בארץ?...
נראה מכון מאובזר ואיכותי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בארץ?...
אני מניח שמדובר בחדר כושר שממוקם בבית המלון אבל מקבל מנויים קבועים ולא מסתמך על אורחים בלבד.בארץ?...
נראה מכון מאובזר ואיכותי.
מה רע בלחיצת חזה עם דאמבלים? 🤡אורי, בנסיכה יש חדר כושר טוב?
יש מצב שעוד כמה חודשים ארד לאילת לנופש ולא בא לי לעשות לחיצות חזה עם דאמבלים 😆
סקווט 3*3 72.5, 60*10
פולאפ טו לבר 5*3+ 10 ש' אל סיט
הכנה לפלאנץ' 3* 10 ש
הנד סטנד פושאפ 5*3 גרסת החלשים
סהכ אימון סביר שהרגיש קשה (בייחוד הסקווט) בגלל עייפות ואי אפשר אפילו להאשים את החיטוב...
ככל שאת עולה יותר במשקלים אני יותר מתבאס שקשה לי יותר לשכנע נשים במכון שלי לעשות סקוואט.
נשים ששומעות על לעשות סקוואט רק עם מוט אולימפי וישר עושות פרצוף של "אין מצב שאני עושה את זה".
אני משתגע ממכם. אתם באמת מנסים לשדל אנשים לתפוס את הראק? אני הפכתי למטיף הגדול במכון שלנו ללכת לעשות דאמבל בייספס קרלז! לכו כולכם ותתפסו את הלחיצת חזה במכונה! מהר, לפני שמישהו יתפוס לכם את הפרפר!הפסקתי להתעסק בזה, נמאס לי לראות את כל העושי רבעים למיניהם ולהתעצבן, לא שווה את את זה. ליצנים יישארו ליצנים, אי אפשר לתקן את כל העולם.
אם הן מתלהבות ורוצות מה קשה בזה ? כבר השגת את ההתלהבות מהן - תמנפי את זה.
אני משתגע ממכם. אתם באמת מנסים לשדל אנשים לתפוס את הראק? אני הפכתי למטיף הגדול במכון שלנו ללכת לעשות דאמבל בייספס קרלז! לכו כולכם ותתפסו את הלחיצת חזה במכונה! מהר, לפני שמישהו יתפוס לכם את הפרפר!
מצדי כולם יכולים לתעות, כל עוד הם תועים הרחק מהראק, או עדיף - מאיזור המשקולות.רוצה להציל כמה נפשות תועות...
רוצה להציל כמה נפשות תועות...
מצדי כולם יכולים לתעות, כל עוד הם תועים הרחק מהראק, או עדיף - מאיזור המשקולות.
מצילה רק נפשות תועות ממין נקבה
בינתיים עם אחת 😁זה עובד לך?
בינתיים עם אחת 😁
כמה זמן כבר? (עושה סטטיסטיקה 😛)
הכנה ל-פלאנצ', איזה לאנצ? פה זה לא צהריים עם אהרוני...
הכנה ל-פלאנצ', איזה לאנצ? פה זה לא צהריים עם אהרוני...
סקווט 60*5 65*5 70*5 50*10
הסקווט שוב מגמגם. לא יאמן שלפני חודש עם 85 קג הרגשתי טוב והיום 70 מרגיש עקום. לאימון ביום רביעי שולפת את נשק 'יום הדין'... תחזיקו אצבעות 😇.
בנצ' 35*5 40*5 47.5*5 PR
מקבילים 2*כשל (12 חזרות לכשל)
פולאפס 3*כשל PR (הגעתי ל8 חזרות לכשל)
חתירה הפוכה 2*12
אל סיט גרסה מתקדמת 3*20 שנ'