עושה מסה בכלל)
אז המטרה של הלוג היא למשוך כמה שאפשר, קצת להתחזק, ואז לחטב!
*המסה במרכאות כי אחרי שבמשך 6 חודשים עשיתי מה שאני הכי אוהבת - כלומר לאכול ולהתאמן - נשאר רק לקרוא לזה מסה.
משקל נוכחי 61.5.

סיימתי חיטוב ראשון לפני 6 חודשים (מ-63 ל-58 ק"ג).
מאז עושה SS עם קצת וריאציות, מעלה משקלים פעם בשבוע.
סה"כ שלושה אימוני כוח, שני אימוני אירובי ועוד לפחות אימון ריקוד אחד, בשבוע. שיעורי יוגה/מתיחות רק אם נשאר זמן וכוח.
סקווט התקדמות איטית ומייגעת. בלי ספק התרגיל הכי מאתגר עבורי.(RM5 מ-45 קג ל-65 קג בששה חודשים).
בנץ ופרס - אחרי פציעה ארוכה בכתף, רק עכשיו חזרתי לנקודה שלפני הפציעה.
דדליפט - התרגיל האהוב עליי והיחיד שאני עדיין מתקדמת בו בקצב מרשים

אימון שבת היה קליל אבל הייתי מפורקת מאימון חמישי (באדיבות @MikeRozner )
SQ 5X5 60 Kg
BOR 3X5 46 kg עליה של 1 ק"ג
PR 3X5 29 kg עליה של 3 ק"ג
SDL 3X8 60kg קליל
DIPS 3X5 +5KG עליה של 1 ק"ג

בהצלחה!

אני רוצה להגיד שהתוכנית שלך גרועה, אבל בשביל זה אני צריך לדעת איך נראית כל התוכנית.😇

• פותח/ת השרשור
אני רוצה להגיד שהתוכנית שלך גרועה, אבל בשביל זה אני צריך לדעת איך נראית כל התוכנית
כמו שכתבתי SS עם וריאציות
אימון 1 S, BP, DL
אימון 2 S, P, BOR
לזה אני מוסיפה מתח PU+CU/מקבילים לסרוגין
ואז יש לי קינוחים - פוש אפס, עמידות ידיים, Lsit, ארצ' סקייפ, HS פוש אפס.

כמו שכתבתי SS עם וריאציות
אימון 1 S, BP, DL
אימון 2 S, P, BOR
לזה אני מוסיפה מתח PU+CU/מקבילים לסרוגין
ואז יש לי קינוחים - פוש אפס, עמידות ידיים, Lsit, ארצ' סקייפ, HS פוש אפס.

בחיי שאני לא מכיר חצי מהדברים שכתבת בשורה אחרונה, אבל איפה ה power clean? מה קרה למייק??

• פותח/ת השרשור
חיי שאני לא מכיר חצי מהדברים שכתבת בשורה אחרונה, אבל איפה ה power clean? מה קרה למייק??
את זה אני עדיין מתרגלת...🙄 את הכי חשוב שכחתי לציין. מאחר ואני לא מחטבת (עדיין 😣) החלטתי שזה זמן טוב להתנסות בפליאו "לפי הספר".
ראשית נבדוק אם יש דבר כזה גמילה מסוכר לנשים
שנית, ויותר מעניין מבחינתי, האם אפשר לרזות בפליאו גם כשאין עודף משקל גדול (ההשערה שלי היא שלא, אבל תכף נבדוק. אמנם זה עלול לדפוק את ה"מסה" אבל למי אכפת?)
אז אני יכולה לאכול כמה חלבון ושומן שאני רוצה, אין שום מעקב על כמויות.
ההגבלה היחידה תהיה על הפחממות:
רשימת הפחממות ה"טובות" כוללת בטטה ודלעת. ממליצים להגביל אותם אם אתה בחיטוב אבל כאמור: "עוד לא, עוד לא.."
מקסימום פרי אחד ביום
ולפעמים אלכוהול (תכלס, אם אלכוהול היה פחממה הוא היה מגיע עם רגשות אשמה אחרי, וזה מעולם לא קרה...😆)

היה לי ברור שהבעיה הכי גדולה הולכת להיות ארוחת הבוקר כי אני מתעוררת רעבה, מאוד!
הבוקר (06:00) פתחתי בחביתה משתי ביצים עם בשר טחון וצנוברים. או במילה אחת - בחילה. אבל זה החזיק עד 13:00!
הפשרתי פילה למחר בבוקר 🤣

יוצאת לשיעור מתיחות ואולי נוסיף גם 4 ק"מ חתירה לקינוח.

בהצלחה!!
רשימת הפחממות ה"טובות" כוללת בטטה ודלעת
אורז זה גם פליאו, לא?
היה לי ברור שהבעיה הכי גדולה הולכת להיות ארוחת הבוקר
אני לפני איזה שבועיים הפסקתי לאכול פחמימות בארוחת בוקר, עכשיו זה 3-4 ביצים, גבנ"צ ולפעמים פסטרמה. לקח לי איזה יומיים להתרגל, אבל עכשיו מרגיש לי מעולה ככה

• פותח/ת השרשור
יש לי כל כך הרבה דברים להגיד על זה
אני פשוט לא מאמינה שאתה מסוגל לשתוק!🤬
אורז זה גם פליאו, לא?
כן אבל חבל לתקן מה שלא מקולקל. עד שהתרגלתי להמנע מתפוח אדמה, אורז, פסטה ולחם.
ולמרות הפליאו, אין טעם להתרגל לשמנת כי החיטוב בוא יבוא. מה אני צריכה להכניס את עצמי למיטה חולה?

אני פשוט לא מאמינה שאתה מסוגל לשתוק!🤬

בונה קצת מתח!

בקיצור:

אני בטוח שאת רקדנית מצוינת, אבל גם את לא תצליחי לרקוד על 17 חתונות.

קודם כל את טוענת שאת עוד לא מחטבת, אבל את עוברת לפלאו שאוטומטית יכניס אותך לגרעון קלורי או במקרה הטוב למשהו ניטרלי.
דבר שני את אמרת ״שנית, ויותר מעניין מבחינתי, האם אפשר לרזות בפליאו גם כשאין עודף משקל גדול״ - שזה כבר מעיד שאת מתחילה את החיטוב.
דבר שלישי, גם אם תצליחי לאכול מספיק בפלאו כדי לא להיות בגרעיון, זה בכל מקרה ישפיע על האימונים לרעה. גם אם זה לא יוריד לך משקל מהמוט, יהיה לך יותר קשה להתקדם.
דבר רביעי - פלאו לא באמת מוגדר טוב. תפוחי אדמה, אורז, קינואה, כוסמת ועוד מלא שטויות יכולים להכנס לפלאו בווריאציות של אנשים שמחפשים לזה הצדקה.
דבר חמישי - חביתה עם 2 ביצים?? חביתה בהגדרה זה לפחות 4 ביצים ובייקון 😣😣

ודבר שישי - ״יוצאת לשיעור מתיחות ואולי נוסיף גם 4 ק"מ חתירה לקינוח.״ אני באמת צריך להגיד על זה משהו? 🤬

• פותח/ת השרשור
קודם כל, צודק!
לא סתם קוראים לו הלוג שמתאפק (אם כי אם הייתי טובה בלהתאפק מן הסתם לא הייתי צריכה לחטב)...

קודם כל את טוענת שאת עוד לא מחטבת, אבל את עוברת לפלאו שאוטומטית יכניס אותך לגרעון קלורי או במקרה הטוב למשהו ניטרלי.
דבר שני את אמרת ״שנית, ויותר מעניין מבחינתי, האם אפשר לרזות בפליאו גם כשאין עודף משקל גדול״ - שזה כבר מעיד שאת מתחילה את החיטוב

נתחיל מזה שכדי לעשות מסה אמיתית אני אצטרך ליווי פסיכיאטרי צמוד ואין לי זמן או כסף לזה.
הדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה לספור קלוריות במסה, אני אמנם שרוטה אבל לא עד כדי כך!
אז הלכתי על אופצית ביניים, ניסוי עצמי - WIn Win מוחלט.
אקפיד על פליאו נקי. אם אעלה במשקל כמו שאני חושבת שיקרה החיטוב יהיה קל יותר כי אני כבר אהיה אחרי 'גמילה' מסוכר ועל דל פחמימה.
אם ארד במשקל, כמו שאתה חושב שיקרה, אהיה מאושרת + אגמל מסוכר ודל פחמימה.

דבר שלישי, גם אם תצליחי לאכול מספיק בפלאו כדי לא להיות בגרעיון, זה בכל מקרה ישפיע על האימונים לרעה. גם אם זה לא יוריד לך משקל מהמוט, יהיה לך יותר קשה להתקדם.
למה?

דבר רביעי - פלאו לא באמת מוגדר טוב. תפוחי אדמה, אורז, קינואה, כוסמת ועוד מלא שטויות יכולים להכנס לפלאו בווריאציות של אנשים שמחפשים לזה הצדקה.
נכון אבל כפי שכתבתי קודם אין טעם להכנס ל'נישות' שאני חיה בלעדיהן ביום יום. הדבר היחידי שיהיה לי קשה בלעדיו זה שיבולת שועל.

ודבר שישי - ״יוצאת לשיעור מתיחות ואולי נוסיף גם 4 ק"מ חתירה לקינוח
שיעור מתיחות זה בשביל הכיף וזול יותר מטיפול כירופרקט.
והחתירה, זה במסגרת השעתיים אירובי שבועי.
בחיטוב אני עובדת ה ר ב ה יותר קשה.

נערך לאחרונה:
בהצלחה, את יכולה להשתמש ב dip belt שלי אם את רוצה 😃
אלא אם כן אני מבלבל אותך עם מישהי אחרת. (אבל אני די בטוח שלא)

קודם כל, צודק!
לא סתם קוראים לו הלוג שמתאפק (אם כי אם הייתי טובה בלהתאפק מן הסתם לא הייתי צריכה לחטב)...

אל תדאגי, אני מצוין בלמנוע מאנשים לחטב 😆

נתחיל מזה שכדי לעשות מסה אמיתית אני אצטרך ליווי פסיכיאטרי צמוד ואין לי זמן או כסף לזה.
הדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה לספור קלוריות במסה, אני אמנם שרוטה אבל לא עד כדי כך!
אז הלכתי על אופצית ביניים, ניסוי עצמי - WIn Win מוחלט.
אקפיד על פליאו נקי. אם אעלה במשקל כמו שאני חושבת שיקרה החיטוב יהיה קל יותר כי אני כבר אהיה אחרי 'גמילה' מסוכר ועל דל פחמימה.
אם ארד במשקל, כמו שאתה חושב שיקרה, אהיה מאושרת + אגמל מסוכר ודל פחמימה.

לא הייתה כוונה למה שאת קוראת לו "מסה אמיתית". אני הבן אדם האחרון שיגיד למישהו לספור קלוריות במסה או בחיטוב. הכוונה הייתה שאת צריכה לאכול מספיק כדי לתמוך בהתקדמות באימונים, וכל השאר, כולל פלאו, זו התעסקות מיותרת.

אני לא יודע איך נראה התפריט שלך, אבל קשה מאוד לאכול מספיק אוכל על פלאו. ואם הפחמימות שלך זה רק בטטות אז התפריט שלך מורכב ממעט מאוד פחמימות, והאימונים על דל פחמימה הולכים פחות טוב. מבטיח.

שיעור מתיחות זה בשביל הכיף וזול יותר מטיפול כירופרקט.
והחתירה, זה במסגרת השעתיים אירובי שבועי.
בחיטוב אני עובדת ה ר ב ה יותר קשה.

לא אכפת לי מהמתיחות, אבל שעתיים אירובי בשבוע? אין אישור.

ה-bottom line - לדעתי אם בחרת לך מטרה, את צריכה לעשות מה שצריך כדי להשיג אותה, גם אם זה כולל באופן זמני להפסיק להתעסק בפרטים קטנים של אוכל ותנודות קטנות במשקל ואי שפיות זמנית. תוסיפי לסקוואט שלך 50 קילו, אני מבטיח שזה יהיה הרבה יותר כיף. וגם יהיה יותר קל להתעסק בכל הפרטים אחרי זה.

• פותח/ת השרשור
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית